oncuemir9
profili

  • 31 mart 2024 özgür özel konuşması

    tevazu vurgusu çok önemliydi, rezil bir döngünün kırılmasını sağlayabilir. olgun bir konuşma gerçekten. kibir abidesi ders alsın.

  • video oynatıcı 3 videonun ardından engellenecek

    para vermeyenlere fakir diyen aptallar! bugün o boyunlarınızı kendi rızanızla uzattığınız kapitalist şirket yarın sizin de cebinizi etkileyecek bir meblağ talep etmez mi sanıyorsunuz? dua edin de o ölücü dediğiniz, eski köye yeni adet gelmesini sorgulayan insanlar ve onların geliştirdiği yöntemler var. bu şirketlerin açgözlülüğü ancak bu şekilde dizginlenebiliyor. siz ise vur ensesine al ekmeğini tarzında bir sefillikte olduğunuz için iştahlarını kabartıyorsunuz. nasıl olur da şu inanılmaz derecede absürt reklam politikasını haklı bulup destekliyor, karşı çıkanları da aşağılamaya çalışıyorsunuz? youtube tamam süper bir mecra ama belli ki zayıf bünyeleri adnan oktar'ın kediciklerine dönüştürüyor.

    ben kendimi insafsız olduğunu bildiğimin insafına bırakmam. prensip meselesi. dolayısıyla, bana seçenek sunmayan, bir şeyi yapmamı zorunlu kılan her ne olursa olsun onunla mücadele ederim. adil ve mantıklı olmaktan uzak bir uygulamanın parçası olmam. kimseyi de maddi gücü, güçsüzlüğü üzerinden vurmaya çalışacak bir karakterim yoktur. yeri geldi mi 5 lira vermek istemeyip dışarıda tuvalete girmiyoruz, abonelikler krallığına niye köle olalım? youtuber zengin bebelerin gelirlerini niye biz ödeyelim? amk pranksterları sizden kazandığı paralarla garsonlara bin dolar bahşiş verme videosu çekip hem şovunu yapıyor hem o videodan da para kazanıyorlar.

  • düzgün erkek yok

    bulup bulacağınız bir tane adam ya da bir tane karı, amma kafa ütülüyorsunuz bu konuda. zamanı gelince bir tanesine denk gelirsiniz o da ölene kadar yeter zaten, unutuyorsunuz ama ölmeniz pek yakın. hem ikiyüzlü insanlar olarak hangi düze yamuk demedik ki bugüne kadar? düzgün taklidi yapanları ise mütemadiyen methetmedik?

  • 4 temmuz 2023 kılıçdaroğlu'nun değişim açıklaması

    oyumuzu yanlış adama vermişiz, tayyip erdoğan bu adamdan yeğdir çok net söylüyorum. göreve gelmeden böyle çirkefleşebilen sözde kibarlar kibarı özde kibirliler kibirlisi zat göreve gelseymiş akılsız ve inatçı yönetimiyle yüksek ihtimalle canına okurmuş ülkenin. bir insan nasıl erdoğan'dan daha az sempatik olabilir şaşılacak şey. yirmi beş milyon oy diyor hala, yok yok hakkı kötek bunun.

    bu arada benim bunlardan değişim beklediğim yok kimse de beklemesin chp ne amk? şart mı? chp'nin içi de akp gibi çürük değil sanki, alayı öyle.

  • kemal kılıçdaroğlu

    bu adam tam bir ibret vesikası. evrensel bazda hem de. bu denli arsız bu denli gurursuz bu denli cahil cesaretli davranarak başarı kovalayan ve sonunda başarılı da olamayan bir ikinci şöhret kişi var mıdır bilmiyorum. son defa inatla ve bencillikle rakibinin en zayıf anında ortaya çıktı ve onda da rezil olup oturdu aşağı. söylenecek bütün sözler hafif kalır buna. seçim sonrası ağlayıp af dilemesi ve istifa etmesi gerekirken sırıtarak buradayım ben diye açıklama yapıyor. bu adamdaki rahatlık erdoğan'da bile yok.

  • rte'nin %49.50'ye itiraz etmemesi

    49 buçuk zaten gerçek oyu olmadığı içindir.

  • sinan oğan

    "sayın recep tayyip erdoğan'a kızıl elmacılık yakıştırıyorlar, hayır, sayın recep tayyip erdoğan kızıl hurmacıdır." diyerek yarmıştır. hahah.

  • bahçeli'nin akp'yi bitirmek için yaptığı deli plan

    ben türk siyasetini son derece sığ görüyorum ve böyle komplike taht oyunlarının döndüğünü hiç düşünmüyorum. hele ki böyle çapsız adamların ileriye dönük hesap kitap yapacağına ihtimal vermektense, günü kurtarmak ve menfaati korumak için her şeyi yaptıklarını ve doğru dürüst prensiplerinin olmadığını düşünmek çok daha makul geliyor.

  • o ne biçim imza ya imzayı değiştir

    kendinden olanlara bile muamelesi böyle olan birinin, bu seçimi de kazanırsa kendinden olmayanlara muamelesi nasıl olur'un fragmanı gibi bir olay adeta.