balta sapi9
profili

  • sinema tarihinin en iyi kovalamaca sahnesi

    matrix reloaded otoyol sahnesi

  • öğretmen maaşının 12 bin tl olması skandalı

    verilen maaşa değil de. burada, bu ülkenin okumuş öğretmenine, mühendisine, doktoruna ağızından salya tükrük saçarak hakaret eden yaratıkları gördükçe ülkeme üzülüyorum.

  • los pollos hermanos

    starbucks ta bir kahve alıp 10 saat oturan kızlar gibi, burda da en ucuz menüyü alıp 10 saat oturan ikiz yarma meksikalılar vardır, müdür de gelip kalkın kardeşim artık demez.

  • feci sayıda covid vakası var maske takın

    millettin artık böyle feci, vahim vs tarzı nitelendirmeli haberlerden midesi kalkıyor. varsa bildiğin sayı istatistik söyle.

    hayat eve sığar yoğunluk haritası hala aktif, isteyen girip bakabiliyor zaten.

    edit: toplutaşımadamasketakanlardanımspor.

  • kübra nur palut'un 28 kiloya düşmesi

    30 yaşında bir anne. acil tıp teknisyeni kübra nur palut bursa'da 3 yıl önce doğumdan sonra ‘kronik atriyal ve bağırsak disritmi’ (caıd) hastalığına yakalanmış ve şu an 28 kiloya düşmüş. tedavisi için buluduğu bursa uludağ üniversitesi’nde (buü) gastroenteroloji bilim dalı öğretim üyesi prof. dr. macit gülten tarafından yapılan açıklamada hastalığın türkiye'de tedavisi olmadığı; belçika'daki leuven katolik üniversitesi hastanesi’nde görevli gastroenterolog prof. dr. jan tack tarafından tedavinin yapılabileceğini söylemiş. kendi imkanları ile tedavi için belçikaya gidemeyen kübra'nın 3 yaşında bir çocuğu var, onun için direndiğini ve fazla vakti kalmadığını söylüyor. yardım çağrısı umarım sonuçlanır, evladı ile uzun ve güzel bir hayat yaşar.

    https://www.hurriyet.com.tr/…-kiloya-dustu-42043169

    https://www.yenisafak.com/…orundayim-2063273?page=3

    https://www.haberturk.com/…yim-fazla-vaktim-kalmadi

  • doktorların hastaları sevmemesi

    evet var bu durum, doktorlar sevmiyor bizi. ama diğer devlet kurumlarında öyle mi, mesela nüfus müdürlüğüne gittiğimde memurlar bana sarılıyor, milli eğitimde kapıda karşılıyorlar, karayollarında bana arabalarıyla şehir turu attırıyorlar.

  • a101 çalışanlarının isyanı

    bugün tanıdık bir a101 çalışanından da duydum, bana yakındı. artık 7:30 da başlamak üzere 13 saat çalıştığını söyledi. bunun için ek ücret de almıyorlarmış. vatandaşın alın teri kutsaldır, işverenleri çalışanlarının seslerine kulak vermeye davet ediyorum.

  • danilo zanna ile masterchef'in kabusa dönmesi

    (bkz: biraz içerlemiş gibisin eruhlu)

  • beach club'ların batmak üzere olması

    (bkz: 110)