yutmadan once cigneyiniz7
profili

  • 35 yaşında güzel kadın vs 20 yaşında normal kız

    başlığı açan 20 yaşındaki normal kız galiba.
    böyle salak kıyaslamalar ergen bir beyinden çıkar anca.

  • erkeklerin feministleri sevmeme nedenleri

    cahil birer erkek olmaları. üstünlük duygusundan vazgeçememeleri. kadınları insan olarak görmemeleri.
    gerisi faso fiso ve bahane.

  • 8 mayıs 2019 abd'nin ysk açıklaması

    amerika sanki bu mesajları ile içerde erdoğan'ın elini güçlendireceğini bilmiyor mu? ne avrupa ne de amerika'dan gelen iktidara yönelik eleştirileri samimi buluyorum. dostlar alışverişte görsün. amerika için en kullanışlı sistem başkanlık adı altında yarı diktatörlüktür. onlar demokrasi ile yönetilen bir maşa istemez.

    edit: yazım hataları

  • myrica

    reelde tanıyan eden varsa etrafındaki kadınları uyarsın. potansiyel tecavüzcüdür bence. alkol alıp kendinden geçen bir kadına tecavüzü suç olarak görmek bir yana, hak edilmiş bir muamele olarak anlatan bir pislik.
    nick altından ve yazılarından gördüğümüz kadarıyla kadın düşmanı ve kadın düşmanları tarafından "göte göt diyen yazar" diye övülüyor.
    görüyorsunuz işte, anlatmaya gerek yok.
    içlerindeki bitmek bilmeyen kinin, kadin düşmanlığının tecavüz savunuculuğuna kadar gittiğine şahidiz.
    sabah akşam kadın düşmanlığı yapanları ayrı bir incelemeye tabi tutmak gerek. aralarında ciddi manada sapık, psikopat, hasta, takıntılı manyak var.

  • israil antlaşmalarına iptal önerisine akp reddi

    akp'lilerin "lozan da sizin atanız oraları verdiği için şimdi böyle yapmak zorunda kalıyor hükümetimiz" gibi bir tarihi ayar(!) ile savuşturacağı iki yüzlülük.
    ne dersiniz diyin fayda etmez.

  • barda tanıştığı kızı kılıç ile öldüren genç

    kanım dondu. kızlar yabani görünmemek adına rahat olmaya çalışıyorlar, güvensiz görünmemek adına, yani "kezban" damgası yememek için böyle aşırı özgüven içeren hareketler yapıyorlar ve sonu böyle felaket olabiliyor. bunun sorumlusu sizsiniz ekşiciler. tedirgin kızları hep alaya aldınız, hep cesur olmamakla sucladiniz sanki kötü bir şeymiş gibi. şimdi de nasıl güvenip evine gidiyor diyorsunuz. bir karar verin artık.
    şahsen böyle olayları gördükçe aylardır tanıdığım sevgilim bile olsa evine gitmeye cekinmeye başlarım.
    biliyorsunuz seri katillerin , sapıklarin, cinnet geçirenlerin ezici kısmı erkek.
    erkekler çok garip varlıklar. çok güven duyarken birden psikopata bağlıyorlar. kadınlar o yüzden cinayetlere hazırlıksız yakalanıyor, savunmasız kalıyorlar. karşısındakini de kendileri gibi dengeli sanıyorlar. sorunları konuşabilir, tartışarak halledilebilir görüyorlar. yazık gerçekten. o anın dehşetini gözümde canlandırdığım anda fena oluyorum. boynuna atılan bir kılıç darbesi, boğazından sıcak kan fışkırdıkça soğuyan bedenin, öleceğini bilmen, ölürken ailenin aklına gelmesi. off of...

  • şehit naaşlarının videosu

    ana kuzusu tertemiz mehmetçiğimizi bu hallere düşürüp videoya alan şerefsizler ve yandaşları, ülkeyi teröristlere peşkeş çekmiş dinci hırsızlar , hepinizin allah belasını versin.