tyrcae17
profili

  • erdoğan tüm araştırmalarda önde çıkıyor

    işte o tüm araştırmalar: genar, sonar, areda survey, optimar.

    len bunlardan başka kimse erdoğan'ı önde bulmuyor!

    bir bakalım;
    areda eski akp'linin şirketi
    genar'ın sahibi sabah akşam erdoğan propagandası yapıyor
    optimar akp'nin anketçisi
    sonar'ın sahibi de erdoğan taraftarı!

    toplanın, gidiyorsunuz.

  • erdoğan'dan sonra ak parti'nin biteceğini sanmak

    bak sana ne olacağını, ne olduğunu söyleyeyim. akp dediğin siyasi oluşum birbirinin suratına gülümseyen birbirine düşman olanların bir arada durduğu bir oluşum. bu birlikteliğin yapışkanı ise menfaat. bu menfaati erdoğan elindeki güce dayanarak veriyor, dengeliyor. yani elinde devletin gücü olan biri doğal olarak hakemlik yapıyor. ancak bu gücü kaybettiklerinde bu gücü devlet üzerinden değil ellerinde bulundurdukları değişik unsurların üzerinden kullanacaklar. bu değişik unsurlar devlet güvencesi almadan istedikleri gibi at koşturamaz. bakın erdoğan aradan çekildikten sonra hepsi akp'yi ele geçirmeye çalışacak. birbirlerine küçük darbecikler yapacaklar. bu süreçte çoğu yurtdışına kaçacak çünkü devletin sıcak elini enselerinde hissedecekler. erdoğan akp üzerinde gölge lider olmaya devam edecek ama o da eninde sonunda yarattığı bu kirli düzenin altında kalacak.

  • 10 şubat 2023 trt'nin vatandaşa sansür uygulaması

    şu linkten izlenebilecek rezalet.

    trt yayınına giren genç vatandaşın yıllarca vergilerimizle maaşını ödediğimiz fuat kozluklu isimli muhabire "50 saat boyunca burayı yapayalnız bıraktıkları için memnunlar mı? sorar mısınız? sorun onlara, söyleyin" demesi üzerine trt rejisi yayını kesiyor.

  • ahbap derneğine çökecekleri gerçeği

    siyasal islamcılar bir yerde toplu para görünce bok görmüş bok böceği gibi üşüşüyor, dinleri imanları para.

  • abd'yi türkiye'nin düşmanı sanan cahil kitle

    abd herkesin düşmanı, israil hariç. ancak bu düşmanlığı kapalı kapılar arkasında gece gündüz düşünüp şeytani plan kurmak sanmayın. heriflerin tek derdi maksimum faydayı elde edebilmek, bu kendi pencerelerinden bakınca müthiş bir devlet anlayışı. bu anlayış aynı zamanda orta asya'dan göç eden biz türklerin de zamanında benimsediği bir anlayıştı, ancak zamanla arap zihniyetini benimsedik. bu da bizi daha tutucu yaptı, sonuç ise ortada.

  • 2 şubat 2023 istanbul terör alarmı

    sınır kevgir olunca eline keleşi, beline c4'ü takan geliyor tabi.

  • kendi kendine en çok kaybolan 3 nesne

    128 milyar dolar
    '99 depremi için toplanan vergiler
    para koyulan ayakkabı kutuları.

  • tevfik göksu reytingde imamoğlu'nu geçti

    göksu'nun katıldığı program tarafsız bölge'nin ortalama reytinginin altında kaldı, 10-15 puan alan program 6-7 puan almış. bu mu başarı amk. program her zamanki kadar seyirci bile toplayamadı. öte yandan ekrem imamoğlu ortalama reytingi düşük bir programı ilk 5'e sokmayı başardı. reytingler arasında öyle uçurumluk bir fark yok, ucuz algı peşindeler sadece.

    şuraya da şöyle bir istatistik bırakalım:
    ekrem imamoğlu'nun olaylar ve görüşler'e katıldığı program youtube'da 125 bin kişi tarafından izlendi.

    tevfik göksu'nun katıldığı program youtube'da 5 bin kişi tarafından takip edildi.görsel (yalancılara tık yok)

  • 17 kasım 2022 m. akşener'in erdoğan'a cevabı

    kaynak

    youtube

    m. akşener;

    ''iş zora düştü mü yerli ve milli ilan edilen biziz. erdoğan'ın yerli ve milli ilan etmesine ihtiyaç duyan bir parti değiliz. biz bu ucube sistemin onaylandığı referanduma karşı koyan net bir partiyiz. dün neyi savunduysak bugün de aynı şeyi savunuyoruz. milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız.''

    efendim kapak sesi tüm türkiye semalarında duyulmuştur.

    (bkz: saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı da çıkar)

    edit: #145217700 erdoğan'ın iyi parti'yi gündeme getirmesinin nedeni budur. iyi parti'ye koz verip ittifak içinde daha söz sahibi olmasını istiyor. belki bu noktada birbirlerine kırdırabilir miyiz, imamoğlu aday olmasın da kim olursa olsun hezeyanı içindeler. hoş, iyi parti ittifak içinde güçlü olabilir. olsun da, millet ittifakı akp ve kuklaları gibi güç sevdalısı bir ittifak değil. şu anda akp devlet imkanlarını da kullanarak muhalefete saldırıyor, bu mertlik değildir.

    büdüt: aktroller kabul edin, mommy hepinize bilezik gibi geçirdi. haşırd dı bilekbord.

  • sesine 5 saniye bile tahammül edilemeyen kişiler

    tabi ki kapıyı kapatsak bacadan girecek olan recep tayyip erdoğan'dır. sesi gibi sürekli aynı şeyleri yıllardır tekrarlaması da baydı artık, türkiye değişim istiyor.

  • tomanın takla attırdığı lgbt üyesi

    (bkz: akp istanbul il başkanlığından açılmış başlıklar)

    kafa kırdırır, her şeyden önce insan olduklarını unutmamak gerek. nefret, toplumu harekete geçirme kanalı olarak kullanılmamalı, bu zihniyet toplumu böler.

  • 12 nisan 2022 e-devlet veri sızıntısı iddiası

    akp döneminde gerçekleşen büyük veri hırsızlıklarından bir tanesidir. kaç kere kişisel bilgilerimiz çalındı iktidar çareyi sansürde buldu. şimdi de öyle olacak, işte adıma şirket açılmasın butonu felan eklerler. bir de bu partiye güvenip oy verenler var, acıyarak gülüyorum.

    hızlı edit: size önerim bu tarz sitelerde kendi ve tanıdıklarınınızın ismini sorgulamayın, çalınan bilgilerde yer almasa bile görünürlüğü artırmış olursunuz.

  • cihangir'deki tüm kolonları kesilmiş apartman

    mükemmel azim, biraz daha uğraşsaymış apartman havada asılı kalacakmış.

  • mö 2000 yılındaymış gibi yazmak

    (bkz: derdini sikeyim kabartması)

  • türkiye ekonomisini düzeltecek tek hamle

    recep tayyip erdoğan'nın istifa etmesi.

  • türkiye için savaşır mısın anketi

    kanımın son damlasına kadar ancak hükümet için değil, onlar için kılım kıpırdamaz.

  • imamoğlu'nun ibb araçlarında propaganda yapması

    dostum sana tavsiyem başkasına çamur atmadan önce kendi üstündeki çamurları temizle. seçimlerin nasıl akp lehine adaletsiz geçtiğini çok iyi biliyoruz. televizyonlar saatlerce akp propagandası yaparken böyle hassasiyet göstermemişsindir.

    edit:
    kanıt isteyen çomarlar, buyrun kanıt:
    "seçim sürecindeki taraflı tutumu çokça eleştirilen trt 1, trt haber ve trt kurdi’de cumhur ittifakı ve erdoğan’a aynı tarihler arasında toplam 181 saat 8 dakika süre tanındı. ancak chp ve muharrem ince’ye yalnızca 15 saat ayrıldı. iyi parti ve cumhurbaşkanı adayı meral akşener 3 saat 38 dakika, hdp ve cezaevindeki tutuklu cumhurbaşkanı adayı selahattin demirtaş zorunlu propaganda konuşmaları ile birlikte 32 dakika, saadet partisi ve karamollaoğlu 51 dakika, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayan hüda-par 1 saat 32 dakika, vatan partisi ve cumhurbaşkanı adayı perinçek ise 38 dakika yer aldı. (ankara/evrensel)" link