yggdrasilleaf13
profili

  • trekking ücretlerinin kimseyi çıldırtmıyor olması

    trekking için para ödeyen yolunacak kazların ağladığı başlık.
    alırsın birkaç arkadaşını, yaparsın trekking'ini. doğa yürüyüşüne para verecek kadar sazansanız ağlamayın zaten.
    "rehber önemli" diyorsan da trekking için tasarlanmış offline harita uygulamalarından haberin yoktur. teknoloji çağında trekking için rehber arıyorsan sonuç yine aynı; yolunacak kazsın.
    hadi, trekking yapmayı seven arkadaşın yok diyelim... onlarca facebook grubu var trekking buluşması yapan... girip kafa dengi bir grup bulursun, toplanırsınız.
    insan desteği olmadan oluşan doğal ortamda, doğduğunuz günden beri sizinle olan ayaklarınızla yürümek için para ödüyorsanız zaten sizin kafanızı sikeyim ben.
    saf mısınız oğlum siz? alık mısınız?

    özelden uygulama adı soran çok olmuş. wikiloc ve green tracks'i deneyebilirsiniz.

  • boş yapma mustafa kemal

    oğlum siz siktirin gidin kendi öz kızlarınızla sevişin (geçenlerde fetva verildi, günah değilmiş. hadi yine iyisiniz: baba ile kızın sevişmesi sakıncalı değildir), deve sidiği için, kendini kırbaçlamalı zikir çekin, götlerinizi şeyhlerinize siktirin. sizin karakteriniz bu. ne işiniz olur lan sizin teknoloji ile, internet ile, twitter ile; ninja kılıklı analarının balık hali kokan amını kendi bastonlarıyla siktiğim maymunları...

  • taze fasulyeyi kendi rızasıyla severek yiyen insan

    bok içinde hazırlanmış soslu döner yiye yiye beyni erimiş ergen irilerinin anlamayacağı insandır.
    bu sikik beslenme şekliyle başlık açabilecek kadar zeki olmanız bile mucize zaten.
    kodumun yürüyen kolesterol reflücanları taze fasülyeyi beğenmemiş aq.

  • yazarların 20 yıl sonra geleceği yaş

    20... az önce doğdum ben.

  • antidepresan kullananların aciz insanlar olması

    he yarram he...
    tanım: depresyon ve anksiyete gibi hastalıkların, genellikle beyindeki nörotransmitter dengesizliğinden kaynaklandığını ve bunun da antidepresan ilaçlar ile giderildiğini bilmeyen cahil sığır iddiası.
    psikolojik sorunların da tıpkı tansiyon, diyabet gibi biyolojik problemler olduğunu, teknik olarak ağrı kesici kullanmak ile antidepresan kullanmak arasında bir fark olmadığını bilmeyen ilkokul terk taşra çomarları gitsin az ötede saçmalasın.

  • dünyaları verseler yaşamam denilen şehir

    arap kalkındırma partisi'nin veya özel şoför sevici bunağın partisinin %40'ın üzerinde oy aldığı şehirlerin tümü.

  • kıymalı pide

    afiyet olsun abi.

    tanım: evdeki kıymalı pideyi düşünüp heyecanlanarak entry giren masum bir abimizi içeren başlık.

  • cem yılmaz'ın yapımlarını izlemiyoruz kampanyası

    kendini şoförüne tokmaklatan bunakların ve erkek çocuklara tecavüz ederken basılan pedofililerin ahlak dersi vermesi de ne bileyim...

  • bir hükümet neden ülkesine mülteci doldurur

    cevabını akp hükümetini az çok tanıyan herkesin verebileceği sorudur.
    onlara göre bu insanlar mülteci değil, din ve dava kardeşi. kafa orta doğulu olunca din ve dava kardeşi dediğiniz insanlar da milletin gizlice videosunu çeken, parklarda nargile tüttüren, onlarca suça karışmış vasıfsız orta doğulular oluyor. artık türkiye'nin cahil kesiminden bile oy alamayacaklarını bildikleri için daha cahilini yurt dışından ithal edip vatandaşlık veriyorlar işte. bence bu vatana ihanettir ve cezası çok ağır olmalıdır. neyse, umarım seçimi kaybettikleri zaman yargılanır ve gereken cezayı alırlar. bekleyip göreceğiz.

  • pakistanlı taciz çeteleri

    akp'lilerin "din kardeşi" olmakla onur duydukları maymunlardır. alayı bir çukura atılıp diri diri yakılsa insanlık hiçbir şey kaybetmez.

  • çikolata yerine hurma yemek

    "tat olarak neredeyse aynı" kısmından sonrasını okumadığım başlık. dilinizdeki tat reseptörlerini gordon ramsay tokatlasın.

  • akp'li fakire yardım yapmamak

    ekonominin anasını s*ken partiyi bu ülkenin başına getirip sonra aç kalacak kadar düşük zekâlı, cahil ve ilerisini düşünemeyen bir insan ölse bile umurumda olmaz. dünyada yeteri kadar aptal var zaten, bırakalım da doğal seçilim işini yapsın.

  • 5 ocak 2022 antalya depremi

    android tarafından gerçekleşmesinden otuz saniye önce uyarıldığım depremdir. biraz uzun sürdü, ortalama bir depremdi.
    görsel

    edit: konuyla ilgili kırktan fazla mesaj aldım, tüm mesajlara tek tek dönemeyeceğim için buradan bilgilendirme yapma ihtiyacı duydum. öncelikle herhangi bir uygulama indirmedim. telefon kendiliğinden bana bu bildirimi gönderdi. ben de ilk defa böyle bir bildirimle karşılaştım. bu özelliğin nasıl aktive edildiği hakkında benim de bir fikrim yok açıkçası. telefon sessizde olduğu için alarm benzeri bir ses duymadım, sadece bildirim titreşimi geldi ve telefonu açtığımda görseldeki bildirimle karşılaştım.