alteregohenry7
profili

  • gazze'ye girdiğinizde sizi bunlar bekleyecek

    kıymetli kassam tayfası, siz hiç hava kuvvetleri diye bir şey duydunuz mu?

  • cumhur ittifakındaki öfkenin sebebi

    seçimi kaybederlerse verilecek hesap çok ağır. kimse bu ihtimali düşünmek bile istemiyor. akıllarına geldiğinde de sinir krizi, öfke nöbeti geçiriyorlar. diğer yandan müteahhitlik ve inşaat bunların 20 yıldaki en önemli maddi ve manevi dayanağı idi. şimdi deprem ile bu dayanak yıkıldı. panik iyice arttı. şubat ayı anketleri geçen cuma ellerine ulaştı, bu hafta devam edecek. sızan sonuçlar oldukça kötü. panik daha da artıyor. muhtemelen öfke de artacak.

    edit: anketlerle ilgili çok mesaj geldi. müsaadenizle buradan toplu cevap vereyim. herhangi bir anket şirketi ile bağlantım yok ancak hem siyasi partiler hem şirketler düzenli olarak anket yaptırır. istanbul’daki ticaret camiasının içindeyiz. birçok işinsanı ile temasım var. ocak sonu anketleri akp için net bir toparlanmaya işaret ediyordu. özellikle eyt işe yaramıştı ancak bütün denklem değişti. şimdi deprem sonrası birçok insanda kızgınlık ve bıkkınlık hakim. şubat ayı yarın bitiyor ama ilk deprem sonrası anketler partilere ve şirketlere ulaştı. buradan izin almadan isim vererek referans göstermek kanunen uygun değil ama birkaç gün içinde sonuçlar konuşulmaya başlar.

  • halk tv'nin şirin payzın açıklaması

    neyi onaylamıyorsunuz? neymiş küçük hesaplarınız? anlatin bilelim...bakın sabrımızı zorlamayın. halk fena doldu ne a haber tanır ne halk tv! kendinize gelin.

  • nba tarihinin en karizmatik oyuncusu

    (bkz: michael jordan) ın olduğu yerde gerisi teferruattır.

  • 3 mart 2022 putin açıklamaları

    bu da başladı tek millet, tek devlet, tek dil demeye. incil dinmez, çanlar susmaz da derse kare tamamlanıyor. hadi aslanım ortodoks ümmeti seninle.

  • 23 kasım 2021 hamza yerlikaya'nın dolar tweeti

    anladık kardeşim anladık. ezan susmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez! ayasofyanın direkleri çürümez, kudüs düşmez, çanakkale geçilmez! vallahi anladık!ekonomiye dair bir lafınız yoksa artık çekilin. işi ehline bırakın. millet bitti tükendi.

  • 21 mart 2021 bir günde %15 fakirleşmemiz

    fakirleşen sensin kardeşim. para kaybolmaz, birisi kaybediyorsa birisi zenginleşiyordur.