eksimitatlimi10
profili

  • 4 haziran 2022 balıkesir depremi

    kadıköyden hissettim diyen arkadaş muhallebide mi oturuyorsun?

  • iki duvar delmeye 100 tl isteyen perdeci

    türkiyenin en tehlikeli mesleklerinden biridir perdeciler, en kral tül 500 tl 500 de diken ablaya 500 de dükkanın masraflarına, 3500 de ben almıyam mı a.q. şeklinde çalışma prebsipleri.
    1 tane perdeci tanıdığım oldu kahkaha atıyor müşterinin arkasından.
    yahu uzatmaya gerek yok sonraki perdeci ziyaretinizde bende bmw var sende ne var diye sorun patrona dökülecektir.

  • türkiye'deki eğitim sisteminin en başarısız dersi

    müzik, var mı enstrüman çalmayı okulda öğrenen? varmı nota okuyabilen? eee biz bu meret dersi kaç sene gördük. bu tamam kenarda...

    beden eğitimi... siz maç yapın desinler, soyunma odasında zorba öğrencilerin zorbalıklarını çekin, beden eğitimi öğretmenleri bankta sigara içsin. buda kenarda...

    ulan arkadaş resim nedir ya?
    şunu çizin çizdik tamam ders bitti dağılın. be aq. öğretsene insan nasıl çizilir kuş nasıl çizilir. senin insanların kuşa benziyor diyor, bence ananın a. benziyor... 8 senede 1 tane öğreten resim öğretmenine denk gelmez mi insan hep mi çizin deyip çekip gidene denk gelir.

    resim nasıl bir zaman kaybıdır hayatımda, allahtan teknik resim geldi de 2 nokta bir şey öğrendik.

  • 3 km teçhizatlı koşu

    biz tabi yaş ve kilo itibariyle teçhizatlı 3km değil de, 120 kiloluk 2 kısa dönem olarak gurubun arkasında kilometrelerce koşardık.

    bir gün dürttü beni arkadaş ya dedi bizim ne sağlam canımız varmış, öndeki 70 kiloluklar bayılıyor ambulansla götürüyorlar bize hiç bir şey olmuyor. düşelim de ambulans götürsün diye dua ederdik. sabah 6 da başlayan koşu ve spor aralıklarla akşam 6 ya kadar cehennem asfaltın ve tozun içinde devam ederdi.

    geçen yıl kalpten ölmüş, ne güzel insandı. yaşlanınca ararım görüşürüz dediğim dünya tatlısı bir insan, o da çekti gitti. beraber yapılan koşular da bize hatıra kaldı.

  • çorapla uyumak

    işte bu zorluklar ve kabul edilmezlikleri üst üste koydum, yapamam diyenlere hak verdim, 2 aydır tek çorapla uyuyorum.

    cidden denemenizi tavsiye ederim. çoraplı ve çorapsız uyumanın zevkini aynı anda yaşıyorum. kötü yanlarını attım güzel yanlarını aldım.

  • 800 milyar metreküp gaz bulunması

    canım ülkem, umarım bana bonus kart ın +3 taksit kadar faydası olur. şimdi kodamanların çocukları uçaklar, gemiler derken o doğalgazın bize ancak borusu kalır. zaten 1 2 ay içinde doğalgazada kallavi bir zam yoldadır.

  • söke'deki benzinlik kazası

    kazaysa sebebi topuklu ayakkabıdır. bunu devlet çözemez topuklu giyen bayanlar arabanızda yedek, araba kullanmak için ayakkabı bulundurun, tabi insan hayatının sizin için değeri varsa. yoksa aynen devam edin.

  • internetten alışveriş yapmak emekçilere ihanettir

    sizin hesabınızla tecavüzde bile alın teri var, emek var... ses çıkarmayalım 2 kat fiyata kilitleyin, adına da emek deyin. sokturma emeğine.

  • 100 bin tl ile yapılabilecek en iyi yatırım

    1- 100 bin tl ile yatırım mı olur diyen hanzoları dinleme. hatta engelle. ya liseli hava meraklısı tipler bunlar yada ömründe 50 bin lirayı bir arada görmemiş açlar.
    2- en iyi yatırım göreceli bir kavram mesela sana göre en iyi yatırım risksiz olandır bana göre risksiz olandır. ne kadar risk alabileceğini belirle ona göre borsasından forex ine altınından faizine tonla seçenekten birini seç.
    3- en güzelini gerçekten söylemiş 2 arkadaş insana, kendine yatırım yap, en çok o kazandırır.

  • sigaranın en iyi özelliği

    ben 20 yılı geçkin kullandım, iyi bir yanını göremedim.

    ancak doğal seçilim falan mavraları okuyan genleri bozuk zavallı kardeşlerim, dedem 5 yaşında başladığını anlatırdı, dede 5 yaşında nasıl başlanır saçmalama derdim içimden, anam ölmüş o zaman başlamışım derdi.

    85 yaşında kalp krizi geçirdi, ölmedi tabi ki 95 yaşında başka bir sebeple vefat etti. al sana doğal seçilim.

    kendinizi avutmaya devam edin he doğal seçilim, meydan sana kalacak...