fenasi rinlerim8
profili

  • 44 yaşında olmak

    kötü espri yapmayı da beraberinde getiren şeydir sanırım.

  • 22 nisan 2021 perez'in türkiye ligini küçümsemesi

    yani ne diyeyim, türkiye ligini izlerken siz keyif alıyor musunuz?

  • isveç bakanı'nın mevlüt çavuşoğlu'na verdiği ayar

    olan ayardır. kudurun akgötler.

  • 1 ekim 2020 erdoğan'ın idam açıklaması

    haftada bir yaptığı açıklamadır. idam gelirse musa orhan idam edilmeyecek, osman kavala idam edilecektir. çünkü bu milletin adalet anlayışı böyle.

    edit: böyle bir ihtimalin fetö ve pkk yandaşlarını tedirgin ettiğini iddia edenlerin tek bir tanesinde bile bir gram zeka ve bir gram haysiyet yok.
    son edit: (öne aldım) işin teorisine indiğinizde musa orhan da osman kavala da idam edilmeyecektir zaten. cezalar geriye yürümez; sonradan getirdiğin cezayı daha önceden suç işleyene uygulayamazsın. idam gelince apo ve feto'nun idam edileceğini zanneden beyinsiz ülkücü artıklarına duyurulur.

    edit 2: herhangi bir iktidara insan öldürme yetkisi verecek kadar gerizekalı olan her halka da yaşadıkları bok çukuru mübahtır. 5 litre yağı 60 liraya alıp, götünüzü kuru tuvalet kağıdıyla silmeye başlamışsınız; hala ampır ampır konuşuyorsunuz.

    gerçek son edit: birtakım kendini bilmezler osman kavala'yı savunduğum gerekçesiyle beni vatan hainliği ile suçluyorlar özelden. osman kavala'yı tanımam da sevmem de. eğer gerçekten casussa allah belasını versin. sadece şunu biliyorum: casus olduğuna dair tek bir delil yok ve mahkeme önüne dahi çıkarılmıyor. akp'nin zamanında, akp'nin kurduğu derneklere para yatırdığı için casus ilan edildi. parasını alırken çok mutluydunuz; ama şimdi vatan haini biz olduk öyle mi? hassiktirin ordan.

  • hasan can kaya vs cem yılmaz

    bence bu karşılaştırmaya hasan can bile gotuyle güler. adettendir;

    --- spoiler ---

    hasan can kaya kim amk
    --- spoiler ---

    yalnız cidden ilk hazal kaya diye okudum ve kafam çok karıştı.

  • ebru timtik

    dhkp-c li mi, belli değil. terörist mi, belli değil. bir tane orospu çocuğu "tanık" ifadesi ile içeri alınmış. tutuklandiktan 1 yil sonra ilk kez hakim karşısına çıkmış. 7 yıldır suçlu mu değil mi belli değil, boş yere hapis yatıyor, bir giriyor, bir çıkıyor. "adil yargilanma denen safsata" demiş at kafalı. senin gibi haysiyetine soktuklarım yüzünden ölmüş, suçsuz bir kadın. umarım alirlar bir akrabanı da yıllarca aç susuz bir zindanda tutarlar. o zaman zırlarsın "nerede adalet?" diye, ama tekmeyi vururlar götüne.

    akp'nin paralı itlerinin karalamaya başladığı, güzel yaşamış ama ölümü şerefsizlerin elinde olmuş güzel insan.

    edit: dikkat edin bu aynı itler ankara'da 110 kişiyi öldüren ışid'li şeriatçı köpeklerle fotoğraf çekenler aynı zamanda. bu avukat terörist oldu ama. hayatınız yalan ulan it oğlu itler.

    edit 2: küfürler azaltıldı. öfkeyle fazla sinkaflı yazmışım, ama bana yakışmıyor. ayarında bıraktım.

  • galatasaray lisesi'nin kapatılması

    islamcılar sıkıldıkça liseme saldırırlar. 2005 yılında da ayni haberler çıkıyordu. bir sikim olmaz merak etmeyin.

    edit: galatasaray lisesi bir fransız lisesi değildir. milli egitim bakanlığına bağlı bir devlet anadolu lisesidir. cahil beyinsizlere duyurulur. kaldı öyle olsa bile galatasaray lisesi hem türkiye cumhuriyeti'ne hem osmanlı devleti'ne senin bütün soy ağacının toplamından daha çok katkı sunmuştur.

    edit2: yeni akit'teki köşe yazısındaki yalan yanlış bilgilere cevaben:

    ilk olarak, liseyi abdulaziz kurmamıştır. lise "galata sarayı sultanisi" ismiyle 1481 yılında ii. bayezid'in şahsi emriyle kurulmuştur. abdulaziz zamanında (1868 yılında) yalnızca bugünkü binası inşa edilmiştir, çünkü eski bina büyük bir yangında yok olmuştur. bir sultani mektebi olarak 1481'den itibaren mektep şehzadelere, paşa çocuklarına, elçi ve sadrazam çocuklarına yatılı medrese eğitimi vermis, aynı zamanda bu cocuklara arapça ve farsca öğretmiş, askeri ve diplomatik egitim vermiştir. görüldüğü üzere örf ve adetimize aykırı herhangi bir durum yok.

    ikinci olarak bu yazdiklarinizin hiçbiri galatasaray lisesini bir fransız lisesi yapmaz. neden? çünkü turkiye'de laik egitimin, frankofon egitimin, fransız ve avrupali hocalardan ders almanin tarihi ta üçüncü selim ve ikinci mahmut ıslahatlarına dayanır. tanzimatla birlikte yoğun batılılaşma çalışmalarından ilk nasibini alan kurumlardan biri elbette mekteb-i sultani olmuştur. zira bu dönemde orduda, yargı teşkilatında, hukukta, yüksek öğrenimde, istanbul sosyetesinin her seviyesinde yoğun bir batililasma oldugundan, şehzadelere egitim veren mekteb-i sultaninin bunlardan ayrı kalmasi mümkün olamazdı.

    bugün de fransiz hocalar egitim veriyor lisemde. ve bugün de galatasaray lisesi bir fransiz lisesi değil. yalnizca her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin "batiya acılan penceresi".

    yeni akit ise biz orada öğrenciyken okul çıkışlarında kız arkadaşlarımızı dikizleyen, okul üniformalı 15 yaşında kızların gizlice fotoğraflarını çekip göğüslerini buğulayarak bunu "bakın galatasaray lisesinde kız öğrenciler dekolte giyiyorlar" diye haber yapan, okulumuzun içinde türk bayrağı değil fransiz bayragi, atatürk heykeli değil napolyon heykeli olduğunu iddia eden, götünü silsen götünü kirletecek bir paçavra. kale almaya değmez.

  • 14 nisan 2019 maltepe oy sayımının durdurulması

    kendilerinden bekleneni yapmışlardır. bir parti düşünün ki en altından en tepesine kadar böyle. şimdi o partiden iki tane olduğunu düşünün.

    alacaz olum o mazbatayı. yırtınsanız da alacaz.

    edit: şuradaki kuduz köpeklerine tek bir laf etmeyip her gün "ekrem şöyle, ekrem böyle" diye atıp tutan devlet bahçeli de gelsin maltepe'ye. bir halt yiyorsunuz bari arkasında durun. itlerinizi göndermeyin.