i fink u freeky6
profili

  • aldatacak erkeğe tavsiyeler

    kendi evinizde aldatmayın kediden köpekten fena tüy döküyorlar her türlü yakalanırsınız.

  • bitcoin

    bu baslik altina "x gorecegini dusunuyorum" yazan arkadaslara kucuk bir hatirlatma yapmak isterim. burasi dusunuyorum oyleyse varim basligi degil. sizin ne dusundugunuz de kimsenin sikinde degil. bu dusuncelerin bi dayanagi varsa ve bunu aciklamak insanlari aydinlatmak isterseniz buyrun meydan sizin. onun haricinde bi siktiriniz gidiniz efendim.

  • hayvanı eve hapsedip kedi besliyorum demek

    kedinin dogal ortami sokak mi sanki amk?

  • çocuğunun babası komşusu çıkan kadının sevinci

    rtuk de gitsin netflixteki gaylere taksin. bu ne amk?

  • recep tayyip erdoğan'ın serveti

    bazilari baslik altina "300-400 milyar dolar civarinda" minvalinde entriler girmis. baskalari da gelmis "bir gun hesap verecekler" filan yazmis.

    arkadaslar. siz 300-400'u birak. 1 milyar dolar nasil bir para hayal edebiliyor musunuz? belki amerika olsa almanya olsa hesap verdirtir o kadarini bilemem de, turkiyede bu denli parasi olan birinin herhangi bir sekilde hesap verecegine ihtimal veriyor olmaniz bile saflik seviyenizi tokat gibi suratima carpti.

    arkadaslar. 1 milyar dolar su demek. birinin 1 milyar dolari olsa, kendisini tutuklayan polisten, karakoldaki hademeye, hapisanedeki gardiyana, hapisanedeki hademeye, hakimine, mubasirine, savcisina, adliyedeki guvenlik gorevlisine, bunlarin ailelerine, yoldaki gorgu tanigindan, onlarin ailelerine, kosebasindaki midyeciye, hepsine, alayina 1'er milyon dolar rusvet verse; bitmesi icin 1000 kisi gerekiyor.

    yani bu kimseyi 1000 kisilik bir operasyonla tutuklasaniz bile en kotu hepsine rusvet vererek kacabiliyor olaydan. kaldi ki ona gerek kalmayacagini biliyoruz.

    ozetle ruya gormeyin anam. kimse yargilanmayacak. ic savas cikmadan, kansiz bir sekilde, koltuktan inerse ona sevinin, ona sukredin. gerisi islak ruya.

  • yurtdışında balayı olmazsa nişanı atarım diyen kız

    `zaten reis faizleri düşürdü bu neyin korkaklığı ya erkek ol azıcık` diyen bir sevgili iceren serin hikaye.