ask ekmek ve uranyum6
profili

  • tod tv

    içerik bulunamadı hatası alanlar, canlı tv seçeneğine tıklayıp, oradan bein sports 1'i seçerek izleyebilir.

    bana teşekkür etmek yerine içinizden bein'e ve ihaleyi bunlara peşkeş çekenlere sövmeniz yeterlidir.

  • exxen

    üç kuruş için reklamlı paket almak gibi bir hata sakın yapmayın. alıyorsanız reklamsız alın kafanız rahat etsin ya da almayın. insanların para ödediği bir platformda reklam görmeye nasıl tahammül ettiğini anlamak imkansız. bu fikri bulan sivrizekayı da çok merak ediyorum.

    platform ücretsiz olur reklamla gelir sağlarsın, sana para vermiş adama nasıl reklam gösteriyorsun aq?

  • kafelerin açık bölümlerinde sigara terörü

    edit5: son kez editliyorum, gelen mesajların çoğu gitme protesto et vs gibi zırvalarla dolmuş. arkadaşlar hangi birini protesto edeceğiz? gidecek yer kalmaz. yarın çıktığınızda bir bakın açık alanı sigara dumanı işgalinde olmayan bir tane kafe bulursanız bana fotoğrafını atın. imkansız, bulamazsınız.

    edit4: bazı sigara kullanan arkadaşlardan bile destek mesajları alıyorum. sırf onların hatrına bazı agresif tabirleri kaldırıyorum entryden.

    2023 yılında hala çözülememiş sorundur. birazdan büyük çoğunluğu bu başlığın altına toplanıp bencilliklerini kusarlar, bu sigara içenler kadar birbirini tutan ikinci bi tarikat yok.

    kafelerin açık alanlarında oluşan bu duman tabakası yüzünden kendi halinde çalışmak sohbet etmek bir şeyler içmek isteyen insanlar ya kafelerin iç bölümlerine hapsoluyor ya da sigara içenlerin kanser dumanlarını çekmek zorunda.

    edit: aşağıda aptalın teki bu talebi akp'li belediyelerin belediye tesislerinde içki içilmesini yasaklamasına benzetmiş. bak anlama zorluğu yaşayan kardeşim, bir insanın yan masamda birasını içmesi beni hiçbir şekilde rahatsız etmez, benim sağlığıma zarar vermez, kokusu gelmez, yanımda çocuğum varsa çocuğumun sağlığı için bir zarar vermez.

    yazın bir sahil kenarında yan masamdaki insanlar içki içiyor diye ben geçip kafenin sikik iç mekanında çalışmak zorunda kalmam. yan masada sigara içilmesiyle içki içilmesi arasındaki farkı anlayamıyorsan bence sigarayı biraz azalt zira beyin hücrelerin zarar görmeye başlamış.

    edit2: tepkiler hiç şaşırtmıyor. adam içerde otur abi diyor. sen git evinde iç aq. ben neden içeride oturacağım, kendi kendini ve etrafındaki insanları zehirleyen sensin ben değilim.

    edit3: sigara terör örgütü üyeleri hiç şaşırtmıyor. argümanlar gerçekten eşsiz. neymiş onlar olmasa kafeler batarmış, harika bir fikir yürütme süreci gerçekten. kendim dahil kimsenin sağlığı sikimde değil diye dövme yaptırın alnınıza öyle gezin. adamlar hala şu olaydaki mantıksızlığı göremiyorlar.

  • playstation 5

    şu başlıklarda fiyat yüzünden ağlayanları ya da satın alanlara saldıranları gördükçe tetikleniyorum. paran yoksa siktir git birader. çalış, kazan, biriktir, kredi çek ne bileyim iddia oyna ya da ağlayıp durma burada. alan insanları da bir sal.

    benim de almak istediğim alamadığım şeyler var. ben gidip o başlıklarda alanlara aptal demiyorum. diyeceksin ki konsol herkesin rahatça alması gereken bir şey. ev de öyle. en temel ihtiyaç barınma değil midir? ben de mesela kadıköy'de bir bahçeli ev istiyorum. şöyle koşuyolu'nda mis gibi. bahçeliyi geçtim deprem sonrası temiz bir ev almak istiyorum ama param yetmiyor mecbur alakasız bir yerde kirada oturuyorum. gidip ev alan kerizdir bu fiyata ev alınmaz diye saldırıyor muyuz millete?

    her şeyin bedeli var. bu ekonomik şartların bu hale gelmesinde sony'nin bir payı var mı? yok. adamlar konsolu güncel döviz kurundan bile daha ucuza verdiler zaten. xbox da mecbur kalıp indirim yaptı. birine saldıracaksan gel özele ben kime sallayacağını göstereyim git o başlıklarda ağla. yettiniz aq.

  • mikroişlemci yazılan komutu nasıl anlıyor sorunu

    yazar için ve programlamaya giriş yapmış herhangi bir insan için güzel bir merak konusu olabilecek sorun.

    temelde şöyle; mikroişlemciye yazılan kod düşük seviyeli bir dil, ilgili mikroişlemci için üretici tarafından hazırlanmış dar bir komut seti. yani çok anahtar kelime yok.
    bu anahtar kelimeler en aşağıya yani donanım seviyesine inene kadar çeşitli aşamalarda decode ediliyor yani çözümleniyor ve en aşağı donanım seviyesine indiğinde 1 ve 0'lara çevriliyor, 1 sinyal var, 0 da sinyal yok demek.

    buradan sonrası temel elektronik ve lojik kapı bilgisi gerektiriyor. onu da başka biri anlatır.

  • babayla yer değiştirmediği için linç edilen adam

    gerizekalının tekinin hedefi olmuş adam. ben olsam ben de vermezdim, çok önemliyse bir sonraki uçaktan ikili koltuk alsın. ayrıca insanların habersiz fotoğrafını çekmek suçtur. kafasına emoji koymak bir şeyi değiştirmiyor.

    yettiniz artık ulan metroda yer ver otobüste yer ver uçakta yer ver çok kıymetliyse götünüz ona göre ayarlayın kendinizi insanlar ulaşım ihtiyacını karşılarken sayenizde suçlu konumuna düşüyorlar. adam biletini almış yerine uygun şekilde oturmuş kitabını okuyup yolculuk ediyor kime ne zararı ver herifin?