nebulabunela8
profili

  • twitter'ın kılıçdaroğlu'nun mavi tikini kaldırması

    twitter yeni güncellemelerden sonra fotoğraf değiştirildiğinde mavi tik'in gitmesi gibi saçma sapan buglar çıkartıyor, internette iki saniyelik bir araştırmayla yüzlerce örneğini görebilirsiniz. troller böyle saçma sapan şeylere başlık açacak kadar düştüler. çaresizler kıvranıyorlar. canlarım benim.

  • eşit emeklilik platformu

    yüzde yüz desteklediğim platformdur. anayasanın eşitlik ilkesine uymayan haksız uygulamalar göz göre göre yapılamaz. herkes 65'te emekli olacaksa razıyım, bir kısım insan 45 yaşında bir kısım insan 65 yaşında emekli o la maz!

    edit: (bkz: emeklilikte mezara takılanlar)

  • diyarbakır'da doktora silah çekilmesi

    doktorlar bilerek isteyerek korunmamaktadır. bu bilinçli, politik bir tercihtir. amaç doktorları ya özele ya yurtdışına yönlendirerek devlet hastanelerini kapatmak/özelleştirmek, çökmüş, zarar eden sgkyı kurtarmaktır. halkın düşeceği durum hiç kimsenin umrunda değildir.

    doktor cinayetleri/saldırıları, tıpkı kadın cinayetleri gibi politiktir. asla aksini düşünmeyin. bilerek yapılıyor.

    hekim arkadaşlarım lütfen kendinizi koruyacak ekipmanlar edinin ve gerek olduğunda kullanmaktan çekinmeyin. bu işler hızlanarak artacak. toplum cinnet halinde ve cinnetteki insanlarla uğraşmak bize düştü. randevu bulamayan bıçağı takar, odadan çıkmak istemeyen silah çeker, tüm vücut röntgen çektiremeyen yumruklar.. halkın şamar oğlanı olduk. ama artık değil. kendi adıma koruma ekipmanları edineceğim yasal yollarla, ve kendi hayatım veya başka bir hekim arkadaşımın hayatı tehlikede olduğunda gözümü kırpmayacağım. sizlere de bunu öneririm (yurtdışına gidene kadar tabii, herhalde ömrünü burda doktorluk yaparak geçirmeyi düşünen kalmamıştır.)

  • bir semtin medeniyet seviyesini belirten detaylar

    kadınların istediği gibi giyinebildiği, kısa şortla mutlu mutlu gezinebildiği semt medenidir.

    senelerce açılıp saçılmak medeniyet mi dediler, evet medeniyet. kadın açılıp saçılabiliyorsa orada hayvansal dürtülerini kontrol altına alabilmiş erkekler yaşıyor demektir, bu da medeniyettir.

  • erkeklerin feministleri sevmeme nedenleri

    erkeklere sözüm yok sahip oldukları üstünlükleri kaybetme korkusu onları deliye çeviriyor, bunu anlayabiliyorum. fakat bir kadın arkadaşın yazdığına yaklaşık 8 dakika falan güldüm.

    (bkz: #98494652)

    şifacı geldi haaaanıım. ahahaha.

    sen git tüm kadınları ya sikmek ya öldürmek isteyen sorunlu tiplere tüm nezaketin ve zarafetinle şifa dağıt hayatım. biz senin haklarını da savunuruz şefkatli anacıl nazik zarif ve kadınsı doğan insanca yaşaman için yeterli olmayınca. en kadın sensin en en en. valla bak. tribe girdim he aksesuar bacak kasından sik yaptırıcam şimdi. aaa pardon bi kadın bunu nasıl söyler? sen zarif olacaksın, kadın! hahaha.

  • fetö ile olan bir anını yaz

    babamı arayıp “kızınız çok başarılı olacak bize emanet edin hem kız ve erkek öğrencilerimiz ayrı eğitim görüyor” demeleri, babamın “iran mı lan burası” diyip kapatması..

  • ifşa ile tehdit edilen genç kızlar

    ruling isimli twitter kullanıcısının yaptığı paylaşımla sayılarının ne kadar arttığına inanamadığım iğrenç olayların mağdurları. kızların sevgiliyken kendilerine atmış oldukları açık fotoğrafları ailelerine okullarına yollamışlar, kızlar intiharın eşiğinden dönmüş. böyle şerefsizlerle aynı ülkede yaşamaktan tiksiniyorum.

    https://twitter.com/…tatus/1138863158293094400?s=21

    edit: victim blaming kitlesi damlamış. bu olaylardaki mağdurların büyük kısmı lise öğrencisi. lisedeyken aldığınız doğru kararları merak ediyorum ben. kaldı ki bu işi sadece kızın kendisine attığı fotoğraflarla yapmıyorlar. gizli gizli görüntülerini çekerek de yapıyorlar. bir kez olsun öfkenizi suçluya yöneltmeyi deneyin, başarabilirsiniz.

    edit2: sözlükte ne kadar çok vicdansız, sağlıklı düşünceden nasibini almamış gerizekalı varmış görmek isteyenler başlık altını lütfen okuyun. “okumuş kesim”in hali de bu işte.

  • barbaros şansal

    biz sürekli yalanlarla iftiralarla dışlayıcı konuşmalarla tahrik edilirken iyi, ramazanda rakı sofrası paylaşınca rerörerö. afiyet bal şeker olsun kendisine. böyle böyle öğrenirsiniz belki başkalarına kendi inançlarınızı dayatmamayı.

    edit: mesaj kutuma hakaretler, küfürler, tehditler döşeyenler: boşuna oruç tutmayın. kendi dininizi anlamamışsınız.

    avrupa’da, amerika’da isa’nın tanrının her şeyiyle dalga geçerler, bunu herkese açık tv programlarında, dizilerde, stand uplarda yaparlar ve en tutucu dincisi dahi susturmaya çalışmaz. banane der programı değiştirir geçer. adam “okundu” dedi diye tüyleriniz diken diken oluyor, sinirden damarlarınız patlıyor ve siz malesef bunu normal zannediyorsunuz.

    ramazanda su içti diye adam dövülen bir ülkede “okundu” espirisi yapıldı diye sinir krizleri geçirmek normal değildir. çatır çatır kul hakkı yiyenlere neden sesiniz çıkmıyor da tek kelimesiyle bu adam sizi çılgına çeviriyor. kendinize gelin artık, orta çağda yaşamıyorsunuz. entryde hakaretvari hiçbir şey yokken ölüm tehdidi alıyorum yahu!?