fante5
profili

  • ben murat murathanoğlu sorularınızı yanıtlıyorum

    çocukken show radyo'daki programa telefonla bağlanmıştım, beni kırmayıp dikkatle dinledikten sonra "çok güzel sesin var, spiker olmayı düşünür müsün" demiştin abi, spiker olmadım haberin olsun istedim :)

    burçin badem'in attığı twitle ilgili bir şeyler demek ister misin?

  • 16 temmuz 2016 yunanistan'a kaçan 8 darbeci

    acun ılıcalı tarafından teslim alınarak survivor generaller özel programına konuk olacaklardır. oyunlarda her hafta en az sms alan general türkiye'ye teslim edilecek, şampiyon olan ise dominik vatandaşlığı kazanacaktır.

    edit: @nasrettin hocaya ozen motora ters bin önerisiyle en çok sms alan iade edilecek. cumhurbaşkanımız "erkan generali getiriyoruz bu hafta, yüklenin" diye halkımızı operatörlere dökecektir.

  • wi-fi'den telefona internet depolamak

  • enpara.com

    günlük eft/havale limitini 3 milyon liradan 18 milyon liraya çıkartabildiğiniz bankacılık hizmetidir. geçen gün sneijder'in bonservisini alırken lazım oldu oradan biliyorum.

  • gimli'nin yüzüğü baltayla yok etmeye çalışması

    yüzüklerin efendisi üçlemesinin kırılma anlarından birisidir. gimli "sikeyim yapacağınız yüzüğü" modunda baltasına yüklenmiş, serbest düşüşe geçmiştir. araya giren gandalf "beyler bu yüzük öyle malak gibi dalarak yok edilseydi başta ben ederdim, asa filan var bende" diyerek olayı açıklamıştır; "bu yüzük sadece hüküm dağının ateşinde yok edilebilir." ortama bir sessizlik çökmüş ve sessizliği aragorn bozarak "yaşlı sen de her şeyi ne çok biliyorsun, ne yapalım dağa mı gidelim, her yer ork olmuş, uruk hai dolmuş. hem yaktın mı nerden biliyon??!" diye gider yapmıştır. en sonunda küçük boylu hobbit'in "ben dağdan gideyim bi ateş alıp geleyim" önerisi kabul edilmiş, akşama elrond'ların evde yüzük çevirme yapmak üzere anlaşılmıştır. gerisi de bir takım hikayeler.