guttis9
profili

  • 27 mart 2024 cübbeli ahmet'in aforoz edilmesi

    ismailağa'nın şu anki şeyhi yaşlı bir insan. onun arkasında şeyh olmayı bekleyen mahmud efendi'nin damatları var yaşça çok daha genç. rabıta diye tarif ettikleri dua ederken tarikat şeyhini düşünme onu gözünün önüne getirme eylemi aslında tarikatın liderinin kim olduğunu göstermekte. bu damatlar grubunun (üç beş kişi sanmayın eşleri onları dinleyenler vs hesaba katarsak milyonu geçer) "mahmud efendi öldüğüne göre artık onun yerine geçen hasan hocaya rabıta yapılsın" isteğine cübbeli'nin aşırı tepki vermesi bunlara sebep. hasan hocanın etrafında onun yerine geçmeye bekleyenler biliyor ki rabıta işi hasan hocaya geçmezse vefat etmiş mahmud hocanın üzerinde kalacak ve belki üç yüz yıl sonra bile tarikatın lideri mahmud hoca olmaya devam edecek ve yeni tarikat lideri hiçbir zaman istediği güce ve ranta sahip olamayacak. mahmud efendinin damat gelin grubu o yaşarken dahi cübbeli'yi yanına sokmuyor, onu cemaatten ayrı tutuyorlardı. bu vefattan sonra bu gün yüzüne çıkmış oldu. cübbeli'nin güçlü tarafı ise ağzı laf yapan, medyada görünen yüz benim, cemaatin kalabalığı 1 iken 5 olduysa çoğunluğu benim vesilemle geldi iddiası. haksız mı kesinlikle değil.

  • 11 şubat 2024 fenerbahçe'ye verilen penaltı

    sonra diyorlar ki allah ile fenerbahçe arasında gerginlik var işimiz düzgün gitmiyor. haftalardır ceza sahası içinde icardi'ye bir tek tecavüz etmedikleri kaldı, hakemler bir kez dahi penaltı noktasını göstermedi. ancak konu fenerbahçe olunca hakemler dua ediyor bir duran top olsada penaltı çalsak diye. buradan fenerbahçe'li oyunculara sesleniyorum. her duran top hızlıca koşarak rakibe kendinizi çarptırın ve hepiniz yere düşün. hakemler direk var'a giderek muhakkak birinize penaltı verecektir. kendinizi çarptırırken rakibin dirseğine vurun kendinizi. rezil bir lig rezil bir tiyatro izliyoruz. bu penaltı galatasaray lehine verilmiş olsa ali koç şuanda ulusa sesleniş yayınlıyor olurdu.

  • jorge jesus

    o stadyum tt arena olsaydı, o adam o hareketi yaptıktan sonra kovulmadan çıkamazdı bu gece. fenerbahçe'li arkadaşlar vasata alışmış durumda. her büyük maçta kadıköy'de minimum 3 yiyen jesus'a mı biat ediyorsunuz ?

    gitmesin diyen taraftarlar görüyorum. kim kardeşim bu adam ? kendi kendinizi gaza getirdiniz, taptınız adama, adamda şimdi millete köpek çekiyor koca stadda ? ali koç bu adamı bugün göndersin, bunun oynattığı futbolu volkan demirel gözü kapalı oynatır buna emin olun, sen şampiyonluk maçında havlu at sonra cebinden para verip maça gelmiş taraftara küfür et, la s.kerler öyle işi.

  • canlı yayında temel atma diye tarlaya beton dökmek

    bana vicdansız bir medya verin size bilinçsiz bir halk sunayım vizyon 2023.
    kadrajı beton pompası ucuna sabitleyen kameraman'da, haberi sunan muhabir'de ordaki soytarılığı görüyor ama "bu yalan, ben bu görüntüyü sunmam" demiyor. kimse bana maaş, ihtiyaç, iş durumu demesin, kontrol etmediği yapıya imza atan mühendisle bu haberi yapan ekip arasında gram fark yoktur. biz türk milleti olarak çok büyük ölçüde ahlakımızı kaybettik. zemin komple çamur, nebati malzeme dolu, sıyırma yok, grobeton yok, kalıp yok, bir mikser bir pompa al sana hastane temeli. utanmaz arlanmazlar.

  • erdoğan'ı karşılayan mehteran görüntüleri

    bütün dünya liderleri gelecek diye yaptıkları saraya bir kendiyle aynı kafadaki putin'le aliyev geliyor, onlarda geleceği zaman boşa mı masraf yaptık deyip at, sığır, kapıkulu askeri ne varsa döküyorlar ortaya. şu anki halimle keşke sarayda görev alsaydım diyorum. baksana görüntülere akşama kadar gırgır şamata diz boyu. adam zırhlı mercedes içinde, etrafında 500 tane atlı süvari saraya giriyor, sebep ? zambiya krali gelecek ahuahu. çok yaşayın siz.

  • 22 nisan 2020 fahrettin koca açıklamaları

    ülkeyi 40 gün karantinaya alan italya ve ispanya hala salgını durduramazken, biz çarşıda pazarda tıklım tıklım maskesiz gezerek, sadece haftasonu sokağa çıkmayarak virüse bir ayda diz çöktürdük. seçim sonuçları gibi, enflasyon oranları gibi, işsizlik oranları gibi, bu açıklanan verilerde birebir doğru olduğu için salgını bitirdik sayılır. pazartesi bu iş bitmiş olur bilemedin cuma'ya tamamız.

  • 28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçı

    "ordan falcao'yu getirin antalya'ya gol atacak ehehehehe", sanki vedat muriqi barcelona ile bayern münih'e attı golleri. ya biraz beyninizi kullanın şuraya entri yazarken. senin forvetin kime attıysa falcao'da o takımlara karşı oynuyor işte. bu akşam galatasaray kendi adına sezonun en iyi topunu oynuyor. git trollüğünü başka başlıklarda yap.

  • ali palabıyık

    şikecilerin maçına atanmış yine. ilk yarım saatte bol bol penaltı çalar artık tuttuğu takıma.

  • türk polisinin ne işe yaradığı sorunsalı

    dört yıl önce felan,giriş katta oturuyorum.pencerenin önünde ranzam var,sabaha karşı gümbür gümbür çarpıyor pencere,yarı uyanık diyorum ki bu yaz gününde kasırga çıktı herhalde, kalkıyorum perdeyi aralayıp pencereyi tam kapatacakken karşımda 1.90 boyunda,elinde yirmi santim civarı bıçağı bulunan bir adam,o şaşkınlıkla pencereyi hızla vuruyorum ve adam 4 metre mesafeden bahçeye düşüyor,topallaya topallaya kaçıyor,elindeki bıçak o telaşta içeri düşüyor,polisi arıyorum ve nefes nefese olayı anlatıyorum.sakin sakin dinliyor ve cevap veriyor; "beyefendi bu gece karanlığında adam kaçıp gitmiş zaten,parmak izi vs işlemlerini sadece adam öldürme gibi ciddi olaylarda uyguluyoruz.yarın bir ara uğrar ifade verirsiniz karakolda."geçen sene ise internetten ürün aldım, pahalı da bir cihazdı, gönderilen ürünün sitede görseli konulanla alakası yoktu,hemen satıcıyı aradım ancak numaramı engellemişti.neyse dedim parayı yatırdığım iban numarası belli, adamın tc'si elimde,hemen en yakınımda bulunan emniyet müdürlüğü'ne gittim.girişteki memur neden geldiniz diye sordu. olayı anlattım,buna benzer olaylarla ilgili yüzlerce kişi geliyor hergün buraya,bence paranızın üstüne bir bardak soğuk su için dedi ve güldü,eee kardeşim ona bakma,buna bakma peki senin o üniformayı giyme amacın nedir peki.