lorne6
profili

  • ilk buluşmayı 4 kelime ile mahvet

    filiz ben sıçmağa gidiyorum.

  • ne kadar komünistsiniz testi

    %43 kısmen komünist çıktığım testtir.
    eskiden olsa %90'ın altına düşmezdim. yaşlandıkça sağa çekiyorum. eyt de çıkarsa komünistler moskova'ya seviyesine gelicem söz.

  • recep tayyip erdoğan'a oy vermeme nedenleri

    erdoğan'ın hayalindeki ülke modeli, devlet kaynaklarının, başında kendisinin bulunduğu çok küçük bir grup tarafından herhangi bir denetim ve sorgulamaya tabi olmaksızın dilediği şekilde ve dilediği kişilere dağıtıldığı bir model. bu modelin işleyebilmesi için tüm hukuksal yapıyı ve de parlamentoyu çalışamaz hale getirmesi ve modern dünyanın demokratik kurumlarıyla ilişkileri askıya alması gerekiyor. bu amacını halktan gizlemek için de din ve milliyetçiliği sonuna kadar kullanmak zorunda diğer tüm kendisine benzeyen liderler gibi.

    ben ise bunun tam tersi, üretim ve paylaşımın piyasada serbestçe belirlendiği ancak güçlü bir sosyal devletin dezavantajlı kesimlerin yanında olduğu, örgütlü çalışan kesimlerin hak ve emek mücadelesini özgürce verebildiği, kadın hareketinin çok güçlü olduğu, modern dünyaya tam entegre bir toplum ve tüm kurum ve kurallarıyla işleyen bir demokrasi ve hukuk devleti istiyorum.

    oy vermeme nedenim budur.

  • yazarların gittiği ilk yabancı ülke

    iran. askerde sınır taşını geçmiştim.

  • tahammül edilemeyen 3 insan tipi

    - çok konuşan
    - bağırarak konuşan
    - bağırarak çok konuşan

  • azerbaycan ile türkiye birleşse olacaklar

    iki uzun adama sahip oluruz.