filibeli felipe8
profili

  • alt kat komşumun bana saldırması

    başımıza yıllar önce bekar evinde iken gelmişti böyle bir tip. öncelikle yaptığım yatırım tavsiyesi değildir. şöyle oldu.

    herif manyak yine küfürle kapıya dayandı. polis çağırdım. birkaç dakika boyunca bu küfür ederken içeri gel dedim boş bulundu daldı içeri ve bingo bunu sağlam dövdüm. o anda polis geldi. evimi bastı dedim. herifin dayak yediğini gören duyan komşular da bir anda benden taraf oldu. bu arada karşı apartmandaki komşu pompalı tüfekle geldi. polis onu zor zapt etti. herif meğer dürbünle tüfekli abinin eşini gözetlemiş filan. ortalık iyice karıştı. sonuç polis sadece tüfekli abiyi götürdü. alttaki manyağa ev basmak suç merkeze gidersek bu delikanlı haklı çıkar dedi. bunu korkuttu. ben de ertesi gün merdivende karısına vallahi bir dahakine affetmem daha pis döverim dedim.

    sonra bütün apartman huzur buldu. komşular bana pasta börek getirdi. herif süt dökmüş kedi gibi oldu.

  • sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği

    fıkraları hazindir.

    stalin bir gün memleketinden annesini getirtmiş, ülkeyi gezdiriyor. kremlin sarayını göstermiş. annesi ah evladım ah demiş. sanırım beğenmedi diyerek st petersburg'taki kışlık saraya götürmüş. annesi yine ah evladım ah demiş. sonra tutmuş annesini yalta'daki rejimin yazlık sarayına götürmüş. annesi yine ah evladım ah deyince stalin sormuş. anne niye böyle diyorsun hiçbir şeyi beğenmedin mi? annesi şöyle demiş. bu arabalar, saraylar, hizmetçiler hepsi çok güzel de oğlum komünistler gelirse bunların hepsini elinden alırlar.

  • göztepe'nin galatasaray'ı şampiyonluktan etmesi

    göztepe'nin başkanı mehmet sepil sanırım son yıllarda gördüğüm en düzgün başkan. takımına asla "maça asılmayın" ve "gs'yi şampiynluktan etmek için asılın" demeyecek biri. göztepe bu maça sadece futbolun amacı olan galibiyete ulaşmak için çıkacak.

    yani şayet yenerse yine kendi için yenecek, yenilirse de galatasaray'a gücü yetmediği için yenilecek.

    yani gayet düzgün, temiz bir maç olacak.

    inşallah da biz* şampiyon olacağız.

  • migros'ta müşteriye hırsız muamelesi yapılması

    yıllar önce arkadaşlarla başımıza benzeri gelen olay. kola filan alırız diye girdik. güvenlik peşimize takıldı bizi takip ediyor ama öyle böyle değil, takip mesafesi 1 ya da 2 metre. 4 kişiydik, arkadaş hadi oyun yapalım dedi. dördümüz ayrı raflara dağıldık, adamın devreler yandı. şansını en kavruk olanımızdan yana kullandı asdfghk. bizi bıraktı onun peşinden gitti. adamla sende hırsız tipi var diye yıllardır dalga geçiyoruz. sonunda bu arkadaş güvenlikçinin üstüne gidi sorun mu var bilader diye bağıra çağıra rezalet çıkardı. hepimiz üşüştük adama. arkadaş, hırsızlık suçsa hırsızlık muamelesi de suçtur, polis çağıracağım dedi. binbir kere özür dilediler. müdür filan geldi, tatlıya bağladı.

  • nihat hatipoğlu

    programındaki klasikleri yazayım:
    - milyonuncu kez, sakız orucu bozar mı sorusuna cevap verecek.
    - soru sormayı beceremeyen bir çocuğun saçma sapan cümlelerini tevil edecek.
    - pardesülü bir iç anadolu teyzesinin büyü yapmak haram mı? görümcem bana büyü yaptı ne yapayım? sorusuna cevap verecek.
    - sahabeden bir zat-ı muhteremin hayatını anlatacak.
    - konuklardan ilahi seçkisi
    - reklamlar
    - namlı bir hafızdan kur'an ziyafeti
    - ramazan ayı boyunca 1 ya da 2 gayrimüslim canlı yayında hoca eşliğinde müslüman olacak.
    - istiklal marşı
    - kapanış

  • ismailağa cemaati'nin birbirine girmesi

    hepsi bir yana işin bence dramatik boyutu dışişleri bakanlığı'nın devreye girmesi. tamam akp yıllardır burayı kendine benzetmeye çalışıyor ama bakanlıkta hâlâ yüzü batıya dönük diplomatlar var. adam 3 dil biliyor, iki üniversite mezunu, doktora yapmış, belki kitaplar yazmış ama şimdi işi gücü bırakıp mekke'de birbirine giren paçoz kitlenin derdine düşecek, ülke imajını kurtarmak için..

    isveçli meslektaşları başka ülkede sinema festivali için lobi yapsın, sempozyumlar organize etsin, bizimkiler cübbelilerin sokak kavgasını ayırıyor.

    allah bu diplomatlara sabır versin.

  • 25 aralık 2015 regus ofis rezaleti

    ekşi'deki bütün rezaletleri okumaya çalışan biriyim, gördüğüm ender rezalet deşifresi bu rezalete aittir. dizi izler gibi okudum. querrery rezalet prosesini adeta nakış gibi işlemiş. üstüne bir de rezaletin lansmanı için bütçe ayırmış. ses kaydı almış, bütün silsileyi takip etmiş. pazartesi harbiden mahkemeye de giderse, şahane bir final olur. bize bunlarla gelin kardeşim.

    (bkz: csi beşiktaş)

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    "normal ülkelerde hırsız savcıdan kaçar bizim ülkede savcı hırsızdan kaçtı iyi mi?"