humuslupilav6
profili

  • çaya %43 zam gelmesi

    o zaman içmeyin.
    eskiden çay mı vardı bunlar hep çin'in oyunu büyük resmî gör yeğenim.

  • yaşını söylemeden anlatmak

    koreli kadınların ilhan mansız için dünya kupasını izlediğini hatırlıyorum.
    meybuz yemek hobimdi.

  • boşanmanın eşiğindeki çiftlere tavsiyeler

    dilekçeye anlaşamadık yazın.öyle saçma sapan yazmayın.bana kültürsüz yazdırmış eski kocam.öğretmen olmam,üzerine bir sürü sertifika almam,yüksek lisans yapmam ve bir daha üni okuyor olmam fark etmemiş.köyden gelme,sonradan görme adam başımıza parayı bulunca kültürlü olmuştu.
    o kadar kültürlü insan ki boşanınca iki aya akrabası ile evlendi.çocuğu ile de ilgilenmiyor.
    insan gibi boşanın.
    çocuktan boşanmayın
    çocuklara sahip çıkın adam olun.

  • evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar

    13 yaşında okula gitmek yerine erkekler ile gezmeyi tercih eden,hamile kalıp evlenen,evliyken ayda bir sevgili değiştiren,20 yaşında ikinci kez evlenip,30 yaşında boşanan.bu arada üç farklı babadan üç çocuk yapan bir kadın var.
    kadının tek amacı evli erkekleri boşatmak.böylece kendini güzel ve vazgeçilmez sanıyor.adamlar boşanınca bir sene adam ile yaşayıp sonra başka erkeğe gidiyor.
    kendi çocukları babaanne,anane evlerinde kendisi bakmıyor.çünkü kadının hayatta tek amacı birilerini boşatmak ve değerli hissetmek.
    gerçekten şunu anladım ki bu ülkede ruh hastası dolu.biri size denk gelirse her türlü saçmalıklar ile başınıza bela olabilir.
    erkeklerde sanıyor ki ben çok tercih edilen sevilen erkeğim kadınlar benim için çıldırıyor.kadınlar aslında diğer kadına ben daha iyiyim mesajı vermeye çalışıyor olayın erkekler ile ilgisi yok.

  • ceyda düvenci

    çocuklar bizim malımız değil onların özelini paylaşamayız.anneler evlatlarının koruyucusu olur sahibi değil.tamam modern olun da kendinize olun.isteyen her yerini açar koyar ama 18 yaş altı bir bireyin özelini paylaşamaz.kim olursa olsun.yetti yani ilgi görmek için çocuk kullanma modası.

  • ciddi ciddi erkeğin ev işi yapmasını beklemek

    ev işi yapmayacaksa karısını çalıştırmayıp aylık bireysel emekliliğini ödeyip aldığı maaşı da kadına vermesi lazım.çalışan kadın istemeyi biliyorsanız ev işi de yapacaksınız.