26 haziran5
profili

  • had bildiren eczacı hanımın ekşi sözlük'e cevabı

    "iznim olmadan paylaşılmış" cümlesinden sonrasını okumadım. facebook'ta herkese açık şekilde bunu paylaşman zımnen paylaşılması için herkese izin verdiğini gösteriyor zaten.

    dünya neden bu kadar etrafınızda dönüyor ya. insanların mesaj atıp "paylaşabilir miyim" diye sormalarını bekliyordu herhalde prenses.

  • whatsapp grubunu sessize alma nedenleri

    grupta salak gibi boş muhabbet yapmaları. eğlenecekleri bir muhabbet dönse eyvallah diyeceğim. ilkokul 5 seviyesinde espriler havada uçuşunca haliyle zırt pırt telefonun ötmesine katlanamıyorum.

  • özlenen futbolcular

    yeşil formalı ronaldinho ve yağmurlu bir şampiyonlar ligi maçı kadar hiçbir şeyi özlemedim.

  • 17 ağustos 2019 hasan şaş'ın istifa etmesi

    "sevdiğime zarar vermem" diyerek galatasaray'dan istifa etmiş. sen delikanlı adamsın hasan şaş. türk futbolundan da elini eteğini çekersin umarım.

  • üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

    kardeşim bu iyi üniversite kötü bölüm diyenler kim ya allah aşkına. boğaziçi tarih bitirdikten sonra akademik alanda çalışmayacaksan,ne bileyim egzajere işlere bulaşmayacaksan sonun inönü tarih bitirenle aynı. tıp fakültesini,hukuk fakültesini,eczacılık fakültesini fizan'da da kazansanız gidin kardeşim. gerizekalı mısınız yahu?

    burayı 17-18 yaşında çocuklar okuyor. zihinlerini kendi saçma vizyonlarınızla manipüle etmeyin. iyi üniversite kötü bölümmüş. he amk. boğaziçinde arıcılık açılsa yazacaksınız sanki.