secret runner5
profili

  • 9.6.2016 cem özdemir'in hemşehrilikten atılması

  • tv8'in dünyadan haberinin olmaması

    tv8 izleyen dunyadan habersiz sigirlari uzmustur.

    zaten kendin diyorsun tv8 izleyip egleniyorum, programlar guzel ben de malin tekiyim caktirmiyorum diye.

    yanlis olan nedir anlamadim.

    edit:

    "tamam tv8 yayınlarını seviyoruz, programlar güzel. evet gülmeye ihtiyacımız var da."

  • kylo ren'in han soloyu öldürmesi

    (bkz: orospu çocuğu)

    (bkz: ben orospu çocuğuyum demenin alternatif yolları)

    (bkz: sayin arkadasim orospu çocuğu)

    (bkz: biz küçükken orospu çocuğuyduk)

    edit: tahmin edilecegi uzere baslik basima kaldi. nolur bana kiymayin. ben 12 yil once 6.nesil olmak icin cok kasip yazar oldugum ay silinmistim, frackman falan vardi o zamanlar. bu yazarligim ve olgunlasmak icin 10 yil bekledim lan ben :( caylak yapmayin beni bunun icin. benim basligim degil :( hepimiz silelim entryleri baslik kapansin gerekirse :( olm orço degilim lan ben ;(

  • iş görüşmesinde bir odada yarım saat bekletilmek

    tedarikci degil kole, gerekli pozisyon icin aday degil asagilik kompleksine hitap edecek insan arayan denyolari bize gosteren baslik.

    lan hiyar kac tane ingiliz firmasinda calistim, calisiyorum. hala eski yoneticilerimle disarda bile gorusurum. ya istanbul'da ya yurtdisinda bir araya gelirim; bir tanesinin soyle is gorusmesinde aptala yatiriyorum olm yaa, gec gidiyorum guardi dussun dedigini duymadim. saydigim insanlar buyuk telekomunikasyon firmalarinda cmo vb. pozisyonlarda insanlar. bir tanesi yukaridaki gavat gibi konusmaz.

    ıs gorusmesine gelen bir adayi kasitli bekletiyorum ve aptala yatiyorum diyen insan is yasaminda bir yere gelememis asagilik kompleksine sahip bir bireydir. unutmayin kendinize guveniniz tam olsun, o odada yarim saat bekletilmek sizi uzmesin, bunun gibi kompleksli, profesyonel olamamis sigirlar 10 gorusmeden bir tanesinde cikar, onda da anlarsiniz zaten yanlis ise geldim dersiniz. sansiniz varken basvurunuzu cekersiniz.

    edit: entrylere bakiyorum da genel olarak ayni kanida insanlar. ise alacagi insani stres testi altinda bekletip bir de salaga yatarim tribinde olan yoneticilere orospucocugu gibi bir sifatlandirilma yapilmis. dogrudur, ama unutmayin sadece patron sirketinde calisabilecek kapasitede olan bu insanlara bakin ve yillar sonra yonetici olunca siz onlardan olmayin, ise alacaginiz her potansiyel calisana insan gibi davranin ki insanlar arkanizdan "iyi ki boyle bir yavsagin ekibine girmemisim, ucuz kurtuldum." demesinler. sabahin 09:30'unda ananizin bacinizin kulagi cinlamasin aman diyim. yonetici olmadan once iyi insan olmak gerek. is falan hersey hallolur, en zor is yogun stres altinda 6 haftada ogrenilir unutmayin bizi biz yapan degerleri kaybetmeyelim yeter.

    unutmayin; is gorusmesine gelen adayin yarim saat bekletildigi bir firma buyuk ihtimal kurumsal olmayan anadolu kaplanlari modunda takilan bir aile firmasidir.

    zaten kariyerli hicbir yonetici aptala yatiyorum, 1 saat bekletiyorum adaylari, toptancilari. biraz stres yapsinlar ekibime dahil olabilmek icin demez. cunku kurumsal firmalar bu tipte yoneticileri barindirmazlar zaten, 3 defa gorusmeye 1er saat gec gelen yoneticinin burnunu surterler, odtu mezunu aday gelmis beklettin diye gitti, dikkat et derler, o da mesaji alir. bunu yapiyorum sadistim diyen adamin kariyeri, calistigi firmalar tahsildaroglu seviyesindedir, cuval toptancilarini strese falan soktugunu dusunur, ruhsal masturbasyon yapar, buralara yazar falan.

    edit - 2- : ilgili "yonetici" ozelden baya bir kufretmis ;) agladi sandim bir ara nerdeyse, ne ingilizligimiz ne toplugumuz ne cay icmemiz kalmis arkadas sadistin birine kendi anladigi dilden hitap ettigi icin.

    gidip o firmada yonetici olmussun ama ozelden millete top falan yaziyorsun arkadasim lync'ten takimda calisan kari kizlari ekibinle cekistirmeye benzettin sanirim.

  • 400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı

    artik inanamiyorum, vatana ihanetten yargiya basvurulmasi gerekirken daha ne bekliyor insanlar? acik acik soyluyor adam.