mesh ki ang gasher12
profili

  • kadın dövene müdahale edilir mi sorunsalı

    kadınların ve a**** koduğumun meriçlerinin bir şeyi anlaması gerekiyor. erkekler tanımadıkları kadınların kişisel koruyucusu değildir. tanımadığımız kadınlar sokakta şiddete uğrayınca gidip müdahale etmek zorunda değiliz. arkamıza saklanan bizden yardım isteyen kadınlar için kavga etmek zorunda değiliz. bunları yapmadığımız zaman da erkekliğimize bir zeval gelmiyor. o uyuşuk ağzınızla anırarak hakaret etmeniz bir şey değiştirmiyor.

    bak istesem buraya çarşaf çarşaf link koyarım, ama sadece aklımda kalan bir haberi paylaşayım. geçen sen güneydoğu'da çocuğun biri sevgilisini satırla kovaladı. kız. koşup masada oturan 5-6 kişilik 50 üzeri dayıların yanına geldi onlara sığındı, masada oturan hiç kimse kalkıp araya girmedi veya kızı korumadi. o dayıların ne erkekliği kaldı ne onuru. edilmedik hakaret kalmadi. çocuk kızı öldürmedi, polis çocuğu aldı, kız mahkeme çıkışında köpek gibi ağlıyordu sevgilimi bırakın diye. ben böyle bir sik kırığı için neden hayatımı riske atayım söyler misiniz?

    seçimler ve sonuçlar. herkes yaptığı seçimin sonucuna katlanır. o erkek ilk defa şiddet uygulamıyor. o erkek ilk defa dışarıda bağırıp kavga etmiyor. bir kadın bunları bile bile o erkekle olmaya devam ediyorsa ağlayıp zirlamayacak, başka erkekten yardım dilenmeyecek. allah'ın kekosuna gönül verirken bana mı sordun bacım? yihaa ben biraz keko seviyorum, erkek dediğin biraz serseri olacak diye gidip it kopukla takılırken iyiydi. az ötede havlayin. sizin gibi sik kırıkları yüzünden gerçekten psikolojik şiddete uğrayan, sürekli rahatsız edilen, korkusundan ne yapacağını bilmeyen kadınlara da artık kimse inanmıyor ve suçu onlarda buluyor. bı siktirin gidin herkes rahat etsin.

  • borç para vermek

    üniversitenin ilk zamanları, yeni tanıştığım bir arkadaş var ismi mehmet. mehmet hayatında ilk defa ailesinden uzak kalıyor, mehmet biraz ana kuzusu. ben ise tabiri caizse bu işin or.spusu olmuşum artık. aileden uzak kalmak, gurbet eller falan vız gelir tırıs gider. bu yüzden de mehmetin durumuna içten içe üzülüyor, çocuğun yanında duruyorum hep. bir cuma günü dersten çıktık, mehmet akşam ankaraya gidecek. babası buna para yollayacak ama internet bankacılığından bihaber olduğu için atmden yatırmaya çalışıyor. biz de mehmetle atmde dikilmiş paranın yatmasını bekliyoruz. bekle babam bekle, yatıramıyor adam, mehmet de tribe giriyor. dayanamadım bu duruma, gel ben sana borç vereyim ankaradan dönünce ödersin uğraşma bu kadar dedim. hay demez olaydım... kabul etti mehmet, 50 lira verdim. o zaman bilet de 20 liraydı sanırım.

    hani ben bir mertlik yaptım, yapmam gereken buydu ve yine olsa yine yaparım. ancak bazı insanlar bunu hak etmiyor. biri bana böyle bir mertlik yapsa pazartesi hemen borcumu verir teşekkür ederim. ama mehmetin s.kinde değil, aradan zaman geçiyor. çocuğa hatırlatmak istemiyorum, belki parası yoktur diyorum iyi niyetli düşünüyorum. ama görüyorum ki çocuğun keyfine diyecek yok. en sonunda otobüs sırası beklerken benden 10 lira istedi, akbile para yükleyeceğim ya var mı sende dedi? durur muyum hiç, lan önce 50 liramı ver, 2 ay oldu borcunu vermeyi düşünmüyor musun diye lafı soktum. aaa unutmuşum falan ayaklarına yattı, gel atmden çekelim vereyim diye gittik.

    şimdi sanıyorsunuz ki mehmet efendi çekti 50 lirayı verdi elime. hayır, gittik 50 lira çektik, ya 10 liraya da akbil doldurayım onu sonra sana vereyim olur mu dedi? içimden hay senin ödeyeceğin borca sokayım diye söverek kabul ettim. takdir edersiniz ki o 10 lira hiçbir zaman geri gelmedi.

    velhasıl birine borç verirken canınızı yakmayacak bir miktar verin. bazı kalitesiz insanları hayatınızdan çıkartmak için para vermeniz gerekiyor. bu tipleri ne kadar ucuza satarsanız o kadar iyidir.

  • 3 ekim 2022 ailesinin yanında dayak yiyen adam

    şu adama üzülenler umarım en kısa zamanda bu adama trafikte denk gelirler. karşısında yedi kişi görünce kaçmaya çalışmıştır, dişine göre biri olsaydı evire çevire döver bunu da hayatı boyunca gururlanarak anlatırdı. ama yediği bu dayak belki onu ıslah eder.

  • sabri sarıoğlu

    fi tarihinde okul gezisi hasebi ile metin oktay tesislerindeyiz. işte futbolcularla tanışıyoruz fotoğraf falan çektiriyoruz antrenmanlarını izliyoruz. o zaman arda var servet var lincoln var ve tabii ki sabri abi var. birçok futbolcu ile fotoğraf çektik. bizim oradaki zamanımız doldu ve gidiyoruz o ana kadar da sabri abiyi görmemişiz. biz artık otobüsümüze doğru yol alırken sabri abi dışarı çıkıp arkamızdan seslendi, çocuklar gelin gelin fotoğraf çektirelim diye. koşa koşa yanına gittik hepimizle fotoğraf çektirdi şapkalarımızı imzaladı. diğer takım arkadaşlarınin aksine adamın içinde zerre kadar ego yoktu. çünkü o zamanlar yıldızı yeni parlayan arda turan bizi s***** bile takmamıştı. sabri abi ise aralarında en alçak gönüllü olandı.

    futbolculuğunu bilmem zaten futbolla hiçbir alakam da yok ama insan olarak birçok futbolcuyu cebinden çıkartır. bu yüzden benim için sabri sarıoğlu değil sabri abidir.

  • öğrencilerin geçinebilmek için onlyfans kullanması

    öğrencilerin geçinebilmek için değil rahat geçinmek için onlyfans kullanması olarak düzeltilmesi gereken başlık. ben ve benim gibi birçok kişi üniversiteyi zor şartlar altında okudu ve gerekirse çalıştı. bir gün bile götümü başımı insanlara göstererek para kazanma düşüncesi aklımdan geçmedi. duyar kasacaksanız s.ktirin gidin başka yerden duyar kasın. çok zor durumdayız bu yüzden kötü yola düştük palavralarını kendinize saklayın.

  • avukat kadınların çok çekici ve güzel olması

    güzel veya çirkin olsun avukat bir kadınla sevgili olunmaz. onca hukuk eğitimi, mesleki tecrübesi varken kendinizi hiçbir konuda savunamazsınız. lan bunlar suçlu adamı bile öyle bi savunuyor ki adam beraat ediyor. en ufak kavganızda bile kendisini öyle bi savunur ki asla haklı çıkamazsınız.

  • reddedilmekten korkan erkek

    reddedilmekten korkmayan erkek amcinin tekidir bundan emin olabilirsiniz. sonuçta bir kızdan aldığınız her red size sıkılmış bir kurşundur. kendine saygısı olan bir erkek önune gelene yürüyüp de reddedilip kurşun üstüne kurşun yemez. bu reddedilmekten korkmayan tipler de kendilerini alfa falan saniyor. olum 100 kıza iş atıyorsunuz biri karşılık veriyor zaten. o 99 kizin sizi s.kine takmamasi, peynir tenekesine benzeyen kızların g.tünü kaldirmaniz hiç içinizi acitmiyor?

  • kızların belalı erkek seçiminin altındaki neden

    baba figürü, korunma ihtiyacı falan hikaye. net gerizekalılıktan ötürüdür. baba figürü eksik, zayıf ve korunma ihtiyacı hisseden kızlar tanıdım. hiçbiri aman belalı bir erkek bulayım da beni korusun düşüncesinde değildi. ıstedikleri kendilerini koruyabilecek güçlü bir erkek. gerizekalı olmadıkları için belalı erkeğin onlara zarar verebileceğini göz önünde bulunduruyorlar ve onlardan uzak duruyorlar.

  • üçlü fantezisi olmayan erkek

    görsel

  • sakalsız erkekler istiyoruz

    çoğu erkek sakal bırakınca jason momoa olduğunu sanır ama gerçekte ebu bekir el bağdadi olur. evet ben de o ebu bekir el bağdadilerdendim.

  • 1.55 kadınların çok güzel olduğu gerçeği

    övmek için yaşayanlar

    edit: karikatürün orjinali umut sarıkaya'ya aittir. şuradan görülebilir. içimdeki küçük cem yılmazı kontrol edemediğimden ötürü konuşma balonlarını değiştirdim. böyle bir karikatür yok maalesef ama olsaydı çuk otururmuş *.

  • iyi adamların yalnızlıktan ölüyor oluşu

    beyler size bir iyilik yapayım. kız düşürmek istiyorsanız kullanacağınız en son başlık bu olmalı. iyi olup yalnız olan hicbir erkek gelip başlıkta ağlamaz. siz buraya çok iyiyim, yalnızım yazıp üstüne lokasyon da yatarsaniz kızların gözünde ezik görünürsünüz. hicbir kız da ay çen çok mu yalnizşin bakiyim çen gel sana nude vereyim demez.