bebeeem18
profili

  • whatsapp'tan gelen yabancı numaralı çağrılar

    çük fotoğrafı yollayınca bıçak gibi kesilen çağrılardır. kalkmışı makbüldür.

    not: denenmiştir, çalışıyor.

  • 25 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun attığı sms

    eğer ülke geneline attıysa twitter’dan daha çok işe yarayacağı kesin.
    ayrıca:
    numaramı kendisine kimin sattığı merak konusudur. (gecikmiş kart borcum yok)
    görsel
    durumu olmayanlar için edit: borcu sileceğim demiyor. faizi silip ana parayı 36 taksite böleceğim diyor.
    tiwitt

    ——
    sevgili vatandaşım, borç harç evini geçindirmeye çalıştığını biliyorum. iktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

    kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

    unutmayın, 28 mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur!

    vatanını seven sandığa gelsin.

    kemal kılıçdaroğlu
    türkiye cumhuriyeti 13. cumhurbaşkanı adayı b002

  • ucuz tencere yüzünden ısırılmak

    otobüste yer verdiğimizi teyzelerin yeri geldiğinde yamyam gibi bizleri yiyebileceğini gösteren içerik.

  • misvak caps harita karikatürü

    kafalar 300 yıl geriden geliyor dedirten harita. millet mars'ta koloni hazırlığı yapıyor, biz halen daha orta çağ kafasıyla, amerikan ve israil silahlarıyla ıslak fetih rüyaları görüyoruz. devir teknoloji devri. sınırlar kalkıyor dünyada. adam gibi üretip, paranla ve teknolojinle dünyada söz sahibi olmadığın sürece üç karış fazla toprağının olması veya olmaması kimsenin sikinde değil.

  • geçinemiyorum diyenin maaşını düşürmek sünnettir

    ön edit: arkadaşlar hadisin sahih olmadığına dair bir sürü mesaj aldım. işin beni ilgilendiren kısmı, daha doğrusu vermek istediğim mesaj; hadisin sahih olup olmaması değil, böyle bir hikayenin tüm türkiye'de anlatılıyor olması ve o sokakta gençlere "çıkar telefonun göster" diyen dayılar için gerçek islamın böyle bir anlayıştan ibaret olmasıdır. bizim insanımız bu hikayelerle amel ediyor, demek istediğim şey bu. vaazlarda, sohbetlerde, dini dergilerde, dini kitaplarda vs. her yerde karşılaştım ben bu kıssayla. şu an 5 vakit namazını kılan herhangi birine bu olayı sorun, bilmeyen de nadir çıkar. hemen hemen herkes bilir bu olayı. minberde bunu anlatan hocaya kimse "bu hadis sahih mi?" diye sormuyor çünkü. hoca anlatıyorsa doğrudur. bizim ülkede islam anlayışı bu. sorgulamak yok, sorgulayan da zaten benim gibi dinsiz olup yoluna devam ediyor.
    -----
    var böyle bir olay. eğer geçinemiyorsan, aldığın parayı haketmiyorsun. o zaman maaşını düşürelim. o zaman geçinirsin diye bir kıssa anlatılır. hoca efendi ordan esinlenmiş zaar. işte bütün bunlar hep bizim halkımızın amel ettiği gerçek islam.

    edit: böyle bir şey yok diyenler herhangi bir islami sitede kolayca ulaşabilir. fakirleri böyle kandırıp yoluna bakıyor işte siyasal islamcılar.

    görsel
    görsel
    hem siz yorulmayın, hem de site tık almasın diye görsel olarak yükledim.

    gelen mesajlar üzerine edit: ilahiyat mezunuyum. bu kıssa her yerde anlatılır, neredeyse her kitapta yazar. uğraşmak istemediğim için ilk çıkan sonucu ekledim buraya.

    bana çemkirene kadar bu sitelere çemkirin

  • ikinci elizabeth'in öldüğü gün yapılanlar

    haberi aldığımda yoğurt için süt kaynatıyordum. şimdi serinledi mayalama yapacağım. ışıklar içinde uyu queen.

  • norveç adalet bakanının tartışmalı fotoğrafı

    adaletini ziktiğimin dünyasında adalet bakanına bak dedirtmiştir.

    eğer tanrı varsa zaten bizi direkt cennete atacaktır. biz bu dünyada çekeceğimizi çektik zaten. tanrının adaleti bunu gerektirir. zira o herşeyi gören ve bilendir.

  • dünya düz ve keşfedilmemiş kıtalar var

    (bkz: #140361128)

    kanka iss ve birçok uydu canlı yayın yapıyorlar. sen orda istediğin kıtayı keşfedebilirsin.

    edit: oha sözlükte bir sürü düz dunyacı varmış mesaj kutumu incitmişler mk.

  • yemek yerken kedilerin gelmesi

    herkes beslemek zorunda degil, siz de değilsiniz. isteyen besliyor zaten. tekme atmayın yeter.

    edit: hayvana tekme atmayın dedim diye mesaj kutumun ırzına geçildi. kilonuzun 1/15'inde olan bir hayvana tekme atmanın nesi normal biri bana anlatsın lütfen. sevmiyor olabilirsiniz, rahatsız oluyor olabilirsiniz ama hayvana tekme atmanın nesini savunuyorsunuz?
    ruh hastasısınız.

  • kadınlarla dolu bir işyerinde çalışmak

    9 kişilik ofiste tek erkeğim. şeker kokulu parfüm koklamaktan ülser oldum. arada taşak kokusu almak için makine bölümüne gidip erkekleri kokluyorum.

  • ilkokul 3. sınıfa başlayan kızın çaresizliği

    siz çocuğunuza bunu çok büyük bir problem olarak, hayatını alt üst edecek bir değişiklik olarak yansıtırsanız, çocuk bunun altından kalkamaz elbette. ancak çocuğunuza bunun gerçek hayatta karşılaşabileceği sıradan sorunlardan biri olduğunu, üstesinden gelmesi gerektiğini lanse ederseniz çocuk bunu kolaylıkla atlatır.

    evet, o çocuğun ilk 4 yılı aynı kişinin sınıfında okuması iyi olurdu, ancak olmayınca da yapacak en iyi şey çocuğu panikletmek yerine motive etmek.

    edit: yıl düzeltme.

  • kızılay başkanına 2 yılda 2.5 milyon tl ödenmesi

    paralara bak la!
    biz de peynir a101'de daha ucuz, zeytin carrefour'da indirme girmiş, bim'de sıvıyağ kampanyası varmış diye market market koşturup, ay sonunu ucu ucuna getirmek için kuruş kuruş hesap yapalım.

    neden?

    çünkü bu münafıklar paranın içinde yüzsün diye.

    amk böyle adaletin de, kalkınmanın da, partinin de.

  • istanbul'da taliban bayrağı açılması

    milliyetçiler sus pus, milliyetçiler mağrur...

    işgal ediliyoruz dediğimde bir sürü küfür yedim. lafa gelince de biz vatan haini oluyoruz, bunları ülkeye dolduranlar kahraman! ben dedelerimizin kanıyla sulanmış bu toprakları bu bedevilerle paylaşmak istemiyorum. ülkelerine, bayraklarına çok düşkünlerse defolup gidebilirler.

  • 40 derecede uzun kollu gömlek giyen yakışıklı

    atletimle güldüğüm erkektir.

    sokarım karizmasına. hoca cevaz verse ben yaz boyunca dön atlet gezerim.

    edit: destek mesajlarınız için teşekkür ederim. kadınların efil efil kısacık şortlar ve etekler giydiği plazalarda uzun kollu gömlek ve pantolon giymek zorunda olan erkekler olarak bir ayaklanma başlatacağız. takipte kalın.

  • özgür demirtaş'ın 2023 cb adayı olması

    soyadı benzerliği yüzünden kendisini selahattin demirtaş ile bağdaştırıp "kesin terörist" diyerek oy vermeyecek yüzbinlerce aptal insan çıkacaktır.

    edit: ben aday olsun veya olmasın demiyorum. aday olursa olabilecek bir ihtimalden bahsediyorum.

  • 14 kasım 2020 recep tayyip erdoğan açıklamaları

    18 yıldır ben yönetiyorum tabi ülkeyi.

  • sen gey misin

    travma yaşayacak, karakola şikayet edecek ne var anlamadığım konu. ekşi'de yürüdüğünüz kadınlar da sizi şikayet etsin, travma yaşasın.

    gelen mesajlar üzerine edit:

    direkt mal gibi sormasının haricinde travma yaşatacak bir durum yok. henüz yanındayken soracak cesareti olmaması acınası. sonradan mesaj atınca taciz olur tabi. yalnız, soruya muhatap olan şahıs mağduriyet çıkarma peşinde bir asosyal muhtemelen. ben erkek olduğum halde ekşi'de bana bebeğim, güzellik, canikom diye mesaj atan mallar var. her birini mahkemeye verseydim ohooo!!!

  • 9 ekim 2020 merkez bankasının dövize swap tokadı

    doları 0.04 tl geriye çekmeyi başarmış büyük tokattır. alkış.