civizi14
profili

  • 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı

    1,5 saat toplantı yapıp rakibine hakaret edecek ve iftiralar atacaksın. aynı toplantıda da "sipir kipi finilini irtiliyilim mi" diye bir cümle geçireceksin. inanılmaz bir psikoloji bak!
    iki saat birine bağır çağır, hakaret et sonra kanka bana borç verir misin demek gibi bir şey.

    sonrasında "galatasaray milli bir konu olan avrupa'da başarı konusuna karşı tarafta yer aldı" deme pozuna girecekleri net olduğu halde galatasaray bu talebe net olumsuz dönmeli. hadi yallah başka kapıya. siz kirli oynamayı seviyorsunuz. biz kirli oynamıyoruz. zaten var olan bir maç oynanacak desinler yeter diyoruz.

  • emeklilikte yaşa takılanlar

    bunu yapacaklarına emeklilik yaşını 55e indirselerdi sistem daha makul ilerlerdi.

  • domenec torrent

    levent tüzemen gibi cahil cühela basın tarafından barcelona,bayern münih'te görev almış adama avrupa tecrübesi yok demişlerdi maçtan önce. buyursunlar tecrübeyi.
    maçı o kadar takip ediyor ki şu hamlesi çok hoşuma gitti.
    traore karşısında aanholt sürekli solunu kapatarak dibe inmesine engel oldu. sağını daha açık tutuyordu ama oraya da kerem'i yerleştirmiş hoca. topla oynamayı seven traore'ye dar koridor gösterip geçmeye çalıştıkça da makası kaptarak defalarca mani oldular. traore resmen eridi orada.
    kerem git-gel yapa yap yoruldu tabi.dk 70 gibi traore o fırsat bastırdı. bu sefer berkan geliyordu ama orta kısımda adam eksiliyordu. o sıra merkeze açılıyordu topları. birinde gelişine vurulan top direk dibinden dışarı çıktı. adam bunun olduğunu 3 sefer gördü. hemen savunması iyi, beden olarak iri babel'i sola, kerem'i sağa çekti. yine mani oldu traore'ye.sonra takviyeler girdi oyuna. çaycı dedikleri adam bu kadar oyunun içinde. uzun zamandır bu kadar güzel rakibe hazırlanmış görmemiştim galatasaray'ı. şu hamleler de çok hoşuma gitti.ah bir de kalite ayak olsa. bir pjanic yukarı zıplatırdı galatasaray'ı. irfan can bile olsa yine iyi olurdu.

  • eğitim bakanının urfa il eğitim müdürüne tepkisi

    "para istediniz de para mı vermedik?" madem veriyorsunuz bu okullar niye para topluyor velilerden? vermiyorsunuz tabi.

  • cristiano ronaldo

    futbolda pozisyon almak, doğru yeri seçmek gibi çok zor bir meziyeti küçümseyen cahil, cühelanın başlığında fikir kustuğu kişi. kolay denilen pozisyonları türkiye ligindeki forvetler atamıyor nedense? ya kalecinin üstüne yavaş vuruyorlar ya da ayaklarına dolandırıyorlar. neye kolay, kime kolay?

    edit: bruno fernandes de atamadı bak mesela.

  • akp seçmeni

    sokak röportajlarında denk gelmemeyi çok diliyorum.hele hele gurbetçi versiyonuna. dayıma bile kendimi zor tutuyorum. damlayana yazık olacak! adli sicil kaydım kesin bozulur. üç kuruşluk çıkarı için, benim adamım kalsın inadı ile hala bunları savunuyorlar. bu kadar orço bir kitleyi tarih görmedi. 57. hükümet de ondan öncekiler de efendi gibi gittiler. gidin ulan efendi gibi. sizin ağız kokunuzu mu çekecez?

  • türkiye'nin su-75 alacağı iddiası

    rusya'dan herhangi bir su modeli almak net bir nato'dan kopma hadisesi olur. nato'ya uyumlu ekipman bol. s-400 gibi su modellerinin de entegre edilmemesi için abd uğraşacaktır.
    bildiğim kadarı ile su'ların yazılımını kendi ihtiyaçlarına göre sen kurabiliyorsun. dolayısı ile güvenlik açısından faydalı da olabilir. performans olarak da su'lar iyidir.
    ama siyasi olarak nereye gittiğimiz de önemli. batı ile köprüleri atma seviyesine gelmek hayırlı olmaz. rusya'ya tokalaşmak için elini uzatsan göz ucuyla senin g.tünü kontrol eder. abd uzaktaki bir canavar. rusya ise yakında. abd pençesini uzatır geri çeker. rusya üstüne çöker. ayrıca bu işin ekonomi kısmına da sirayeti olursa cırt! sadece askeri silah diye bakamıyorsun konuya. öyle olsa al geç. kim s.ker ortadoğu kaymakamını?

  • ötv'yi kaldırmayacak partiye oy yok

    vergi hukuku hocamız şöyle demişti, devlet geçici vergi koymaz. vergiyi koyar ve alır. geçici dediğiniz şey mutlaka kalıcı olur, çünkü devlet elde ettiği geliri bırakmak istemez. özel iletişim vergisinden, ötv'ye kadar böyle düşünün. ötv'ye en fazla ayar çekebilirler. o da halkın daha çok alacağına inanırsa. bu sayede daha çok alım ile adet üzerinden aynı ya da daha fazla vergi tutarına ulaşma hedefi olur. bu mevzulara akp ilk girdiğinde itiraz etmek lazımdı. sendikalarımız o sıra ağalık peşinde koştukları için akp de güle oynaya soktu geçti. hurmalar tırmalıyor şimdi. bir sonraki sendika varlığını chp'li belediyelerde toplu sözleşme zamanı çöp toplatmadıkları zaman hatırlarız yine.

  • 21 nisan 2021 tr'nin f35 programından çıkarılması

    yunanistan ile biz bir değiliz. türkiye daha önemli bir ülke. yunanistan s-300 kurmadan tatbikat amacıyla kullandı. türkiye bütün sistemini nato entegreli olarak dizayn etmiş. sen bunu ego'na göre liseli ergen gibi bana vermezlerse ben de canımın istediğinden alırım diyemezsiniz. sonra tıpış tıpış gidip biz de yunanistan gibi kurmasak olur mu diye soramazsın. bunu yapıp rusya'yı kızdıracak adım atamazsın. red cevabı gelince rusya'nın gönlünü alayım bari deyip daha fazla s-400 alacağız açıklaması yapamazsın. şuradaki iki satır yazıda bile ortalık o.ospusu gibi imaj verdi ülke.kim senle yola çıkar? sen basit konularda bile herkesi yarı yolda bırakacak, aşırı oynak imaj çiziyorsun, kimse sana güvenmediği için de tek kalıyorsun.her işte muhtaç konumda kalıp sen yarı yolda kalıyorsun. liseli kafası ile bu kadar oluyor işte. f35 önemli değil diyenler var hala. neden? yeni nesil silah olacak etrafındaki ülkelerde, sende bir önceki nesil olacak. mantıklı mı? onu da bırak, türk havacılık endüstrisini baltalıyorsun üstüne bir de. yeni nesil uçak almak istesen yine rusya'ya dönmek zorunda kalırsan savunmada rusya'ya bağımlı hale geleceksin demektir. 10 dakikada mevzu nereden nereye geldi amk dersin sonra işte.

  • türk olan hiçbir şeyle işimiz olmayacak

    islam birliği kuracağııııızz!
    sonuç: 3'ün 1'ini aldılar.
    akp=plansızlık+kalitesizlik+vizyonsuzluk+(kandırıldık)*3

  • fb 28 gs 23 bjk 20

    yanlış anlamayın abim, dilenci değilim. fenerliyim de, bir şampiyonluğunuz varsa alabilir miyim? n'olur be güzel abim!

  • erkeklerin evlenmek istememe nedenleri

    ailesinin karşıladığı ya da karşılayamadığı bir çok isteği evlenince kocası karşılasın istiyor. artık erkeklere eş değil finansör gibi bakılıyor. hayat mücadelesine beraber gireceğini düşünebileceğin insan sayısı çok az.ilk tökezlemede seni bırakmaya niyetliler. hiç zorluk, olumsuzluk olmasın istiyorlar. insanların en büyük problemi instagram'da nasıl gezdiğini,yediğini,eğlenebileceğini gösterebilmek.bunlar da bir yere kadar tabi. prenseslerin tüm istekleri tamam olsa bile canlarının sıkılmayacağının bir garantisi yok. bir insan neden tek taraflı olarak birini mutlu etmek için bu kadar eziyet çeksin?
    herkes böyle değildir elbet de. ama bu kafa çok yaygın.

  • 6 ekim 2019 çaykur rizespor trabzonspor maçı

    yağmur öyle yağıyor ki ajan simith ile neo kapışmaya gelir birazdan.

  • 7 nisan 2019 başakşehir konyaspor maçı

    bakın yine emre'ye itirazdan kırmızı gelmedi. hakem özellikle kartı çıkarmadı kıi itirazdan ikinci kartı göstermek zorunda kalmasın. kartı gösterirken de rica,minnet "emre sakin ol!" diyor. sonra başakşehir kollanıyor demeyinciler türüyor. o iş o kadar ucuz değil. kusura bakmasın kimse. başakşehir'in her maç 10 kişi oynaması engelleniyor.