galdorisilra16
profili

  • bir daha alırsam beni siksinler dedirten ürünler

    (bkz: digiturk)

    aldığımda içinde la liga, premier league, şampiyonlar ligi vardı. satarken de tüm bunları ballandıra ballandıra anlattılar. sırasıyla önce la liga, sonra premier league, bu sene de şampiyonlar ligi gitti. taahhüt bitimine kadar kıytırık süper lig’e dünya kadar para ödemek zorundayım.

    sahiden sikseler bu kadar acımaz.

  • ibb'ye ait halk ekmek büfesinin alev alev yanması

    o saatte durduk yere yanmayacağına göre bariz bir kundaklama olayı. kundaklayanında, azmettirenin de aynı şekilde cayır cayır yanması temennisiyle. her şeyiniz zarar!

  • bir gün gelip seni alacağım denilenler listesi

    (bkz: robot süpürge)

    hafta sonu ev süpürüp silmekten gına geldiği için hayallerimi süsleyen über icat. ismi bile hazır; “kül kedisi”. hatta hobi olarak sağa sola bir şeyler döküp ekstra çalıştıracağım.

  • kılıçdaroğlu geldi her şey zamlandı

    pahalılıktan sucuk alamayan bir vatandaşın serzenişi. hayat pahalılığının gayet farkında. tek sorun, hayat pahalılığına sebep olanların farkında değil. hiç yaşlı başlı demeyeceğim. işi sempatikliğe indirgemeye gerek yok. bunlar yüzünden semer vuranımız daha çok olur. “istanbul’u elimizden aldılar” ve “kılıçdaroğlu zamlandırdı” diyor. bu kitleyle akp’nin sırtı yere gelmez. aysun kayacı’ya saygılarımla...

    ürün aynı, fabrika farklı. (bkz: #116122811)

    (bkz: kılıçdaroğlu sucuğu zamlandırmış)

  • 19 kasım 2020 dolar kuru

    “size bıçağı dokuz santim saplayanın altı santim geri çekmesi bir lütuf değildir.”

    malcolm x

  • türkiye'nin adı osmanlı olmalı

    (bkz: açmayın sinan çetin)

    hani şu çocukları alkollü araç kullanan ve iki polisin ölümüne sebep olanların babası.

  • şirketlerin corona virüs önlemleri

    içine su katılmış tüm sabunları imha edip, daha pahalı sabunlar aldılar. bizim şirket için önlemin dibidir bu. ayrıca tüm çalışanlar yanlarında ağız birliği yapmışçasına kolonya getirmiş. gün itibariyle iş yeri, tarihinin en steril zamanını yaşıyor.

  • tiksinilmeyen böcekler

    (bkz: uğur böceği)

  • loris karius

    kaleci diyorlar. şu yediği golü, beni kaleye koysunlar yemem. ayıptır! bu adam resmen liverpool’un, beşiktaş’a attığı 9. gol.

  • ibrahim tatlıses yazar olsa kullanacağı nick

    (bkz: leydizın celtınmını mını haaa)

  • ankara metrosunda taciz iddiası

    kadının egosunu tatmin etmek amacıyla yaptığı paylaşımdır, olmayan tacizdir.

    tam aksine amcanın kadından davacı olması gerekmektedir. izinsiz görüntüsünü paylaşıp, insanlara linç ettirmeye çalıştığı için. ayrıca belki kadının üzerine alındığı gibi bir durumda söz konusu değildir. yorgun olup, gözlerini dinlendiriyor olabilir bu amca. iyice şaşırdı bu insanlar...

    edit: şahıs twitter hesabını kapatmış. ilgi çekerek takipçi kasmak amacıyla yaptığı bu paylaşımın ekran görüntüsü linktedir.

    bu olay kızın istediği yönde şekillense, hiçbir şeyden haberi olmayan mazlum bir adamın hayatı tehlikeye bile girebilirdi. yolda birisi tutsa, tacizci diye linç etse vicdanı rahat edecek miydi acaba hanımefendinin? üç tane fazla takipçi için ne yapacağını şaşırdı artık insanlar. neyse ki ters tepti ve amacına ulaşamadı. allah akıl fikir versin.

  • ersun yanal

    fenerbahçe’yi 17. sıradan ateşten gömlek giyerek devralan ve ligi 6. bitiren teknik direktör.

    elindeki leş kadroyla bunu yaptı, seneye imkan dahilinde olabildiğince kendi kadrosunu kuracak. ersun hocam sayesinde başarıdan başarıya koşmayı yürekten temenni ediyor ve istiyorum. ayağına taş değmesin hocam...

  • sinemada seyredilen ilk film

    ilkokul öğretmenimizin komple sınıfı götürdüğü filmdir.

    (bkz: aslan kral)

  • en sinir olunan imla hatası

    noktalama işaretlerinden önce bırakılan boşluk.
    noktalama işaretlerinden sonra bırakılmayan boşluk.

  • 3 nisan 2019 binali yıldırım açıklaması

    ekrem imamoğlu’na “elinde mazbatan var mı?” diye söylemde bulunmuştur.

    peki binali yıldırım, elinde mazbata olmadan belediye başkanı olunmuyorsa, istanbul’un her yerine afiş astırmak nedir? 31 mart gecesi seçimi kazandık diye konuşma yapmak nedir?

    hani milli irade? :)

  • istanbul'da seçimler yeniden yapılmalı

    mühürsüz pusulalar sayılırken, oylar çöplerden toplanırken, tuvaletlerde yakılarak imha edilirken, atı alan üsküdar’ı geçerken sesi çıkmayan ibrahim karagül’ün beyanı.

    kabulleneceksiniz!