tskitishvili26
profili

  • togg prototipinin beyin yakan kalitesi

    gurur duymayan serefsizdir, hayindir mottosuyla ortaya cikan prototip kalitesi.

    bunlarin sirket ici isleri de boyle herhalde.

    - bu sunumu niye paintte hazirladin lan?
    - muhalif olacagim diye beyinsizlik yapma, dur bi araba ortaya ciksin.

  • giannis antetokounmpo

    bize afgani, suriyelisi gelir yunan'a nba mvp'si olacak nijeryali goc etmis.

    insanda biraz da talih olacak.

    unlu dusunur sibel can'in su ozlu sozleriyle entrymi kapatmak isterim:

    bence talih, bence şansın
    bir de aşkın adresi yok

  • mario mandzukic

    sergen'in hedef sasirtmak icin kullandigini dusundugum forvet. spor basini 10-15 gun bununla ugrasir biz de isimize bakariz demis olabilir. hatta bunu yardimcilarina soyleyip ardindan gulerken kendisini hayal edebilirsiniz.

  • lc waikiki gönül ilişkisi yasağı

    bunu elestiren hangi evrende yasiyor merak ettiren, netflix evreni mi bu?

    dunyanin her yerinde, ufak buyuk butun sirketlerde, sirket icinde ayni ekipte calisan kisilerin gonul iliskisi varsa insan kaynaklarina bildirmesi istenir. nedeni de dusunebilen her canli icin cok basit. gonul iliskisi is iliskisiyle karismasin diyedir.

    adamlar isten cikarmiyor, soyleyin magazanizi degistirelim demis.

    ne var bunda elestirecek? haberin girisinden bile bok at izi kalsin haberciligi oldugu bariz.

  • arto'nun polonya'da mahsur kalması

    arto kim diyen ilkokullu falan heralde. eski televolecilerden kim kaldi, getirin lan adami. muzelik bir abimiz kendisi.

  • premier lig tarihinin en iyi 5 forveti

    emile heskey'nin babasinin cocugunu koymayacagi ama eksideki ulemalarin nereden aklina geldiyse kendini dahil ettigi liste.

  • ricardo quaresma

    devre arasi antalya kampi kadrosuna alinmamis futbolcu.

    tesekkur edip davul zurna esliginde arkasindan su dokuyoruz.

    edit: evet su dokersek geri gelebilir. susuz gonderiyoruz cingan usulu.

    edit: :(

  • beşiktaş liverpool'dan 8 yerken yapılanlar

    6. golden sonra yurttaki kafeteryayi terk etmistim. yukari cikana kadar iki tane daha yedi itoglu itler.

    nedense bende 6-0 lik leeds yenilgisi kadar etki birakmamisti. cunku zaten sampiyonlar ligi'nde 6-0 la uzun sure rekoru elimizde tutmustuk. sadece bir hafta once slavia prag 7-0 yenilerek rekoru gelistirmisti ki, ama olmaz diyerek rekoru geri almistik.

    leeds maci cok daha travmatikti. o zamana kadar besiktas ile boyle bir hezimet gormemistik. nouma'nin cildirmasi falan da guzeldi. reebok formalar vs.

    hatta scala mac sonunda her zaman yaptirdigi rejenerasyon antremanini yaptirmisti. alti yemis adama yapilacak en agir seydi bu.

  • mi'nin yavru köpek olayında rte'yi sorumlu tutması

    inandigi dinin ornek aldigi halifesinin firat'in kenarinda bir kurt koyunu kapsa rabbim onu benden sorar diye korkarim dedigini ballandira ballandira anlatanlarin gocundugu sorumlu tutus.

    direkt sorumlu bile tutmamistir. ancak kindar bir nesil bunu yapar, kindar nesli isteyen de tayyardir demistir.

    buna karsilik bu utanmazlar suruc'taki olayla hic bir alakasi olmadigi halde olenlerin sorumlusu muharrem ince'dir diyebilmektedirler. yiyene afiyet olsun. ya da olmasin, zehir zikkim olsun.

  • askeriyenin disiplinsiz içler acısı hali

    hadi her seye bir bahane bulursun da elinde valiz, lcw poseti nedir ya hahaha. adamlari otobusten indirip yuruyuse mi cikariyorsunuz bu ne aymazliktir. biz ilkokulda 23 nisan yuruyusunde bile daha disiplinliydik.

    saka gibi ama aglanacak bir olay.

  • t a m a m tweet'lerinin silinmesi

    silinme falan yok. zaman dilimine gore gece saat 00:00 dan sonra tekrar saymaya basliyor hepsi bu. ameriga'da su anda 1.8 milyon.

    arz ederim.

  • cenk tosun

    2003 yilinda real sociedad maci bekler gibi yarinki macini bekledigim futbolcu.

  • jose ernesto sosa

    evinin salonunda gununu gecirip turkiye'de uc bes ilden baskasina gitmemis cocuklara dert olmus geri donmek istemesi. bak evladim 31 yasinda bir adamsan ve milan'dan takimina 7.5 milyon euro kazandirip gidiyorsan dunyanin hic bir yerinde sana hain falan denmez. ayrica lig bitince gitmek istedigini soylemisti. ayrica bunlar insan, fm'de aldigin kagit profil degil. milan'da yasamak ile istanbul'da yasamak arasindaki farki italya'ya gidersen sen de anlarsin.

    lan bu takima sergen geri dondu sergen. bilmez ki bu ergenler. sosa donerse fiko haric kimsenin hayir diyecegini sanmiyorum.

  • euroleague finalini 1.2 milyar insan takip etti

    lisedeki bir animi hatirlatan aziz beyanati.

    bir kac yillik mazisi olan duz bir lisede mudur okul tarihinin ilk bando takimini olusturmak icin ogrencilere gaz vermeye calismaktadir. o aralar yeni hizmete girmis k12 web sitesini de isin icine katarak: "bakin cocuklar bu bando cok onemli bir gorev. sizin isimlerinizi okulumuzun web sitesine koyacagiz. mesela arjantin'den biri sitemize girip sizin isminizi gorecek. bu gururu yasamak hanginiz istemez?!"

    evet teoride boyle bir sey olabilir ama yok ebesinin nikahi artik ya bi defol git cay koy mk.

  • fenerbahçe

    besiktas'i guzel trollemis takim. ben de besiktasliyim ve mactan sonra ben de takimimin haline guldum, yapacak baska bir sey yok. enseyi karartmadan sezonu sampiyon bitirmek hala bizim elimizde. evet ben de goruyorum hala winner takim olamadik. aslinda winner takim olmaz, takimda iki uc winner adam olur. gomez oyle bir adamdi, su an bundesliga'da kendi takimini dusmekten kurtarmakla mesgul, kurtaracak da. ligin son dort haftasini bu tip adamlarla alirsin.

    fener taraftari bu hafta dalgasini gecsin. zerre laf etmem. fener taraftarina her zaman saygim var. adamlar bizim yasamaktan korktugumuz son dakikada sampiyonluk kaybetme olayini iki kere yasadi ama hic bir zaman takimini satmadi, full destek devam etti. taraftari olgunlastiran seyler bunlar.

    kadro kalitesi olarak da les falan degil bu fenerbahce. transfermarkt degeri hala besiktas'in 20 milyon euro uzerinde. taraftarinin da kabul ettigi gibi bu takimin yonetimi les. ha dersen bu transfermarkt denen nane volkan sen'i 6.5 milyon euro gosteriyor, sen de haklisin. bekler falan dandik de besiktas gecen sene ismail, tosic, beck ile sampiyon oldu. olunca oluyor demek ki.

  • cumhurbaşkanının altına dayalı para önerisi

  • sözlükten ayrılmak

    (bkz: siktir git)

  • ilber ortaylı'nın kadir mısıroğlu'na sahip çıkması

    - kaynak?

    + götüm (gülüyor)

  • izlandalı spikerin gol sevinci

    dikkatli dinlenirse izlandaca allah'ım gol manasina gelen asfjsakjfhsajkfakjsfhkajsfkajsfhsajkhf dedigi anlasilabilen spikerin sevinci.

  • misvak dergisinin gezi direnişi karikatürü

    hayvanlar alemi hakkinda aydinlatan karikatur.

    biz esek falan diyoruz demek ki koyunlar cinslerini asagilamak icin birbirine tavuk diyor. tisikkirlir misvik.