masterofbullshit6
profili

  • yaşar kemal uğurlu

    bugün oynanan beşiktaş - sivasspor maçında, ortada en ufak bir gerginlik yokken, futbolcular gayet centilmence bir maç oynarken, verdiği abuk subuk kararlarla ortamı geren, haysiyet ve şeref yoksunu, eyyamcı bir hakem müsveddesi.

  • bekçinin 5 bin 71 tl öğretmenin 4 bin 13 tl alması

    seçim sonrası iktidar el değiştirdiğinde, bekçilik müessesinin de kapanması gerektiğini ispatlayan farklı bir görüş daha.

  • hdp'nin 11 şehit için hiçbir mesaj yayınlamaması

    benim asıl merak ettiğim; akıl sağlığı yerinde bir insanın, şehit haberlerini gördükten sonra aklına nasıl olup da “hdp taziye mesajı paylaştı mı acaba?”diye bir soru geldiği.

  • muslera'nın gökhan çıra'ya yumruk attığı iddiası

    muslera “yumruk atmadım” diyorsa, o yumruk atılmamıştır. kendisi ülkemizde bunu söyletebilecek 2-3 futbolcudan birisidir. dağılabilirsiniz.

    not: atibaspor

  • ios 13

    gerçekten bu başlık altında en çok merak ettiğimiz bilgi, indirme işleminizin tamamlanmasına kaç dakika kaldığıydı. teşekkürler ekşisözlük.

    performans ile ilgili bir yorum yapmak için telefonu biraz kullanıp görmek gerekiyor ancak ilk etapta temel görsel değişiklikler şu şekilde;

    bir uygulamada görüntülediğiniz fotoğrafı kaydetmek için üzerine basılı tuttuğunuzdaki görünüm https://eksiup.com/p/rg135840k2sr

    screenshot alındığında beliren menü değişikliği https://eksiup.com/p/4x135871a3fb

    çok matah bir şeymiş gibi herkesin heyecanla beklediği light/dark mode ayarlar menüsü https://eksiup.com/p/pg135877fozy

    dark mode yapınca ekran görünümü https://eksiup.com/p/ho135908yeqa

    uygulama ikonlarının üzerine basılı tutunca çıkan yeni menü https://eksiup.com/p/ro135940cjkv

    edit: görsel değişiklik bilgilendirmesi.

  • hürriyet gazetesi'nin tirajının 60 bine düşmesi

    bu tiraj düşüşünü, sosyal medya kullanımının artmasına bağlayıp, aklı sıra sosyolojik tespitler yapanları gördüğümüz başlık. sanki hürriyet gazetesi 10 sene önce havuz medyasına devroldu da, sosyal medya kullanımı arttıkça satış rakamları düşecek.

    bu ülkenin en büyük sorunu, hiçbir şey bilmeyen kör cahilin bile çok şey bildiğini zannetmesi ve öyleymiş gibi davranması.