yikilmazhadi16
profili

  • black friday'de alışveriş yapmayan yazarlar

    türkiye'de black friday diye bişey olmadığı içindir.

    onun adı indirim değil bindirim.

  • renault'un 180km/h hız sınırlandırması

    symbol'e umarım 100 km/h sınır koyarlar dedirten olay.

    şirket arabası sürücüsü kasaplar da daha düzgün araba kullanır böylelikle.

  • sürüş zevkinin en yüksek olduğu araç

    (bkz: alfa romeo giulia quadrifoglio verde)

  • sahibinden.com'daki muayeneli satışa hazır civic

    tavan takıntısı olanlar aramasındır.

  • volkswagen'in yeni logosu

    aynı bu şekilde bir çalışma olmuştur.

  • 40+ yaş sözlük yazarları

    hayatta öğrendikleri , yaşadıkları deneyimlerini okumaktan zevk aldığım yazarlar grubu. pek çoğu çoluk çocuğa karışmıştır muhtemelen.

    çoluk çocuğa karışmayanlar ise biz 20'li yaşlarındaki gençler gibi deli dolu oluyorlar genelde*. denizli'de çok sevdiğim bir itü mezunu gültekin abim var. 48 yaşında. ama benden daha dinamik, daha aktif. görmüş geçirmiş insanlarla takılmanın zararı olmaz, yararı olur. hayata karşı bakış açınızı değiştirmeniz, kendinize bir çeki düzen vermeniz açısından.

  • yolda uyuyan köpeği ezen servis şoförü

    üst edit: işte bu yüzden, böyle insanlar yüzünden... (bkz: hayvanları koruma yasası) acilen çıkartılmalı...

    16 s 0208 plakasına sahip fiat ducato marka aracı kullanan kişidir kendisi.

    videosu (hassas kişilerin izlememesini öneririm )

    youtube link

    hayvanlara kim kasıtlı zarar veriyorsa onun allah belasını versin.

    edit: özel mesajdan hayvanı ölü zannetmiş olabilir yazmışsınız da, allah aşkına siz ölü olan bir canlının üzerinden geçiyor musunuz arabanızla? ben ölü olsa bile yanından geçiyorum da, zaten zavallı ölmüş neden üstünden geçeceğiz?

    edit 2: youtube linki burada

  • çıplak fotoğraf gönderen kadın

    --- spoiler ---

    aşkm bktıktan sonra hemen sil ama olr mu .s.s.s
    --- spoiler ---

  • 10 bin liraya alınabilecek en iyi ikinci el araba

    almayın. hakikaten almayın.

    10 bin liraya alacağınız bir araba size 20-30 km gibi düşük hızlardaki kazalarda bile burnunuz kanamadan kurtulacağınızın garantisini veremez.

    şimdi bakalım, bu paralara ne var?

    suzuki alto (maruti), tofaş serisi, uno, tempra, tipo, lada samara, skoda favorit, renault 12 toros, broadway flash serisi. vs vs aklıma gelmiyor şimdi.

    bu araçların hepsinde her şeyden önce metal yorgunluğu var. metal yorgunluğunu geçtim, üretildiği yıllarda bile çok sağlam araçlar değillerdi bunlar.

    10 bin liraya alacağın araç en az 20 yaşında olacak. 20 yaşında arabanın türkiye şartlarında başına gelmeyen kalmamıştır. boya bile yok, değişen bile yok diyenlere kesinlikle inanmayın.

    hiç bulaşma daha iyi. ya kredi çek eli yüzü düzgün bişey al, ya da ehliyetini al güzel bir motosiklet çek altına. motosikletle bile kurtulabileceğin kazalardan bu araçlarla kurtulamayabilirsin.

  • fransız arabaları vs alman arabaları

    ikisi de çöptür.

    çözüm;

    (bkz: japon arabaları)

  • trafikteki türk gelenekleri

    arabayı yolda yürürken görülen arkadaşın üzerine sürmek.

  • fifa'yı klavye ile oynamış efsane nesil

    (bkz: fifa 2002)'de santradan gol atmış nesildir. dünya kupası versiyonunda topun arkasından alev de çıkıyordu.

  • aylık 5 bin liraya sekreter çalıştırmak

    (bkz: inanma seni sikecek)

  • dokuz günlük tatilden geriye kalanlar

    babanın hastalanması*. devlet hastanesi doktorlarının bayram günü olduğu için iplememesi*. bayramın ikinci günü babanın durumunun daha da ağırlaşması, akabinde bir aylık maaşın ve gelecek yaz araba almak için biriktirilmiş paranın bir kısmının özel bir hastaneye verilmesi.

    bu ülkede parası olan yaşıyor, bir kez daha şahit oldum buna. garibana bayramda hastalanmak haram. devlet hastanesindeki doktora göre babamın durumu acil değilmiş, pazartesi gelecekmişiz. hatta acile geldiğimiz için doktor efendi bizi azarladı, neymiş efendim diz sorunlarından 99'u acil değilmiş bizimki de muhtemelen oymuş neden acile gelip doktorları rahatsız etmişmişiz* . zavallı babam acı içinde inlerken, yürüyemez haldeyken doktora göre yalan söylüyormuşuz biz. pazartesi gitseydik eğer allah korusun babam kısmi felç bile geçirebilirdi belki de*. benim araba alma işi başka bahara kaldı ama olsun, babama feda olsun.

  • top sakallı kilolu dar gömlekli erkek

    teknosa çalışanıdır.

  • real madrid'in galatasaray'a özel davet yollaması

    avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisinin, avrupa'nın orta üst sınıf takımlarından birisine yaptığı davettir. bu iki takım zamanında şampiyonlar liginde pek çok kez karşılaşmış, iki takım da zamanında birbirini yenebilme başarısını göstermiştir. bu karşılaşmalardan en başarılı çıkan taraf real madrid olsa da, dostluk baki kalmıştır. mesela 2 sene önce galatasaray'a 6 gol atan real madrid, bugün 6alatasaray diye ağlamıyor. neden? çünkü real madrid aldığı skorlarla değil, kazandığı kupalarla övünüyor. ya da galatasaray 2001'de real madrid'i 3-2 yendiği maç için günümüzde hala övünmüyor. çünkü o bir skordu. büyük takımların skorlarla işi olmaz. kupalarla işi olur. skorla dalga geçmek küçük, ezik ve emek hırsızı takımların işidir.