saglamsa laz ziya11
profili

  • 20 kasım 2022 katar ekvador maçı

    katar milli marşının girişinde bir an istiklal marşı çalacak sandım. dedim marşı da mı sattık?

    katar milli marşı

  • son durak (tarkan şarkısı)

    tarkan'ın son dönemini probis sendromu olarak somutlaştırabiliriz sanki. markette amblajı görünce yıllar öncesine gidiyorsun ya. öyle bir etki, mutluluk. bir ümitle alıyorsun kokusunu duyunca lan acaba diyorsun. ilk ısırıkta ümidin artıyor, diyorsun evet bu eski probis yıllar öncesinin tadını alıyorum. ikinci ısırıktan sonra öyle olmadığını üzülerek kabul ediyorsun.

    evet tüm bu probis süreci tarkan içinde geçerli gibi. ama olsun seni çok seviyoruz. yerin ayrı denemekten vazgeçmeyeceğiz.

  • kadınlar neden efendi erkeği sevmez

    efendi demek sıkıcı demek değildir
    efendi demek asosyal demek değildir
    efendi demek monoton olmak değildir
    efendi demek asık suratlı olmak değildir
    efendi demek ezik demek değildir
    efendi demek eğlenceli olmayan değildir
    efendi demek mutsuz olmak değildir
    efendi demek güzel/yakışıklı olmamak değildir

    efendi olmak nerede konuşup nerede konuşacağını bilen
    efendi olmak saygılı olan
    efendi olmak durduk yere kaba davranmayan
    efendi olmak küfürlü konuşmayan
    efendi olmak saçma sapan atıp tutmayan demektir.

    birine efendi deyince ilk kısımdaki gibi anlaşılması bu sözlüğe mi özel bilmiyorum. ama bazıları kendi eksikliklerini efendiyim ondan olmuyor diye kapatmaya çalışıyor galiba. yani efendi olup rengarenk bir kişilik olabilirsiniz ve kadınlar bu erkeği sever.

  • 8 ekim 2021 türkiye norveç maçı

    21:45'te trt1 ekranında yayınlanacak maçtır. bu tarz etkinlik içeren başlıklarda saat ve kanal sabitlenmiş olsa tadından yenmezdi aslında.

  • masterchef türkiye

    biri nitrojenle ortam yaratır, diğeri elma şurubuyla bir şeyler yapar ne bileyim kremadan değişik şekiller elde eder ama emir’e ne zaman baksam sahana iki yumurta kırmış onu çırpıyor. koca yürekli reis. yumurtadan güzel şey mi var. kır iki tane yumurta kaşıkları fırlatıp ekmeğimizi banıp yiyelim, en güzeli.

  • mülakatta kolpaçino repliği ile cevap vermek

    - let’s continue in english
    + hayırdır ingiltere prensiyle mi konuşuyorum

  • müge anlı ile tatlı sert

    bir kez daha gördük ki bizim polis teşkilatı aman ali rıza bey tadımız kaçmasın modunda takılıyor. ömrü hayatında bir defa suç işleyen, baklava çalanlara göz açtırmıyorlar. aslan kesiliyorlar maşallah. alt katta insan katlediliyor kendi evinin içine gelen sesi dinletiyorsun bu suç diyor. bu suçta diğeri değil mi amına koyayım ne diye bekliyorsun. ne zaman harekete geçeceksin. öldürüldükten sonra yaparsınız derdim de gördük ki o zaman da yapılmıyormuş.

    aynı şey palu ailesinde de olmuştu. adamın kendi kendi çocukları, eşinin kardeşinin çocuğu devlet korumasına alınmış. üzerinde iğne izi, tecavüze rastlanmış tuncer bey eli sikinde dolanıyor yıllardır. neymiş dosyalar farklıymış. dosyanızı sikeyim sizin. bir araya gelseymiş farklı olacakmış. sizin amına koyduğum dosya sisteminiz yüzünden bir kadın ve kız çocuğu tecavüz edilip, aç bırakılıp öldürüldü.

    artık sinirden normal yazamıyorum. erkek halimle dün hıçkırarak ağladım aleyna’nın anne babasının o halini görünce. koca devletin 20 yaşında bir orospu çocuğuna gücü yetemiyormuş onu anladık.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    -survivor gerçekleri mode on-

    "ersin'e konseyde kötü haber" diye paylaşılan fragmanla başlar her şey. bu fragmanı gören izleyenler yarışmacının en formda olduğu dönemde bu haberi verdiği için sosyal medyadan acun'a yardırır. tepkileri gören acun apar topar o konsey yayınının değişmesini ister. bu ersin'e hiç söylenmemiş gibi yapılır. tabi gerçekte ersin o konseyde haberi öğreniyor ve yarışmadan çekilip hemen türkiye'ye dönmek istiyor. acun olayın bu şekilde olduğunu öğrenirlerse ben biterim der. ersin'in bu nedenle gittiği haberi beni yakar acilen başka bir plan devreye sokuyoruz der. esat'ı yanına çağırır ve bir gece boyunca ne yapılacağı konusunda uykusuz düşünürler. esat birden ayağa kalkar "acun ağbi bu adamın dizinde telafisi olmayan bir hastalık çıktı diyelim. artık oynayamayacak acilen ülkesine dönmesi gerekiyor diyelim" der. acun da ayağa kalkar. esat'ın alnından öper. işte bu, aradığım şey tam olarak budur der.

    -survivor gerçekleri mode off-

    mesajlar üzerine edit: kaynak nedir diye soran var asgshs. yapmayın gözünüzü seveyim acun’un özel uçağıyım ben oradan biliyorum.

  • para biriktirmek isteyenlere tavsiyeler

    bu konuda en işe yarar çözüm yüksek maaşlı bir işte çalışmaktır. denedim gördüm tavsiye ederim.

  • s ile başlayıp k ile biten kelimeler

    ne salak başlıklar bunlar ya.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    gündüzleri eski türk fimlerini yayınlayan geceleri erotik videolar eşliğinde seks ürünleri satmaya çalışan kanallara dönmüş burası.