perfect sense11
profili

  • para hariç an itibarıyla ihtiyaç duyulan ilk şey

    sırtımı çiğnetmek.

    evde tadilat yapılacak, gelen ustalar amanın ne pasaklı kadınmış püü demesin diye, 12 yıldır evde elimin değmediği yerleri bile temizledim, öyle bir yer mi varmış orası bu kadar mı yağ kir çekermiş vallahi ne gözüm gördü bunca yıl ne de bir diyen oldu, demek ki konuşulmaya değmeyecek kadar bilindiği umulan bir bilgiymiş. hasılı sırtımın zonklaması, elimin yanması, bacaklarımın dermansızlığı derken anca bir çiğnemeyle gözümü açarım gibi. gerçi ustalar gelse vay efendim hem çalışıyorsunuz hem iki çocuk eş bu ne maharet bu ne ev düzeni bu ne temizlik titizlik deseler daha hora geçer. zaten diyeceklerinden eminim. kızım (6) bile "anne orayı da mı siliyorsun sen ne çok çalıştın, babamın evden gitmesine kızmadın di mi, o da ne yapsın arkadaşları 3-2 gündür bekliyormuş" diye uzun uzun benle konuştuğuna göre ben oldum. ben yaptım. aferin bana. (not: babasına da kızmadım)

  • bir gün mutlaka gideceğim denilen yer

    insan mezar için bile bunu diyemez ayol.

  • düşün ki bu gece öldün

    gece gece ölüp eşe dosta yük olduk iyi mi..

    hayatım böyle geçti, aman kimseye yük olmayım. her işimi kendim yapayım olmadı eşin dostunkini de yapayım. bıraksalar kendimi kendim gömerim. öyle manyaklıklar.

  • yazarların google'da arattığı son şey

    “mevzuat” imiş.

    allahım çok renkli bir hayatım var.

    ikincisi “altınkaynak”

    üçüncüsü de “resmi gazete”

    tam bir memurum.

  • birinin seni sevmesi için çaba göstermek

    yaptık mı yaptık. şimdi yalan mı atacağız bu yaşımızda. yapmayan da yoktur pek. senin seni sevsin diye uğraştığın o koca taş, gider bir başkası kendisini sevsin diye kum olur çöllere dağılır da tabii ki yine de seni sevmez. lan sevmiyorsun bari cebinde kötü günler için azık niyetine saklama. bence işin boktan kısmı burada başlıyor. yoksa ne var yani bebek bile annesi onu sevsin diye uğraşıyor. normal bir şey yani. ama kötü gün azığı olma kardeşim. sen de lezizsin sen de kıymetlisin sen de biriciksin.

  • kadınlar ne ister

    başının ağrımamasını.

  • 40 yaşına bir entry bırak

    yaklaşık 13 ay sonra 40 yaşımı doldurmuş olacağım. vay bea!

    daha dün “ben sana aşık olmaktan korkmuyorum, ben sana aşığım” diye itirafımı arz ediyordum bir kadir kıymet bilmeze, bir kalp emcükliyicisine.

    sonra noldu? aşk meyvesini vermedi de gittim ilk sevgide yaralarımı sardım, anne de oldum, memur da, eş oldum mu bilemiyciim.

    vesselam 40 yaşında artık bir tutam olsa da kalbime geri kavuşmuş olmayı ümit ediyorum.

    ve benden çıkmayı…

  • bir kadını ilgisiz bırakmak

    ilgisiz davranan er kişisi kuvvetle muhtemel tüm ciciliği ile bir başkasıyla ilgileniyordur. nasıl da nazik ve de kibardır hem de.

  • beyninizi satılığa çıkarsanız ilana yazılacak şey

    herkes için;

    az kullanılmış.

  • herkeste olan ben farklıyım hissi

    ben bunu bir keresinde psikoloğa demiştim de “neyin farklı anlatır mısın?” deyince hönk diye kalmıştım.

  • erkeklerin %96.5'i aynı anda üç kızı idare ediyor

    bir erkek size bir sıcak bir soğuk davranıyor, bir aşka meşke boğup bir acıdan öldürüyorsa ya ruh hastasıdır yahut bu istatistikteki kişi.