nonparloitaliano12
profili

  • 13 yaşında kızı döven büfeci

    cezaların caydırıcılığı yok arkadaş. şu olay amerika'da olsa eleman ömür boyu tazminat ödeyen bir kürek mahkumuna dönüşür. işin hapis boyutunu geçtim öyle maddi bir yük sokuyorlar ki insanlar yaptıkları rezillikten önce 10 kere düşünüyor. sen adamı 2 saat ifade verdikten sonra sen sağ ben selamet diye salarsan olacağı bu.

  • ferdi kadıoğlu

    galatasaraylıyım baştan söyleyeyim.

    bu adamın boğazından haram lokma geçmiyor arkadaş. adam tam bir görev adamı. hani derler ya alnının teri ile parasını kazanıyor heh o kişiye örnek olarak ferdiyi verebilirsiniz. maç seçmiyor son dakikaya kadar mücadele ediyor. evet bu yönden sacha'ya çok benziyor da arkadaş el insaf ya. bu adam milli oyuncu, sacha gibi elin fransızı değil lan. yarın bizi euro 2024 te temsil edecek. şu adamla uğraşmak vatan hainliğidir oğlum.

    not: aynısı barış alper'i hor gören fenerliler için de geçerlidir.

  • furkan bölükbaşı'nın kız arkadaşıyla bira içmesi

    kız arkadaşıyla oturup bira içmeyi atatürke borçlu atatürk düşmanı.

  • ücretsiz otobüs kartı için çarşafa giren adam

    donanım haber ölücülerinin babası olma ihtimali olan şahıs. ölücülüğün pik noktası cidden.

  • kadın voleybol milli takımının histerik davranması

    ulan sanki kadınlara yazılanları görmüyoruz. utanmasalar haşemayla maça çıkmadınız hepinizi kırbaçlamak lazım diyecek adamlar var kızlar napsın?

  • smalı efnan bebek kelebek olsun kampanyası

    bir test yapmadan kuzenlerini pompalayanlara benden zırnık çalışmaz.

  • ne kadar beyaz türksün testi

    dedesi nenesi üniversite mezunu olana direkt 5000 puan vermeleri lazım.

  • 26 mart 2023 temel karamollaoğlu'nun lgbt yorumu

    adamın tabanı dindar ne yapsın lgbt canımız mıdır desin? o zaman nasıl oy alacak dindarlardan? siyaset budur arkadaşlar gerçek dünyaya hoş geldiniz.

  • 4 şubat 2023 sivasspor beşiktaş maçı

    hadi fenerle galatasaray iyi top oynuyor da kavga ediyor. beşiktaş sen bu patates futbolla neye çemkiriyorsun çık bi söyle ya.

  • 2 ocak 2023 chp'nin özerklik açıklaması

    arkadaşlar şaka değil bir şey soracağım. izmiri antalyayı muğlayı yönetecek adamı neden sivaslı trabzonlu vanlı belirliyor? adam gece 12 den sonra sivasta müzik duymak istemiyor diye izmirlinin eğlencesini falan engelliyor. sizce bu mantıklı mı ya?

  • 24 kasım 2022 ötv matrah güncellemesi

    arabanın özel bir tüketim olduğunu iddia eden matrahlardır. en doğal hak olan ulaşım hakkının sadece belli bir zümreye özel olduğunun ilanıdır.

  • bir daha gitmem denilen şehirler

    şırnak beytüşşebap. askerlik yaptım, neden burası vatan toprağı olmuş hala anlamış değilim...