yilanlarin mekanindan sag cikan iguana12
profili

  • galatasaray

    galatasaray lehine penaltı verilen tete pozisyonu bence ucuz bir penaltı. yalan değil, ucuz. çünkü temas var, darbe var. darbenin yorumu olur. kimine göre yeterli kimine göre yetersizdir. elimizde darbe ölçer olmadığı için hakemin yorumuna kalmışızdır. şimdi örneklerle gidelim.

    tete pozisyonu

    türkiye'de galatasaray lehine penaltı verildi.

    berkan pozisyonu

    türkiye'de galatasaray aleyhine penaltı verildi.

    dzeko pozisyonu

    sadece o maçın görüntüsünü bulamadığım için bu şekilde atabildim, gördüğünüz üzere türkiye'de fenerbahçe lehine penaltı verildi.

    enes ünal pozisyonu

    avrupa elemelerinde türk milli takımı lehine penaltı verildi.

    italya'dan görüntüler

    italya'da bir serie a maçında, inter derbisinde bu pozisyona penaltı verildi.

    acaba bu pozisyonlardan hangisi konuşuldu? evet doğru bildiniz. sadece galatasaray lehine olan. çünkü galatasaray bu ülkede lobisiz kalmış bir camiadır.

    ben bunları bulabildim ama eminim 100 tane daha böyle penaltı olmuştur. mesela bir arkadaşım gs aleyhine böyle bir penaltı daha verildiğini ve penaltıyı yapanın seri olduğunu söyledi. bulamadım ama muhtemelen doğrudur. çünkü böyle pozisyonlar sadece galatasaray fayda sağlamışsa gündeme gelir. yoksa arasan videosunu bile bulamazsın.

  • galatasaray

    ilginç rakiplere sahip bir kulüp.

    bundan birkaç ay önce galatasaray manu'ya 3 attıktan iki gün sonra kuş kardeşler köy liginde bi gecede toplam 11 gol yemişti. galatasaray taraftarı bu durumla ilgili dalga geçmişlerdi ancak bununla sınırlıydı.

    şimdi benzer durum aleyhine yaşandı. galatasaray prag'dan 4 yerken fenerbahçe köy liginde 3 attı. bunun üzerine rakip taraftardan ne beklersiniz? rakibiyle dalga geçmesini ve galibiyetini kutlamasını. bunlar ne yapıyor peki?

    adamlar yemeyip içmeyip her başlıkta türk hakemleri şöyle böyle diye algı kasmaya çalışıyorlar.

    karşında öyle bir ekip var ki avrupa'da aldığı galibiyeti bile lig şampiyonluğu için algı yapmaya yönelik kullanıyor. organize trollük, organize orospu çocukluğudur bunun adı.

    azıcık takımınızdan keyif alın lan. galibiyeti kutlayın. 90. dakikada el bile olmayan pozisyonda lehinize penaltı almanız için entry girmenize gerek yok. bir şekilde veriyorlar zaten. rahat olun ve tadını çıkarın.

  • survivor 2024 all-star

    hakan: adamsan aşağı gel lan, adamsan suya atla

    acun: ...

    ogeday: ben başkasına benzemem ona göre

    acun: ...

    yunus emre: seviye böyle düşecekse ben de çok güzel düşürürüm.

    acun: sen kimsin lan aq oğlu seni öldürürüm siktir ol git buradan.

    yorumsuz.

  • survivor 2024 all-star

    acun sürekli "halkımıza sorduk, onlar ne isterse onu yapıyoruz" diyor. o zaman acun'a birkaç anket sorusu hazırlayayım, instagram'dan sorsun, bakalım halk ne düşünüyor?

    1. murat ceylan'dan memnun musunuz?
    2. yarışmacılara kıyafet sansürü uygulanmasından memnun musunuz? erkeklerin tişörtle havuza girmelerinden halkımız memnun mu?
    3. ada hayatının hiç olmamasından memnun musunuz?
    4. yarışmacıların adada kendilerine ait hiçbir şeyin olmayışından, barakayı bile bizim vermemizden memnun musunuz?
    5. yarışmacıları kafama göre azarlamamdan memnun musunuz?
    6. yedek yarışmacı getirme konseptinden memnun musunuz?
    7. her oyun sonunda 83 tane atış olmasından memnun musunuz?
    8. parkurların kısala kısala dedemin bitirebileceği kıvama gelmesinden memnun musunuz?
    9. bayrak yarışı sisteminden memnun musunuz?
    10. haftada 50 tane dokunulmazlık oynatıp oyunun ciddiyet ve öneminin azaldığını düşünüyor musunuz?
    11. eskiden var olan penaltı atma, okçuluk, puzzle, hafıza, dayanıklılık gibi farklı tarzda oyunları kaldırıp survivor'ı sadece atıştan ibaret yapmamızdan memnun musunuz?
    12. üzerine konseyde saatlerce konuştuğumuz, cezalar verdiğimiz kavgaların internetten dahi yayınlanmamasından memnun musunuz?
    13. performans sezonu dediğimiz sezonda yarışmacıyı potadan kurtaracak bireysel dokunulmazlık oyununun dahi olmaması sizce mantıklı mı?
    14. ödüllerden memnun musunuz?
    15. bu anketler dahil olmak üzere her haltı instagramdan paylaşmamdan, yarışmayı sosyal medya maymununa çevirmemden memnun musunuz?

    sonuçları aşırı merak ediyorum. başka sorusu olan varsa söylesin ekleyebilirim.

  • survivor 2022 all-star

    insanların canı burnunda, kimsenin 8 yaşında oyunculuk yapıp bunun ekmeğini hala 25 yaşında yemeye devam eden çocuğun dramasını dinlemeye tahammülü yok. madem 8 yaşındaki bebeciğin işkence çekiyordu, yollamasaydın setlere. üzerinden para kazanırken iyi, işine gelmeyince oğlum çile çekti.

    ulan çocuğa ilk harçlığınla ne aldın diye sordular, çocuk araba dedi araba. ben haftalarca biriktirip beyblade aldım mesela. kimileri için bu bile lüks. ben de drama kasmıyorum zaten. çapımız oydu onu aldık. adam araba almış. yaşı tek haneli olan velet ve araba, böyle çileye can kurban.

    adam survivor'da 2m tl değerinde araba aldı, sevinmedi bile. üstüne gitti kameraya fanlarına seslendi, araba kazandık diye rehavet yok dedi. ben o arabayı alsam açarım taşakları ortaya deli gibi gezinirim (abartmak bedava) adam araba aldığına üzüldü, şampiyonluk yolunda eksi yazar diye.

    lüks hayatlarınızın içindeki ufak olayları büyük drammış gibi abartarak anlatırsanız osura osura evinize dönersiniz. bu kadar basit. geçmiş olsun batuboy. araban hayırlı olsun.

  • survivor 2022 all-star

    bu ne saçma yarışma 3 haftadır üst üste atakan eleniyor.

  • burak elmas

    sırf fatih terim'i arkasına aldı diye koşulsuz şartsız desteklendi bu adam seçim döneminde.

    halbuki kendisi 2018 yılında mustafa cengiz'i yarı yolda satan bir adam. para uğruna mustafa başkanı sattı.

    tekrar söylüyorum. bu arkadaş galatasaray'dan ceo sıfatı altında para talep etti, red yiyince yola çıktığı adamı sattı. sonra fatih terim'in adını kullanarak bütün sosyal medyadaki betçi trolleri arkasında topladı. biz burak elmas olmaz dediğimizde bize hain diyenler şimdi burak elmas'a hain diyor. bu amına koyduklarımda sürekli birilerini hainlikle suçlama moda oldu. 2 kelime ile kaldırılıp galatasaray'ın geleceğiyle oynayan, taraftarı galeyana getiren sizler gerçek hain olabilir misiniz, bir düşünün. sonra tekrar bet reklamı alır para kazanırsınız, amına koyduğumun trolleri.

  • masterchef türkiye

    araz burcu'dan tırsmış puhahaha. potada mert'i görmek istedi yanında.

    götü yemeyen de adalet lafının arkasına sığınıyor arkadaş. mert'in normalde geçecek olan yemeğini limon çekirdeği ile sabote edip adamı potaya gönderirken nasıl bir adalet terazisi kullandılar merak ediyorum.

  • fatih terim

    bir gram cesareti varsa arena'daki ilk maça feghouli babel ikilisi ile çıksın.

    bir gram adamsa yapsın bunu. bakalım yiyor mu?

    vadesi dolmuş bir teknik direktör.

  • survivor 2020 ünlüler-gönüllüler

    açılın komplo teorisyeniniz geldi.

    sercan yıldırım.

    parkurların kralı sercan yıldırım.

    sizleri toplu sms gününü hatırlamaya davet ediyorum. o gün sercan ne demişti? bana oy atmayın elif'e atın. ilk defa survivor'da görülen manyaklık derecesinde bir söylem. sms anlamında biletinizi anında kesecek bir söylem. peki bu deli cesareti nereden geldi sercan'a? gerçekten finale gitmek gibi bir gayreti yok muydu? hayır tabii ki de. deli gibi istiyordu finali de şampiyonluğu da. öyleyse niye böyle bir son dakika bombası patlattı sercan yıldırım?

    sebebi acun ılıcalı ve onun bitmek tükenmek bilmeyen son saniyede kural değiştirmeleri. dokunulmazlık sistemiyle ilgili yapılan son saniye değişiklikleri. nedir bu değişiklikler, şöyle bakalım.

    yarışma 2 gün önceden çekiliyor bildiğiniz üzere. toplu sms yayını yapıldığı gün acun ılıcalı survivor ekstraya katıldı. bu programda yaptığı açıklamaya göre 3 dokunulmazlık oynanacak ve her gün kazanan bir isim söyleyecekti, ancak geçerli olan sistemden farklı olarak kazanan kişi dokunulmaz olacak ve kazananla birlikte aday olan kişi sonraki gün benchte güneşlenecekti. yani ilk gün 8, sonraki gün 6, en son gün ise 4 kişi oynayacaktı. yani toplu sms çekildiği gün yarışmacıların var olduğunu sandığı sistem, kazananın gerçekten dokunulmaz olduğu bir sistem. haftada 3 oyundan birini almanın yettiği bir sistem.

    sercan yıldırım. parkuruna çok güvenen sercan yıldırım. ceketimi parkura assam haftada bir oyun alırım lan zaten diyen sercan yıldırım, toplu smste kendisi yerine elif'e sms istedi. bu durumun kendisine final 4lüsünde avantaj olacağını düşünüyordu. ama işler istediği gibi olmadı.

    toplu sms alındıktan sonra kural değişikliği ile "dokunulmazlık" oyununu kazanmak dokunulmaz olma hakkınızı elinizden aldı acun ılıcalı. zaten sonrasında da adeta kazanmak için parkurun anasını ağlatan bir sercan izledik. belki de bunun hırsıyla çıktı. şov yaptı ama bir haftada 3 dokunulmazlığın ikisini alması bile yetmedi.

    bugün murat ceylan vtrsini izlediyseniz orada da görmüşsünüzdür, dokunulmazlığı kazanan yarışmacı bu hafta dokunulmaz oldu diye gaf yapıyor, yarışmacıların olaydan doğru dürüst haberi bile yok. yandan prodüksiyon uyarıyor murat'ı. komikli şakalı vtr diye kendi açıklarını da ifşa etmekten çekinmiyorlar resmen.

    ah sercan yıldırım. vah sercan yıldırım. şimdi senin ardından sms şampiyonu kaldırsın kupasını. hatırlanacak olan sen ve senin mücadelen olacak.

  • 26 nisan 2019 başakşehir göztepe maçı

    şimdiden yerimi aldığım maç.

    (bkz: #89193353)

  • 21 nisan 2019 başakşehir çaykur rizespor maçı

    bir itirafta bulunmam gerekirse bu sezon izlediğim 6 maçın 5'inde başakşehir puan kaybetti. sadece trabzon'u yenebildiler. ben de artık şampiyonluğu garantilemek adına koltuğa oturdum, izliyorum.

    rizespor'un kaybetmeyeceği maç.