zenci nicki8
profili

  • abdülkerim bardakçı

    düşünüyorum düşünüyorum ali koç bu overratedi bize nasıl getiremedi diye işin içinden çıkamıyorum. sanırım jorge jesus devreye girdi, ben brezilya'dan kendi çöpümü* getireceğim, buna gerek yok diye. yoksa mümkün değil kaçırmazdı büyük başkan.

  • erol bulut

    hatasını kabul edip devre arası değişikliği ile çift forvete döndü ya, benim için maçı kaybetse de sorun değil.
    biz ne hocalar gördük 70e 80e kadar inat edip hatasından vazgeçmeyen, olsun varsın bu maçta da hatası ozandan 10 numara performansı beklemesi olsun sorun değil.

  • max kruse

    güzel ve anlamlı bir videoyla fenerbahçemize katıldığını açıklayan alman forvet.

    şuraya da optanın hazırlamış olduğu istatistiği bırakayım.

    bir övgü de damien comolli ve ali koç yönetimine gelsin, kasada para yok, avrupa kupalarına gidemiyoruz, takım daha kurulma aşamasında ama gidip free piyasasının en temiz topçularından birini çekip temmuz başında kampa yetiştirmek de büyük iş, tebrikler.

    edit : aman ne büyük iş, parayı basan getirir diyen arkadaşları da şöyle alalım, piyasanın en sağlam 10 bonservissiz oyuncusundan birini alıyorsun, tabiki de parayla ikna edeceksin, öpücükle değil.

  • 13 mayıs 2016 antalyaspor trabzonspor maçı

    allahtan antalya'da oynanıyor eskaza trabzonda olsaydı şu maç, şimdiye orta hakem bıçaklanmış, yan hakem taşaklarından kale direğine asılmış olurdu.

  • 10 nisan 2016 vodafone arena açılışı

    " evet, 3-c sınıfından fikret orman'dan "canım cumhurbaşkanım" isimli şiiri dinledik. "

    edit : videosu da geldi buyrun

  • 20 eylül 2015 fenerbahçe bursaspor maçı

    tarihe not olarak düşülsün 1 hafta önce açıklamalarıyla fenerbahçe'nin transferlerini yerip mbia'yı öven erkan zengin altıpas içerisinde topu direğe nişanlayıp takımını galibiyetten ederken takım arkadaşı mbia ise kendi kalesine gol atarak mağlup bitirmesini sağlamıştır. hikayenin bu tarafında ise fenerbahçeye galibiyeti getiren goller bidon transfer olarak nitelendirilen nani ve van persie'den gelmiştir.

    ilahi adalet dedikleri bu olsa gerek..

  • 12 eylül 2015 fransa türkiye basketbol maçı

    (bkz: melih mahmutoğlu)
    (bkz: hamza hamzaoğlu)
    (bkz: sabri sarıoğlu)

    soyadında " oğlu " geçen her kim varsa her türlü spor faaliyetinden men edilmeli. bu ne lan

  • miloş krasiç

    --- spoiler ---

    milos krasic’e kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz."

    --- spoiler ---

    vermiş olduğu hizmetler derken, gerçekten de tesislerde oturtup yandex'te arama mı yaptırdınız lan adama, ne hizmetinden bahsediyorsunuz.

    şaka bir yana ffp açısından son 10 günde yapılan hamleler müthiş. sow'u 16'ya okut, krasic'in 2,3 milyonluk maaşından kurtul, lazar markovic'i kirala.. yıllar sonra bile efsane olarak nitelendirilecek bir transfer dönemi yaşıyoruz, 2 ayda bu kadar doğru hamle, helal olsun lan..

    edit : bi bunlar kaldı