schopenowski10
profili

  • recep tayyip erdoğan

    ne yalan söyleyeyim, şu halini görünce çok sevindim. kelimelerin sonunu bile getiremiyor. ama ecevit'e yaptıklarının 100 katını yaşamadan ve yargılanmadan ölmez umarım. tek dileğim o.

    bir de başlıkta "muhalefet etmek başka, sağlık başka" diye dolanan pembe götlü sünepelere iki çift lafım var: hasssiktirin amına koyduklarım.

  • muhammed yakut

    başlıktaki aktroll orospu evlatlarının "boş beleş" demelerine aldanmayın. yavaş yavaş öğrenecek video içerik üretmeyi. biraz daha sinirlerine hakim olmayı öğrenirse aldığı notlara sadık kalarak daha derli toplu videolar çekecektir. yavaş yavaş, alıştıra alıştıra sikecek ananızı "boş beleş"çi kahpe evladı aktroller.

  • yüzüklerin efendisi (dizi)

    koca bir bölüm sadece sikik harfootları izlettirdiler yine bize. şu dizi hakkında tek bir iyi laf edenin de ta amına koyayım. akpartililerden sonra en çok şu diziyi övenlerden nefret edicem artık. vasat sevici sığırlar.

    reddit’te inanılmaz bir troll ordusu var amazon prime’ın. tek bir kötü laf edeni anında çarmıha geriyorlar. şu an oradaki orospu çocuklarını kudurtmakla meşgulüm, neye bulaştıklarından haberleri yok.

  • altcoin tavsiyeleri

    yine kalitesiz dolandırıcıları kendine çekmiş başlık. farklı hesaplardan periyodik aralıklarla bunscake yazmaya başlamışlar. scam kokusunu 500 metreden aldığım için hemen girip inceledim tabii ki.

    bu gundilerin entrylerinden şüphelenip hemen site domainini whois'te arattım ama gizlemişler domaini kimin aldığını. pes eder miyim? tabii ki hayır. girdim twitter profillerine kimleri takip ediyorlar bakmak için. sonuç: alayı ucuz türk hesapları

    allaaan gundileri sizi. sözlükte sikecek adam arıyorlar. ekibin çoğu ya sözlükçü ya da sonradan sözlük hesabı almışlar bu projeyi shillemek için. paranızı böyle kalitesiz dangalaklara yedirmeyin. scam'le, rugpull'la dolandırılacaksanız bari biraz kaliteli olsun. şerefli bir şekilde dolandırılın. velhasıl-ı kelam, bunscake projesine yatırım falan yapmayın.

    daha önce de yine ekibi türklerden oluşan squidgame token çetesini çökertmiştim. spam yaptırarak tüm twitter hesaplarımı kapattırmışlardı. ama zaman mekan fark etmez, her yerde aklınızı alırım mnakydklarm sizi :)

  • ibrahim kalın

    profesör unvanı varmış da kullanmıyormuş, bu yüzden çok donanımlıymış da kültürlüymüş de...

    ya ben sizin kuş beyninize tüküreyim... daha geçen gün berat albayrak'ın nasıl doktor unvanı aldığını metin cihan'dan detaylarıyla öğrendiniz. şimdi de gelmiş, "odom profosor omo onvonono kollonmoyor" diye yalıyorsunuz.

  • türkiye'ye doğru yönelen yatırım dalgası

    dolar 9 liraya koşarken, ülke hiperenflasyona girmeye hazırlanırken sevgili berat albayrak'ın gündemi oyalamak için ortaya attığı ve varlığından bir tek kendisinin haberi olduğu yatırım dalgası.

    sanırım o dalga şöyle bir şey

    o değil de, erken seçim ne zaman?

  • pitbull besleyene 7 bin 802 lira ceza

    allahuekbervuhuu dediğim olay. su veren itfaiyenin hortumunu siksinler.

    ara ara sırf bunun için moda sahil'e falan inip gördüğümü polise ispikliicem amk. şöyle götünüze haşırt diye bi' girsin de, bi' daha kafanıza esen her yerde öyle tasmasız falan dolaştırabiliyor musunuz bakalım.

    ulan sırf bunun için daha sık park bahçe dolaşıcam. artık hayat misyonum pitbull ispiklemek. istanbul'da son pitbull sahibi de ceza yemeden emekli olmicam bu işten.

    polisten değil, siz benden kaçın! hıdıdı hıdıdı hoşt bitch!

  • daenerys targaryen'in jon snow'a yapacağı açıklama

    allah topunuzun belasını versin amk mizah özürlüleri. başlığa girmemle herkesin adına utanmam bir oldu.

  • torku şişe bira 30cl

    bulgaristan'da 6'lısı 17tl'ye geliyor. kendi memleketimizde yine kazıklanıyoruz.

  • game of thrones

    --- spoiler s5e9 ---

    khaleesi ve drogon'un sahnesini bir nebze charizard ve ash arasındaki ilişkiye benzettim. charizard bütün yıl ash'i siklemeyip volkanik dağda magmar'la yaptığı dövüşte ash'e ilk defa itaat ederek ve dövüşü kazanarak biz sübyanları ağlatmıştı. drogon dallaması da duygusal anlar yaşattı bize bu bölümde.

    --- spoiler s5e9 ---