asakawa6
profili

  • doktorların yurtdışına göç etmesini engellemek

    lan şu kraldan çok kralcı tipler de enteresan.. efendim devled okutmuşmuş, o kadar masraf yabmışmış.. parasını verip gidsinlermiş.. içtiğin sudan, sıçtığın boka kadar (atık su) vergi alıyor bu devled.. 2 bira alsam %70'ini diyanet'e bağışlıyorum.. 1 araba alsam 2 tane de devlede alıyorum.. anam babam beni okuturken yaptığı her harcamadan vergi kestin sen.. ne yaptın o vergileri? halkbank'tan, vakıfbank'tan, ziraat'ten kredi diye dağıttın çevrendeki ite köpeğe.. yarısını da komisyon olarak cebe attın tabi.. oğluna kurdurduğun sikik vakıflara para yağıyor, rizeli mal de(ğ)neği diyanet reisi maybach kullanıyor ama doktorlara masraf ettin lütfen geri ödesinler!!! gidin doktor kardeşlerim gidin.. ama çok da koparmayın ilişkiyi, bir gün döneceğim mutlaka diye gidin.. sonuçta hiç bir kötülük sonsuza dek süremez..

  • akpli vekilin 22 milyar tl'lik kupon arazi vurgunu

    aynı vekil (bkz: asuman erdoğan), aynı koca (bkz: fatih erdoğan), aynı şirket (bkz: pasifik gyo) abb'den alınan (çökülen) eski ego garajının arsasında yaptığı projeyle (bkz: merkez ankara) memleketin mna koymaya devam etmektedir. koca, receb'in hemşerisidir (rize, güneysu). genetik akrabalık yok, ruh akrabalığı kesin... bizim akbabalar arasına düştüğümüz de kesin.

  • polisin hdp istanbul il başkanına tokat atması

    10 yıl önce sözlük'te böyle bir vaka karşısında "iyi etmiş, eline sağlık, ya ne yapacaktı, o bir terörist" diyecek hayvan oranı %10 olurdu, şimdi demeyen %10.. durmak yok, bokun daha dibine batmaya devam amk..

    kör olası kapitalizm; sözlüğe hep daha fazla "user" lazım, sonuç: nerde çokluk orda bokluk.. sözlük'ten sktirolup gitme vakti yaklaşıyor zannedersem, keltoş'un piçleri basmış her yeri, engelle engelle nereye kadar..

  • ümit özdağ muharrem ince cem uzan ittifakı

    1 ay sonra ümit özdağ'ın ittifaktan kovulmasıyla son bulur (cem uzan'ın fetöcü olduğunu filan söyler muhtemelen). ajans buna internetten yeni zıpçıktı fenomenler bulur, biraz da öyle gazlarlar. muharrem'in köy kahvehanelerinde gideri var. ama cem uzan'ın enternasyonel çapı her şekilde birkaç gömlek fazla gelir bunlara..

    o değil, bu zaferciler ne ezik çıktılar lan. dolu okey masasında, kenarda bekleyen 5. adam gibiler, yer boşalsa da ben de biraz oynasam.. masa masa geziyorlar.. deva bile "biz seçime kendi adımızla girecez" diye dayılık yaptı, bunlar orta malı, geziniyorlar.. örgüt yok, bi bok yok..

  • ümit özdağ'ın luiz gustavo'yu yollayacak olması

    "seni vatan kahramanı yapacaz" diye gazladılar bu moruğu, sosyal medya şebeğine çevirdiler. aynen devam.

  • cevheri güven

    inandırıcı olabilmesinin sebeplerinden biri de karşı tarafın sahtekarlığına olan kesin inanç.. "darbeyi eniştemden, teyzemin kızından, haloğlundan öğrendim" diyen devlet yöneticisi mi olur lan?

    ve olayların açıkça tartışılmasını engelliyorlar.. çıksın en yetkili devlet görevlileri bir mahkemenin, araştırma komisyonunun karşısına. en küçük ayrıntıya kadar her şey sorulsun, neden izin vermiyorlar? "ben söylüyorum, böyle oldu." sana neden inanayım? valla organize sahtekarlık ve hırsızlık partisi olarak faaliyet gösteren bir yapının herhangi bir lafına inanacağıma bu adamın söylediklerini ciddiye alırım.. ha bi sümüklüye tapıyorlar orası ilginç tabii..