zelisssh6
profili

  • başak burcu erkeği

    acilin ben doktorum. yani başak burcu erkeğiyle birlikteyim. kardesim ve en yakın arkadaşım da basak burcu erkeği.
    - koku takıntıları var, çok güzel kokmanız gerekiyor. parfümün kış parfümü mü yaz parfümü mü olduğunu bile eseliyorlar. su ve sabunla irtibati kesmeyin.
    - cok titizler gercekten. pis ortamlara tahammulleri yok. bakimsiz kadından tiksiniyorlar.
    - işlerinde aşırı iyiler. alanının en iyisi olmazlarsa rahat uyuyamiyorlar. işinizi basak erkegine emanet edip arkaniza yaslanin.
    - aptal başak burcu tanımadım. sizin de zeki olmanızı bekliyorlar. bir hobiniz varsa daha da hosuna gideceksiniz.
    - ketumlar. başlarından ne geçiyor, neredeler, ne yapıyorlar, arzu ettiği kadarını bilmenizi istiyorlar.
    - kafada en az 7 sekme açık geziyorlar. diger sekmeler gelecek planı, kredi kartı ödeme günü, bugün ne giydiginiz, canınızı bir şey mi sıktı diye uzayıp gidiyor.
    - başak burcu kadınına göre oldukça sinirliler. delifisek gibiler. sinirlendiğinde solundaysanız sağında, sagindaysanız solunda durmayın.
    - şiddete meyil olabilir. kavgaya karışma ihtimalleri çok yüksek. gözleri cok kara. bi gbt yaptırmanız faydanıza.
    - kalemi ustalıkla kullanırlar. ağızları merkür etkisiyle iyi laf yapar.
    - başak kadını değişkenken, başak erkeği daha tutarlıdır.
    - geçmiş takıntıları var. sizi devamlı eskiyle kıyaslarlar. sizin geçmişinizi de çok önemser. mutlaka kime aşık oldunuz, kimden neden ayrıldınız bilmek isterler.
    - içleri dışları birdir. neye kizdiysa bilirsiniz. duru suya benzetiyorum ben.
    - bence romantik değiller. öyleyse de ben görmedim.
    edit: diğer toprak burçları oglak ve boğaya göre çok çok çok daha bonkörler. ilk bulusmada kim ödeyecek kısmını bırakın, ödemeye kalktığınızda olay çıkarma potansiyelleri var.
    tekrar yazayım; aman diyim güzel kokun.

  • bir kadını ilgisiz bırakmak

    "gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre değeri, kıymeti yok gözümde.bu duvar da beni çok seviyor olabilir, bilemem." demiş turgut uyar. ilgisizlik her seyin sonunu getirir. bedelini iki taraf da öder.

  • öğretmenlerin ayda 10 bin tl kazanması

    normalde gaza gelmem ama bordro atasim geldi... dun yatan maasim 4200. bekciden bin lira daha az. kim 10 bin tl'yi kaybetmiş ki öğretmen bulsun?

    maaş ekran görüntüsü
    arkadaşlar ekdersi de istediler, tamam ekliyorum.
    ekdersle maaşım 4800 evet harca harca bitmez.
    ocak ekdersi ve şubat maaşı

  • meb'den öğretmenlere yaz tatili müjdesi

    önce okuma yazma öğrenmeyen, 70 gün devamsız çocuğu sınıfta bırakamadığınıza, sınıfta mastürbasyon yapan öğrenciyi okuldan atamadığımıza, eğitimle ilgili kararları veli imzalamadan geçerli kilamadigimiza çözüm bulun bakan bey.

  • yani biz sınavda ter dökerken sen kısır yiyordun

    hakli bir serzenisttir. ben de isterdim esimi soguk bir tostla ise gondereyim. "bebegiiiimmm kapiyi kapat da ev soğumasın" diye arkasindan seslenip sicak yatağıma geri döneyim. ama hayat zor, hayat meşakkatli...
    sabahın ayazinda cigerlerimi elime aldım keh keh öksürerek okula geldim. verem olmamışımdır insallah. alt komşu simdi uyanmis kahvesi elinde sabah programi izliyordur. bazen de benim topuklu ayakkabi sesime uyanıyormuş piremses... kiyamam.

    esin sayesinde ayakta duruyorsan, o ayakların yolu neredeyse oraya yürürsün. onun kanatlariyla uçuyorsan, canı istediğinde yere indiverir. defalarca kez soyledik, söyleyeceğiz: evlilik hasta ruhlu insanlarin iyilesecegi bir mekanizma degildir, özgürlük hic degildir. kir dizini babanin yaninda oku. 14 yasinda neyin pesinden gittin?

  • saç dökülmesini engellemenin yolları

    erkek tipi dökülmenin önüne geçilemiyor fakat kadınlar icin birkaç oneriyle geldim. yaklaşık 2 yil önce oldukca güzel olan saçlarımın neredeyse yarısını kaybettim. her gün avuçla saç atıyordum.

    doktora gidip hemogram, hormon ve kan değerlerine bakıldı, sorun çıkmadı. doktor stres yapma diyerek yolladı.
    aglamak dışında ne yapabilirim diye düşündüm. alman menşeili bir şampuanın içine 1.5 kapak cam terebentini döktüm. kullanmaya başladım.
    haftada bir kez tatlı badem yağı, bemiks, bepanthen ve evigen karışımını saçlarıma uygulamaya başladım. sarip 2-3 saat bekleyip yıkıyordum. saç dökülmem durdu.
    hatta birkaç ay içinde kuaförüm saçlarının yarısı aşağıdan geliyor diye fon çekerken gösterdi.

    simdi saçlarım bayağı uzun ve gür. ama hala bakım yapiyorum her hafta. düşündüm de, kendimden iyi bakıyorum. kafama organik bal sürüyorum, daha kendim bile tatmamışım baldan. dile gelse teşekkürler sahip der. pes...

    mesajlar uzerine zorunlu edit: sampuan tresan. gratislerde var. yalniz cam t. ile birlikte saçı cok kurutuyor. kullandiktan sonra sac kremi ya da sac maskesi kullanın.