pozisyon ofsayt27
profili

  • 1 mayıs 2024 fenerbahçe as monaco basket maçı

    1999 yılından beri basketbol takımını takip eden biriyim. nba'de lokavt olduktan sonra aziz yıldırım'ın ilk yılında kurduğu abdul rauf, marko mılıc, zan tabak, rahmetli mcrae, ibo, serdar apaydın gibi isimlerin olduğu dream team takımından beri ilgiyle takip ederim. içeride bütün maçları kazanıp o zamanın şampiyonu zalgris'i mağlup eden tek takım olduğumuzu da hatırlıyorum. maç sonunda serdar'ın rakibe soyunma odasını göstermesini de dün gibi hatırlıyorum.abdi ipekçi'de full salon geleni geçeni tokatladığımız sezondu. çok iyi bir derece elde edebilirdi o takım fakat takımın başında halil üner gibi bir adam vardı.

    sonraki sezonlarda bütçe küçüldü.mustafa abi,alexander lokmanchuk gibi isimleri de gördük. bu nasıl kadrolar dediğimiz zamanlarda oldu ama gidip en azından kendi takımımız varken başka takımları da desteklemedik. hiçbir zaman da ne efes,ne tofaş,ne de ülker'in avrupada başarısız olmasını istedim. çünkü ben hem fenerbahçe'li hem de bir basketbolseverim. bu sporu zevk aldığım için izliyorum. sırf rakibim diye hak ettikleri halde başarısız olmalarını istesem bu spora saygısızlık yapmış olurum.

    daha sonra aydın örs, obra zamanları ile beklediğimiz o başarılar da geldi sabrettik. başka takımlı olmadık elbet bir gün biz de fınal fourlarda olacağız dedik ve sonunda olduk.

    bunları niye anlatıyorum hala bu başlığa gelip aptal aptal yorum yapan ergenler var. ''futbol başarısız yine basketbola yöneldiler'' veya '' fınal four'a gitseler nolur bunlar yine kaybeder'' tarzı. tabii ki şampiyon olmak önemli ama sürekli buralarda olup bu heyecanı yaşamak tarif edilemez duygu. bunları siz hiç yaşayamadığınız için ne kadar anlatsam da sizin için bir şey ifade etmeyecek.

    bakın kendinizi rezil ediyorsunuz. aklınızca laf soktuğunuzu zannediyorsunuz ama yazdıklarınızı okuyanlar inanın sizlere üzülüyor. amacınız dalga geçip sinirlendirmek ama insanların size karşı beslediği hisler sadece acımak oluyor. nacizane tavsiyem bu ergenliği artık bırakın. doğru düzgün yorumlar yapın. eleştiri de yapın ama yapıcı olsun. bir mantık ürünü olsun bu eleştiriler. sırf fb düşmanlığı yapacağım diye kendinizi rezil etmeye değmez.

  • yeni akit'in orduevleri meyhane gibi manşeti

    şu paçavrayı tuvalet kağıdı yapıp kıçımı bile silmem, kıçıma ayıp etmiş olurum. bunları gündeme getirmeye gerçekten gerek yok. amaçları çünkü gündeme gelmek. bu paçavrayı okuyanlara da sen ne dersen de anlamazlar. bomboş yaşayan yaratıklar. döl israfı hepsi.

  • tuğçe kazaz'ın akp gemisini terk etmesi

    bu ülkede bu ve bunun gibi boş insanlar konuşulmadığı , dikkate alınmadığı zaman ülke olarak bir seviye daha atlayacağız. madem seçimler istediğimiz gibi bitti artık halk olarak bizim de bu boş insanları gündeme getirmememiz gerekir.

  • şener şen'in cenazedeki tepkisi

    az bile yapmış. cenazede bari saygınız olsun . ölmüş lan adam yakınını kaybetmiş hala fotoğraf derdinde. ben olsam o telefonu alır bir tarafına monte ederdim.

  • otobüste yer isteyen kadına saldıran adam

    ya her olaydan sonra gelip burada ekonomik kriz,büyük şehir stresi, çalışma saatleri falan demeyin artık. ben de büyük şehirde yaşıyorum aynı sorunları yaşıyorum ama biri yer isterse de gidip yumruk atmıyorum. çok çok kusura bakmayın kalkamam derim.

    böyle psikopat ruhlu canavarları gargamelsiz şirinler köyüne koy orada bile kavga eder,huzursuzluk çıkarırlar. olayın yani stresle onunla bununla alakası yok. psikopat her şehirde, her şartta psikopattır.

  • sokakta tanıştığı meksikalıyla öpüşen türk kızı

    lan kızın sevgilisi görse bu kadar uzun , derin analiz yapmaz. ne çok seviyoruz başkalarının hayatları hakkında yorum yapmayı. bide bunlar hakkında konuşalım istiyorum yazmış. herkes kendi gibi psikolojik manyak olsun istiyor.

  • yılbaşı buddy

    ulan sözlüğü iyice eskort sitesi yaptınız. lan bari kriter falan yazmayın. buraya gelip tek gecelik birini arayacak kadar çaresiz bir abazan herifin tekisin. kriter neyine lan senin ? nefes alsın yeter senin için.

  • 28 aralık 2023 anadolu efes fenerbahçe beko maçı

    futbolda galatasaray,basketbolda anadolu efes,voleybolda vakıfbank taraftarı olan insanları üzdüğümüz maç olmuştur.

  • 28 kasım 2023 esenyurtta kafası kesilen yavru kedi

    17 yaşlarında şunu yapan canlıdan ömür boyu bir şey bekleme. bu büyüyünce de insan öldürecek. sen bugün kedi öldürmüş diye serbest bırakırsan yarın öbür gün karşına bir insan katili olarak gelir. bunu alacaksın hapiste ömür boyu temizlik yaptıracaksın.milletin bokunu temizleyip dursun.çünkü bu ve benzeri yaratıklar hayatları boyunca başka bir boka yaramazlar .

  • ay ben yumurta bile kıramam diyen kadın

    kıramam değil kırmamdır o. bunu diyen bir kadın neticesini kaldırıp en ufak bir iş yapmaz. bütün işleri senden bekler. buna rağmen bu kadını kabul edersen bundan sonra ki hayatına bir süs köpeği olarak devam edersin. hayatın boyunca da bundan dolayı en ufak şikayet etme hakkın olmaz.

  • 21 kasım 2023 büyük steam boykotu

    hala steam boykotu diyenleri görünce bugüne kadar niye geçmemişler şaşırdım açıkçası. adamlar yıllardır senin saçma sapan kuruna rağmen tl ile satış yapıyordu, baktılar düzelecek gibi değil en sonunda dolar yaptılar. ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu sorun edip sokaklara dökülmesi gereken insanlar hala steam boykotu peşinde. bu kafada adamlara her şey müstehak. boykotu seçimlerde bütün ülke yapacaktı. o tren kaçtı artık. steam yerinde olsam daha da fiyatları arttırırım. çünkü steam boykot diyenlerin anlayacağı dil bu.

  • kocaeli'nde yaşanan taksici cinayeti

    2016 ' da birini öldürüp 2 yıl sonra şartlı tahliye almış. ee senin hukuk sistemin birini öldüren cani bir insanı 2 yıl sonra tahliye ederse,bu cani " ne de olsa birini öldürsem 2 yıl yatıp çıkıyorum. canımın istediği , sinirlendiğim birine yine sıkar onu öldürüp 2 yıl yatar çıkarım " demiştir.

  • muhafazakar çiftin cinsiyet partisi

    renge bakılırsa dünyaya muhafazakar şirin getirecekler.

  • sokaklar hayvanlarındır engellenemez

    düşünme özelligini engellemiş insanların bir araya gelip yapacağı eylem.hani resmen "biz aptal hayvantaparlarız, sokaklarda hayvanları istiyoruz ama ya insanlara saldırırlarsa ,ya onlara öldürecek kadar zarar verirlerse diye düşünmüyoruz çünkü biz beyni olmadan fikri olan aptal insan topluluğuyuz" diyorlar.

  • 14 yaşındaki çocuğun öldürdüğü 19'luk genç

    bisiklet değiştirmek değildir o gasptir. ülke artik öyle bir noktaya geldi ki hukuksuzluk bayramı yaşıyoruz. 7 den 70 e herkes hukuksuzluk ,adaletsizlik bayramını her gün kutluyor.

  • iyi pompalayan erkek bulmanın zorlaşması

    trolluk yapıp komik olmaya çalışıyorsunuz ama o kadar yeteneksiz insanlarsınız ki trolluk bile yapamıyorsunuz.

    bak şu uzun yazıda güldürmeyi geçtim en ufak tebessüm ettirecek bir şey yok.isin kötüsü bunu yazan kişi komik olduğunu sanıyor,ilgi manyağı olacağını düşünüyor.sunu yazsam sonra yazdıklarımı okusam "napiyorum ben,bu ne boktan bir yazı oldu ? " der direkt silerim.

  • irem derici'nin türkiye'nin en güzel kadını olması

    2 sene çarşı izni olmadan askerlik yapayım yine de bu kadın bana güzel gelmez.

  • yeni açılacak spor salonu için isim önerileri

    hüsnü spor salonu yapsana kardeş. rahmetli dedemin ismi , ismini yaşatalım .

  • heijan big ve cac'ın gözaltına alınması

    vallahi yaşlandım ben kim bunlar ilk kez duydum.eskiden şarkıcı ,ünlü biri görsek foto çekilirdim,bunları sokakta görsem fotolarını çekip polise atarim torbacı olabilir bunlar diye.

  • naci görür'ün büyük istanbul depremi açıklaması

    adam ne zamandır bunları diyor ve ne zaman dese bizim insanimizdan tepki çekiyor. "kötü şeyler diyeceksen hiç konuşma " diyorlar.istiyorlar ki siyasetçiler gibi ölü taklidi yapsın, kimseye hatirlatmasin biz de olana kadar depremi aklımiza getirmeyelim.

    bilim adamı uyarır siyasetçi gereğini yapar. bilim adamımız bu kadar tepkiye rağmen görevini yapıyor ama asıl yapması gerekenler yapmıyor. bu yüzden adam havaya konuşmuş oluyor. konuşup, uyarıp dinlenmemek. böyle bir ülkede bilim adamı olmak bol sabırlar diliyorum hocam sana ve meslektaşlarıniza.