reanu keeves12
profili

  • starbucks'ın 11 milyar dolarlık kayıp yaşaması

    yalancı siyasal islamcıların uydurması olan iddia.

    kaynak: görsel

    göreceğiniz üzere savaşın başlangıcından sonra starbucks hisseleri 108 dolara kadar çıktı. halen de savaş öncesi fiyatların üstünde. starbucks'ın desteğini açıkladığı(!) tarih de 23 ekim. hala o günün üstünde.

    yaptığınız ahlaksız boykotun, starbucks'ın hisse değerlerine etkisi gelip geçici. bu ahlaksız boykot starbucks'tan bir şey götürmez. aksine ben gibi starbucksın boktan kahvelerine yanaşmayanları bile starbucksa tekrar yönlendirdiniz.

    edit: mercedes'e binenlere, israil'e gemi taşıyan ak zenginlere ağzını açamayıp, 60 liraya kahve içenlere saldıran yavşak teröristlerden küfürler gelmeye başladı. :))

    edit2: çaylak arkadaşımız, (bkz: makale dedektifi) boykotun israil ile alakası olmadığına dair bir kaynak göndermiş.

    “ayrıca boykot israil ile ilgili değil, amerika'daki grevlerle ilgili : yani zararın büyük bölümü amerikadaki sendikalar ve starbucks arasında gerçekleşen olaylardan kaynaklanıyor, editlersiniz diye.

    https://www.newsweek.com/…witter#echobox=1701801495

  • türk silahlı kuvvetleri

    son zamanlarda kendini bilmezler tarafından gazzeye gitsin denilen ordu.

    arkadaşlar, türk ordusu sizin ananızın amı değil, öyle her istediğinize peşkeş çekemezsiniz. çok istiyorsanız, alalım biletinizi siktirin gidin.

  • uçak inince ayakta beklemek

    uçak indiğinde efendi gibi oturup sıranın akmasını bekleyen, valizine saldırmayan, insanları darlamayan o medeni kişiler var ya… heh işte onlar bu ülkenin aydınlık yüzleri.

    diğerleri bir halta yaramayan ortadoğulu çomarlar. ayağa kalkıp bekleyince daha hızlı ineceğini zanneden sığırlar.

  • plajda duş alan kadını videoya alan pakistanlı

    ekran görüntüsü: görsel

    ekran kaydı: https://twitter.com/…?s=20&t=zcq4az8omzvcv4lo3xsvww

    (bu tivit selinin devamında muhtemelen bu o.ç.'nun akrabası olan abdullah khokhar isimli diğer puştun da videosu ve tiktok hesabı var. yani adamlar aile boyu gelmiş türk kadınını taciz ediyor.)

    tacizci orospu evladının tiktok hesabı:

    https://www.tiktok.com/…opy_url=1&is_from_webapp=v1

    tacizcinin kullanıcı adı (belki de ismidir): nafees khokhar

    tacizci orospu evladının sikik eşgali: görsel

    tacizci puştun instagram hesabı: https://instagram.com/…khokhar3?igshid=nmzimzy2mjc=

    sayın sırma saçlı! bak bakalım bu kardeşin selfi mi çekiyormuş?

    hala daha şu olaylar üzerinden bize ırkçı diyen, orospu çocuklarının da sülalesini sikeyim.

    edit: nick vermeden gelen bir mesajı sizin yorumunuza bırakıyorum. görsel

  • kara çarşaflı minibüs

    sene 2028 ssg ve türevleri:

    - ya habibi afgan partisinin ana muhalefet olması hakkında ne düşünüyorsun?

    ssg: habibi bence normal, suriye partisi iktidar oldu da afganlar neden muhalefet olmasın? bu yaptığın ırkçılık.

  • 10 ocak 2021 türk halkının whatsapp tepkisi

    sabahtan beri telegram'a katılanlardan gelen bildirimleri gördükçe beni kahkahalara boğan tepkidir.

    bildirimlerinden en ilginç olanı ise “su telegrama katıldı” oldu. “oha lan benim su diye arkadaşım mı varmış? vay be bu ilik gibidir he isme baksana” diye düşünürken olayı ayıkmaya başladım. 3 m2 dükkanında su satan akp'li mahalle esnafımızın da telegram'a katılışıyla “işte bu iş oldu” dedirtti.

    sizin ben o çok önemli kişisel bilgilerinizi seveyim. kişisel bilginiz mi kaldı türkiye cumhuriyeti'nde? hepsi bir bir satıldı. devlet bankaları bile verilerinizi korumuyor. facebook hesaplarınız, instagram hesaplarınız; siz “mal gibi tüketin” diye dizayn ediliyor zaten.

    bir de şey demişler, avrupaya böyle bir dayatma olmuyor ama türkiye'ye oluyor.” senin böyle bir şey demeye hakkın var mı sayın çok önemli ülke vatandaşı? senin hükümetin sana ortadoğulu muamelesi yapıyor. whatsapp niye yapmasın? daha geçen hafta ülkenin üniversitesinin kapısı kelepçelendi. öğrenciler göz altına alındı. sesini çıkarttın mı?

    ülke soyulurken, araplara peşkeş çekilirken sesini çıkartmayan halk, kıytırık bilgilerini whatsapp kullanmak istiyor diye yaygara kopardı. akın akın tepki gösterdi. şaka gibi ülkeyiz yeminlen.

    edit: sanki whatsapp kullanmayı bırakmayın demişim gibi anlayan aklıevvelere bu editi yapmam gerekti. yıllardır telegram kullanıyorum. facebook, instagram vb. zukerberg sıçmıklarına bulaşmadım, bulaşmıyorum. whatsapp'i de mecburen kullanıyorum. o önemsiz datalarımızı işlediğini de biliyorum. benim dikkat çekmek istediğim nokta, halkımızın her konuda sürünmesi için çabalayanlara sesini çıkarmazken, bizim için şimdilik acil olmayan bir konu hakkında bu kadar hızlı reaksiyon göstermesi oldu. keşke şu reaksiyonun 10'da 1'ini asıl önemli olan şeylere karşı gösterebilseler.

  • bıçakla rehin alınan hemşireyi kurtaran polis

    riskli bir hamle. neyseki bir kaza olmamış. ama karşıdaki adamın refleksleri daha hızlı olsaydı o hemşire bıçaklanabilirdi.

    bu yüzden bu tip olaylarda uygun pozisyondan kafalarına sıkmak daha mantıklı bence. bir insanın boğazına bıçak dayayacak kadar kendini kaybetmiş bir insanın yaşamaya hakkı yok.

    edit: zaten hemşire bıçaklanmış. (halen bir iddia, teyitli değil.) bence o hemşirenin kılına zarar gelmemesi için bu magandanın ölmesi gerekirdi.

  • 10 aralık 2020 imamoğlu'nun yolsuzluk suç duyurusu

    üst edit: arkadaşlar twitterdan hashtag talebiniz uygun olarak twitterdan yardırma faaliyeti başlatalım dedik.

    #akpdemekyolsuzlukdemek etiketiyle bu konuyu twitterda gündeme sokalım.

    öncelikle kaynak:

    görsel
    görsel

    olayı anlatıyorum:

    ekrem imamoğlu, ulaştırma bakanı dahil 23 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. ancak mahkeme haber yapan internet sitelerine apar topar erişim engeli getiriyor.

    ve işin ilginç yanı bu konu sözlükte gündem olmuyor.

    edit: (bkz: #116713334) şu konuyu da unutmayacağız!

    edit: barış yarkadaş twiti

  • menzil terör örgütü

    üst edit: "kanıtın var mı?" diye soruyorlar. arkadaşlar siz hangi ülkede yaşıyorsunuz allah aşkına? adamlar daha ne yapsın? bunların organize bir örgüt olduğuna şüpheniz yok değil mi? aklınızdaki soru işareti "sadece terör örgütü mü değil mi?" noktasında sanırım. bir çok yerde müritlerinin de yöneticilerinin de "cumhuriyet düşmanı" ifadelerini gördünüz değil mi? ee daha ne istiyorsunuz terör örgütü olduğunu görmek için? bir oluşum eğer, cumhuriyeti yıkmak amacıyla organize oluyorsa, müritlerinin beynini yıkayıp emeğini sömürüyorsa, devlette kadrolaşmaya çalışıyorsa terör örgütüdür. fetö gibi başınızdan bomba yağdırmasını beklemeyin saygıdeğer ılık götlü arkadaşlar. göte göt diyin. korkmayın. ayrıca bu örgütün nasıl kadınları ve çocukları heba ettiğini görmüyor musunuz? bunların hepsi kaybedilmiş insanlar.

    yüksek sesle haykırıyorum. tüm sözlüğün de haykırmasını tavsiye ediyorum.

    menzil cemaati bir terör örgütüdür.

    mensupları devletin içine sızmaya çalışan teröristlerdir.

    mevcut akp hükümeti ve kuklası mhp, dün fetö’ye bugün de menzil terör örgütüne devleti ele geçirmesi için izin vermektedir.

    `menzil cemaati bir terör örgütüdür. müritleri de teröristtir. günü geldiğinde hepsi terörist olarak yargılanacaktır. `

    menzil cemaati bir terör örgütüdür.

    menzil cemaati bir terör örgütüdür.

    haykırıyorum.

    menzil cemaati bir terör örgütüdür.

  • türk çiftçisinin halkını zehirlemesi

    varolan gerçektir.

    ülke olarak ahlaksız bir toplum olduğumuzu kabullenmeyen var mı? peki bu ahlaksız çiftçi ne yapıyor? hormonu, ilacı dayıyor muhtemelen. bu sağlıksızlığın, tatsızlığın başka açıklaması olamaz.

    bizzat patates eken çiftçi arkadaşıma sordum. “abi kaliteli hormonsuz patatesi nerde bulurum?” diye. bana ne dese beğenirsiniz. “bulamazsın, biz kendimize 1 dönüm ekip onu kullanıyoruz sana da getiririm” dedi.

    neyse aradan 5 ay geçti patatesi getirdi bu arkadaş sağolsun. aradan bir kaç gün geçti. kızartma yaptım bu patateslerden. o da ne? ben son 10 yıldır patates yememişim ki. arada dağlar kadar fark var.

    çiftçi ekonomik olarak çöktüğü için her türlü çakallığı yapıyor. domates yiyemiyoruz yaz günü. dünyanın en güzel karpuzlarını yetiştiren ülkemizde karpuz bulamıyoruz. kavunlar olmuş kabak. dışı makyajlı içi boş sebzeler. birader bugün bir foto attı. domates doğramış. domatesin içinde farklı bir oluşum var. ilk defa böyle bir şeye şahit olduk. nasıl bir hormon ilaç varsa artık...

    et ve süt ürünlerine girmeme gerek var mı? farkı anlamak için, doğuda kendi halinde hayvanını kesen (inek ya da tavuk vs.) birisine misafir olun. farkı anlayacaksınız.

    aynısı amerika yaptı. vahşi kapitalizm yüzünden halkını zehirledi. ne oldu? halkın önemli kısmı obez. sağlıksız. virüsün nasıl vurduğunu siz de gördünüz. geleceğimizde amerika olduğunu anlamamak için aptal olmanız gerekiyor.

    edit: arkadaşlar bu suç tabii ki de hükümetin. sahi o hükümeti kim seçiyor? yoğun olarak çiftçilik yapılan yerlerin seçim sonuçlarına bakın. akp %50’den aşağı düşüyor mu? işini namusuyla yapan çiftçiye sözüm yok. ayrıca “ayrı bir alanda patates yetiştirmek imkansız” şeklinde yazan arkadaşa hak veriyorum lakin benim yediğim patateste az da olsa kurtlu bölümler vardı. ancak bu sorun olmadı. kurtlu olsun ama lezzetli olsun. mesele değil benim için.

    edit2: arkadaşın biri de “1 dönüm patatesi götlerine mi sokacaklarmış?” demiş. dostum bunlar çiftçi. köyde yaşıyorlar. 5 aile sadece kendileri. senin benim gibi çevresine de veriyorlar. belki ben yanlış anlamışımdır ama kendi yedikleri sebzeleri ayrı bir yerde ektiklerini söyledi.

    edit3: başlığa gelip “bsg” yazan arkadaş akıllanmış. entrysine fikir eklemiş.

    iddiası da şu: “bitkide zaten kendisinin ürettiği hormonlar var, sen dışardan onun doğal hormonlarını takiviye ediyorsun. sadece gelişimi hızlanıyor.

    elcevap: be akılsız arkadaşım. insanda da doğal olarak testesteron salgılanıyor. ama dışardan takviye alanlar ne yapıyor? çok güzel gelişiyor di mi? yalandan şişen kasları, bozulan hormon düzenini ne yapacaksın? evet dışardan güzel görünüyor. ama içi nasıl? tıpkı dışardan mükemmel görünen domatesin, tatsız tuzsuz sağlıksız olması gibi. entry’nin sonunda da dediğime gelmişsin. “çiftçi bilinçsiz ilaç ve gübre kullanıyor olabilir” diye. e ben de onu diyorum amk? farklı bir şey mi dedik?

    edit4: (bkz: porn to the wild) nickli yazar arkadaşın mesajını izniyle paylaşıyorum.

    türkiye’de bütün çiftçiler hızlı ve bol ürün alabilmek için hibrit tohum kullanıyor. özellikle patatea, soğan, domates, biber gibi tarım ürünlerinin neredeyse tamamı ithal tohumlardan üretiliyor. hatta yazık ki yakın zamanda hibrit tohum ekmek zorunlaşacaktı. yasa geçti mi bilmiyorum. bu çok korkunç bir tablo. bana da eniştem kendi ektiği kendi yerel tohumlarından patates getirir, inanılmaz lezzetlidir... hem yemeği hem kızartması... ben de aynı soruyu ona sormuştum, kendisi pancar eker, bu patatesi neden ekmiyorsun diye; bunlar çok hasat vermez, dedi. bana söylediğine göre aynı dönüm arsaya ekilen hibrit patatesler üç dört kat daha fazla mahsül veriyor ve daha hızlı büyüyormuş. o yüzden bazı yerel çiftçiler sadece kendileri için, kendi mahsüllerini ekiyor.

  • emine erdoğan'ın salda gölü'nü incelemesi

    kaynak: https://twitter.com/…tatus/1167704701804175362?s=20

    --- spoiler ---

    cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın eşi emine erdoğan, çevre ve şehircilik bakanı murat kurum'un davetlisi olarak, 2 eylül'de salda gölü'ne gidecek. emine erdoğan, "gölün ve çevresinin korunmasına yönelik yapılması planlanan projeyi" yerinde inceleyecek.

    --- spoiler ---

    ciddi konuları sulandırmak için hanımefendi elinden geleni yapıyor. üstünde 1 milyon liralık kıyafet ve aksesuarlar ile çıkıp "israfın ne denli kötü" olduğu hakkında konuşma yapıyor.

    şimdi de salda gölü'nde incelemelerde bulunacakmış. kim olarak? hangi vasıfla? küçümseme amacıyla söylemiyorum ancak bu kadın ilkokul mezunu.

  • aktrollerin ibb'den kovulması

    üst edit: işten çıkarılan trollerden mesaj var. * ben "ağlayın aktroller" yazmıştım bu entryde. bana, "sen ağla amck" diye mesaj atan var. bir tanesi de "orospu evladı sensin ekremin göt yalayıcıları putçu köpekler" yazmış. güya atatürk'çülere 'putcu' demeye çalışıyor ahmak. siz önce "cumhurbaşkanı denince bize allah gibi geliyor" diyen vekillerinize bir gidin bakın. ahushjasjlkjdkjkk. başka bir troll de “yazdıklarına pişman olucaksın” diye beni tehdit ediyor. ulan sen ve senin gibi orosbu çocukları yüzünden 28 yılım heba olmuş. daha fazla ne kadar pişman olabilirim?

    sayın ekrem imamoğlu başkanın başlattığı temizlik operasyonu ile gerçekleşen olay.

    medya aş'ye bağlı 50 troll işten çıkarıldı.

    kaynak: ekran görüntüsü

    yandaş site. tıklamanız tavsiye edilmez.

    --- spoiler ---

    geçtiğimiz günlerde, seçim öncesi yapılan bir eylemde basın açıklamasını okuduğu gereçekçesiyle ibb trafik radyosu koordinatörü murat kazanasmaz’ın görevine son veren ibb yönetimi, şimdi de medya aş'ye el attı. belediyeye bağlı iştiraklerden olan ve yaklaşık 170 çalışanı bulunan medya aş'de görevli 50 personelin işine bugün sorgusuz sualsiz son verildi. işten çıkarmaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği ve perşembe günü en az 50 kişinin daha işten çıkarılacağı öğrenildi.
    --- spoiler ---

    ağlayın vergimizi yiyerek bize küfreden, yalan söyleyen, iftira atan, harama doymayan, 3 kuruş için onurunu satan orosbu evlatları.

    trollerin algı operasyonuna alet olmayın arkadaşlar.

    (bkz: ibb'de emekçi kıyımının başlaması)

    başlığına itibar etmeyiniz. entry yazmayınız.

    edit: perşembe gününe kadar 50 kişi daha çıkartılacakmış. (bkz: svihs) 1 kişi bile kalmasın orada. troll piç kuruları. ibb'nin türkmedya'nın suyunu kesince işten çıkartılan yalaka piç kurusu gazetecilerinize sahip çıkın önce. daha durun troll piçler. çoğunuz aç kalacaksınız.

    edit2: aktroll piçler "imamoğlu tatilde" yazadursun. `@refamiredoremire` a göre ekrem başkan tatildeyim ayağına troll piçleri tuzağa düşürüyor :)

    edit3: bazı o.ç. yalaka piçler "madem öyle, devletten bütün muhaliflerin kovulması gerekir" diye fikir yürütüyor. sormaz mısın kendine sayın orosbu çocuğu? "neden isbaktaki kırmızı ışık bakımı yapan işçiler değil de medya a.ş.'de işten çıkartma yapıyorlar?" diye. sormazsınız çünkü karaktersiz ve şerefsizsiniz.