angryshark7
profili

  • evde hamamböceği görünce yapılacaklar

    öncelikle barış dilini kullanmalıyız.belli imtiyazlar dahilinde evi terketmesini istemek mantıklı bir hareket olur.evin tarafsız bir bölümünde masada bir raid böcek savar olacak şekilde diyalog kanalını açık tutmaya çalışın ve talepleri dinleyin.son çare olarak kimyasal saldırı ile bertaraf edilebilir.

  • 31 aralık 2021 gecesi yapılacaklar

    ışıklar içinde uyumayı arzuluyorum.2022 yılını görmek gibi bir niyetim yok.

    edit: ölmek istiyorum millet favlıyor şaka gibi hahaha

    edit plus : siz normal değilsiniz..

  • ruh eşini bulamamak

    "insanlar ruh eşinin mükemmel uyum olduğunu düşünür ve hemen hemen herkes onu bulmak ister. fakat, gerçek ruh eşi; seni hayattan geri koyan şeyleri gösteren bir ayna, seni hayatını değiştirebileceğine dair farkındalığa kavuşturan kişidir. gerçek ruh eşi muhtemelen hayatın boyunca tanıyıp tanıyabileceğin en önemli kişidir. tüm duvarlarını yıkar ve seni hayatın içinde uyanık tutar. ruh eşinin amacı; seni bir güzel sarsmak, egonu biraz yıkmak, sana engellerini ve bağımlılıklarını göstermektir. içeri yepyeni bir ışık sızabilsin diye kalbini biraz olsun kırmaktır. sana, hayatına dair kontrolünü öyle kaybettirir ki değişimin kaçınılmazdır."

    elizabeth gilbert

  • 2020 sıcağı

    yastığın soğuk tarafı bile kalmadı. sinekler bile zorunlu kalmadıkça ısırmak için iniş yapmıyor. konum istanbul.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    evet babam için yolun sonuna geldik.2 senelik kanser mücadelesi sona erdi.ölüm geldi mi kesiyor insanı buz gibi.elinden gelen herşeyi yapmana rağmen yapmamış gibi hissettiriyor.sevdikleriniz hayatta iken yanlarında olun.kırmayın üzmeyin.ölüm yaşayan bir gerçek.iyi geceler herkese.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    bu gece bütün veritabanları aktif gözüküyor.birinden düşer beklentisi artmış.

  • erkeklerin nefret ettiği ev işleri

    belki demişlerdir diye baktım ama çok fazla diyen olmamış.perde takmak bu konuda zirve noktasıdır.boyun felci geçiriyorum,daralıyorum ve ismail türüt gibi terliyorum.ütü ne yahu.