iskenderkebap ii17
profili

  • uçakların uçabilmesinin asıl nedeni

    tamami ile (bkz: bernoulli prensibi) degildir.
    https://www.grc.nasa.gov/…cket/airplane/wrong1.html

    bunu aciklayan bir suru teori var ve kesin olarak birbirleriyle uzlasmamaktadirlar.

    usenmezseniz izleyin: konu hakkinda mit dersi

    edit: evet bu da oldu. kaynak olarak verilen nasa da beğenilmedi. adam nasa'yı beğenmedi lan! hey maşallah.

  • 75 yıldır sigara içen dedemin 90 yaşını aşması

    ucak duser, 300 kisi hayatini kaybeder, bir kisi kurtulur. kurtulan bir kisi: "bence abartiyorlar".*

  • boeing 737 max

    eger asparagus* degilse, yine (bkz: #156964257) yepisyeni (2 aylik), yine -9 versiyonu ve yine alaska airlines'a ait olaninin basina isler gelmis.

    deniyor ki, ucakta govde yirtilmasi sonucu ani basinc kaybi olustu. bir koltuk disari uctu gitti falan filan. haber taze ve hala dogru ne kadar dogru bilmiyoruz. yine de...

    https://twitter.com/…us/1743455513113969131/photo/1
    abooooov dostlar abooooov
    soz konusu ucus: as1282
    soz konusu ucak n704al

    edit: koltuk yerinde. sanirim sungerler ucmus. zaten 16000ft'de tirmanisi birakmis. 16000ft de basinc farki tamam cok olsa da, koltugu koparacak kadar olmazdi herhalde.

    edit2: ucaktan video

  • sek erkek arabası

    aksini iddia eden toptur, tombalaktir görsel

  • 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı

    kupa macini 5 gun once oynayan ankara'nin guya yorgun olarak cikacagi macmis. arkadas isterse 3 kere uzatmaya gitsin, 5 gunde dinlenemeyen takim mi olur? 5 gun yahu 5 (bes) gun!

    sonra gs baliymis.. tey allaaam yarabbim.

  • esnaf lokantasının olmazsa olmazları

    dilimlenmiş taklidi yapan bütün ekmek.

  • rte'nin babala tv'ye katılması

    mumkun degildir. isin icine mit girer, o girer, bu girer, caktirmadan bir sekilde tum seyirciler secmece yerlestirilir anca oyle olur. turkiye'de rte'ye, ozgurce, onceden ayarlanmamis sorular sorulacak bir program dusunulemez. zaten kendisi de buna cesaret edemez.

  • milli piyango yılbaşı özel çekilişi

    (bkz: tüpçüye para yok)

  • 6 mart 2022 irfan can'a gösterilen kırmızı kart

    “hayatında futbol oynamadan futbol hakkında yorum yapanlara bayılıyorum”

    arkadaşlar bundan sonra film çekmeden sinema, yazar olmadan kitap, picasso olmadan resim, muhalif siyasetten hapis yatmadıkça politika eleştirisi yapmıyoruz haberiniz olsun! müşterisi olduğun bir şey hakkında, hayatının bir noktasında onu üretmediysen onun hakkında yorum yapmamalıymışız. kafalar pırıl pırıl…

  • galatasaray'ın ligden çekilmesi

    gs'li olarak diyorum ki... ahahahahahhahahahahahahahhaha

    yok ebesinin amı. oldu olacak kendi ülkemizi de ilan edelim.

    ulan sıvacı ertem atacağın iddia bile kolpa. cahil ertem!!! https://youtu.be/f8gz2oxed50

    edit: bak hala ciddi ciddi entry kasan, mantikli aciklama pesinde olanlar var. yaw ben bu iddia denilen seyle ilgili, tasak gecen bile olsa, entry yazdim diye uzulurken, sen gitmis uzun uzun anlatmissin. ben ertem'i ciddiye alanin ertem kadar akli yok diye kendime kiziyorum, sen gitmis hala ertem uzerinden baskasina laf sokma cabasindasin. bak eglenmene devam et. olmadi sac ektir falan...

  • lewis hamilton

    omrumde schumacher'i toplamda gececek adami goremem diyordum, tum spor tahminlerimde oldugu gibi bunda da yanildim.

    hamilton'i geceni goremem ama (bak bu sefer kesin)*

  • joe biden

    "bu adam kazanırsa, sizin, bizim ve de hepimizin velaketi olur. " bu adam gelse de gelmese de, bizim sonumuzu bizden baska kimse getiremez. ona gelene kadar bizim sonumuzu getirecekler veya getirmek icin calisanlar zaten basimizda. bizim bize ettigimizi birak amerikan baskani, cumle cihan bir araya gelse edemez. o yuzden biden'di, trump'ti diye uzaklara bakip aglamanin manasi yok. once kendi evinin onunu temizle.

  • chp'li başkanın oğlunu gmy olarak ataması

    akp yapinca da allah belalarini versin, chp yapinca da. yanlis her zaman yanlis.

    simdi bir de kaynak koysaniz...

    edit: kaynak gelmis. guvenebilecegim kimse yoktu oglumu ise aldim ne demek amk. isin bu, ara bul. gerekirse kaf daginin ardindan getir, oturma odasindan degil.

  • berbere istenen saç modelini tarif etmek

    zor is degil mi? bir de bunu yurtdisinda anlatmaya calistigini dusun... ama cidden dusun. dusundun mu?

    ben dusunmemistim. ben ki turkiye'nin en iyi ingilizce ogrettigi iddia edilen okullarindan mezun olmusum. ben ki etrafindan hep ingilizcesin iyi oldugunu duymusum, o koltuga oturana kadar sacimin nasil kesilmesi gerektigini anlatma ihtiyaci oldugumu dusunmemistim.

    zaman durdu yemin ederim. oyle kala kaldim. benim sacimi orta 1'den beri (yuvarlak hesap 1995) nazim "abi" kesiyor. adama sac tarifi vermeyeli ceyrek asir oldu neredeyse. otur, geyik yap, kalk git... bitti gitti. tarif neymis. ulan ben turkce tarif etmeyi unutmusum. hayatimda ilk defa nasil ingilizce tarif ediyim. abi yanlari ince yapiyoruz'un ingilizcesi ne? favorileri sifirdan cikart! lan sifirdan cikarti gectim, favori ne amk! adama favorite mi diyecez okuz gibi! (ben yandim siz yanmayin, sideburn). allah belani versin amerika, ne hallere soktun bizi. ense duz mu olacak, naturel mi? tepeleri toparla abi ama onleri uzun birakma.

    adam ne yapsin, maymun gibi yolladi bizi. simdi rahatim ama. mezbaha gibi bir zincir var, ona gidiyorum. numaradan cozuyorlar isi. hangi subesine gidersem gidiyim benim siparis cikiyor karsilarina. ustler 6 yanlar 4. istedigim bu mu? alakasi yok. ustler 6 yanlar 4'u bile tutturamiyorlar. makine ulan makine. umrumda degil ama... anlaticam diye kalp krizi gecirecegime maymun gibi geziyorum daha az dert.

    ah nazim abi ah. kiymetini bilemedim. seni de, senin altilida yazdigin teki gecen ati da sikiyim.

  • yazarların kırmızı çizgileri

    kimse isinden olmasin diye cignenen kurallari genelde gormezden geliyorum. yapma canim kardesim, etme guzel kardesim diye gecistiriyorum. devamsizlik yuzunden basinin derde girmesi gereken cok kisi var ama yine de sesimi cikarmiyorum. simdilik de bu tutum ise yaradi.

    bana bagli calisanlarimdan biri cinsiyet degistirme surecinde. cok iyi biri. eger gider de baska birisi, bu konu ile hakkinda kotu bir sey soyler, yapar veya onu rencide, taciz edici bir davranista bulunursa aninda kapinin onune koyucam. zaten cok zor bir donemden geciyor, bir de baskalarinin agiz kokusunu cekmesine gerek yok. tahammul edebilecegim bir suru konu var. irkci, seksist, ayrimci tutumlar bunlardan degil.

  • 1 ağustos 2015 digitürk rezaleti

    calisani 50tl'lik hdmi ucretini savunmus. yurtdisinda kablo tv sirketinde calisiyorum. uzak ara en nefret edilen sirketlerden biriyiz. biz bile kumanda isteyene kumanda, kablo isteyene kablo yolluyoruz. 500-600 tl dedigin kutulariniz varmis. bizimkiler yanlis bilmiyorsam (en son cikan ve ayni anda 6 kanal kaydedebilen adsg kutular) 400 dolara yaklasiyor. musteri, sevgilisine kizip camdan atmadigi surece (inanin oluyor) cizilen edilen, icine hayvan tuyu dolan,on paneli, ayaklari kirilan, voltaj hatasi yuzunden yanan kutular icin gidip musterilerden parasini istemiyoruz. boka batmis kutular refurbish ediliyor. kimse gidip de param diye aglamiyor. teknik servis calisaniymissin. ben de teknisyenim. isteyen her musteriye ucret falan istemeden ekstra hdmi, component cable, ethernet, kumanda, pil, kanal listesi, coax kablo, cart curt veriyoruz. kimse de bize aman verme parasini neden almadin demiyor! hepsi 2 kurusluk sey ulan. adama kol gibi soktugun faturalarin yaninda ne ki?

  • said nursi'nin mucizeleri

    olumunden bilmem kac sene sonra beni kudurtup salyami akitabilmesi.

    boguluyordum amk!