unicus11
profili

  • 1 aralık 2023 israil'in tekrar katliama başlaması

    algı yapacağınıza filistinli kardeşlerinizin yanına gidin ve savaşın. yolu mu bilmiyorsunuz?

  • evrenin simülasyon olduğunun kanıtlanması

    tez nedir, hipotez nedir, kanun nedir bilmeyen avelleri heyecanlandırmıştır. önce bunları öğren aw. bu konuda kanıtlanan bir şey mi var?

  • israil'i destekleyen türk milliyetçileri

    prof. dr. ümit özdağ strateji bilmiyor, sen biliyorsun. aynen knk.

  • atatürk'ün boyunun 164cm olması

    resmi kaynaklara göre 1.74'tür ama ingiliz efendilerinize sorsalar 5 metreden aşağı olmadığını iddia edebilirler.
    adam güneş batmayan imparatorluğun güneşini batırdı aw. boyu 1.64 olsa ne olur, 1.74 olsa ne olur.

    edit: "atatürk ne yaptı ki" diye soran salaklar, zamanında okudukları okullarda tarih derslerinden kaçmasalardı atatürk'ün ne yaptığını öğrenebilirlerdi. bu beynini siktiklerim tıbba güvenmeyip alternatif tıp saçmalıklarıyla uğraştığı gibi kendilerine de alternatif tarih uydurmuşlar. tarihi kazananlar yazar gençler, tarihte de atatürk'ün kazandığı yazıyor. şimdi siktir olup gidin ve mesaj kutumu sıçmıklarınızla kirletmeyin.

    3736262826 adet mal da "boyu değil işlevi önemli heheh" yazmış. çok yaratıcı bir espri yapmışsınız amk salak papağanları sizi.

  • izmir'de arapça tabelaların indirilmesi

    arap siki sevenler cemiyeti'nin muhterem götverenleri de bunu eleştirmeye geldiğine göre tamamız arkadaşlar.

  • 2 temmuz 2023 dilovası olayları

    "madem mahalle basacak kadar delikanlıydınız ülkenizden neden kaçtınız amk piçleri" diyecek kimse çıkmamış. ilginç.
    bir gün suriyelisinin de afganın da cayır cayır sikileceğini düşünüyorum.
    bu şerefsizler bu topraklardan topukları götlerine vura vura kaçacaklar gibi geliyor. millet sabrediyor, "bizden belasını bulmasınlar" diye birçok meseleyi sineye çekiyor ama bu sabretme meselesi daha ne kadar sürer belli değil.

    ilk etapta kürt vatandaşların gazabına uğrayabilirler, gördüğüm kadarıyla adamlar fena bileniyor.

    edit: bazı amk salakları hala seçim sonuçları üzerinden dalyaraklık yapmaya çalışıyor. vatan toprağı ayağımızın altından kayıp giderken sizin gibi salaklardan anca bu beklenirdi. bu mülteci şerefsizlerden kurtulalım sağ-sol çemkirmenizi sonra yaparsınız. aptal herifler.

  • kadın müdürle çalışmak

    yarrağı enlemesine yediğinizin veya yemeye çok yaklaştığınızın alameti. kadın yönetici adama sinir krizi geçirtir, 1 yılda 10 yıl yaşlandırır.

  • evliliğin bir başarı kıstası olması

    bunu başarı olarak görenlerin hayatlarında bunun dışında başarı olarak görebileceği bir şeyleri olamadığı için olabilir.

  • erkeklerin artık ciddi ilişki düşünmemesi

    bu saatten sonra sikerler ciddi ilişkiyi. millettin sikip yorduğunu biz mi dinlendireceğiz.

  • israil ordusunun paylaştığı suikast görüntüleri

    operasyon sivillerin dışarı çıktığına emin olunduktan sonra yapılmıştır.
    türk ulusu olarak dost ve kardeş ülke israil'in terörle mücadele konusundaki kararlılığını ve başarılarını takdir ediyoruz.

    aramızda kripto teröristler var. "vollohuaugbur" diyerek üstünüze doğru koşan birini görürseniz oradan uzaklaşın.

    edit: bazı denyolar bana özel mesaj yoluyla "biz dost ülke değiliz" mesajı gönderiyor. şuan gördüğüm kadarıyla 99 kişinin favlamış olduğu bu entryle bu saçma iddiayı ortadan kaldırdığımızı düşünüyorum.
    1 kişinin akıl dışı iddiası yerine 99+ kişiyle aynı fikirleri paylaşıyorsak, bu 99+ kişinin "türk ulusu" hakkında belirttiği görüşler daha muteberdir. israil bizim ortadoğu bataklığındaki tek gerçek müttefikimizdir arkadaşlar. deve siken dostlarınız "siz israille düşmansınız" diyerek size yalan söylüyor.

  • putin'in durumu aptala anlatır gibi anlatması

    güzel demogoji yapıyor, putin akıllı bir adam fakat durum pek öyle anlattığı gibi görünmüyor. sen sınırındaki bir ülkeyi sürekli tehditkar tavırlarla korkutma yoluna gidersen, "ya benimsin ya kara toprağın ulan" diye mütemadiyen tedirgin edersen o ülkenin de kendi sınırlarını ve egemenliğini koruyabilmek için çözüm arayışında olması gayet normaldir. birkaç gün önce yaptığı konuşmasında "sovyetlerin kuruluş ilkelerine geri dönmeliyiz" gibi bir ifadede bulunduktan sonra "ben kendimi koruyom banane" demek samimiyetsizliktir, uyanıklıktır. bu adamlar senin sağının solunun belli olmaması yüzünden yıllardır savaş ve işgal edilme korkusuyla yaşıyor, ne yapmalarını bekliyordun?
    velhasıl, vladimir abimiz öncelikle komşu ülkelerinin sınırlarına saygı göstermelidir ki bu söylemlerinde haklılık payı olabilsin.
    ayrıca, nato ve birleşmiş milletler gibi kuruluşlar olmasaydı şuan belki 5. dünya savaşını konuşuyor olurduk.

    zorunlu edit: bu entrynin bu kadar dikkat çekeceğini tahmin etmemiştim, biraz daha böyle devam ederse putin'in de dikkatini çeker diye endişe etmiyor değilim (favlayan nicklerde kendisini göremediğim için şuan rahatım). sonuçta kendi ülkesini korumak için evimde de hak iddia etmeye kalkabilir. evde geçen yılın doğum gününden kalma 2 adet maytap var, hava iyice kararmadan toprağa gömeyim. şuan çok tedirginim, üyelik için nato'ya başvurmayı düşünüyorum. almanlardan çok beklentim yok, kendilerini sıkıntıya sokmasınlar, eskilerden 5 adet konulu vhs film gönderseler yeter.
    not: vhs filmlerin konusu komutan erkek-asker kadın veya komutan kadın-asker erkek gibi askeri üniforma içerikli olmasın, huylanıyorum.

    yusuf editi: abi bence çok kurcalamayalım. şuan sakin kafayla düşündüm de putin haklı olabilir ama olmayabilir de.