cemu7
profili

  • 20 şubat 2021 bein sport açıklaması

    be fair tshirtleri ile röportaj veren futbolcuları ekranlara vermeyenler özgürlükten, kısıtlamadan bahseder olmuş bsg artık düşün bizim ligin yakasından.

  • 11 mart 2020 metro gross marketin hali

    4.görsele istinaden alışveriş arabasına oreo, earl grey çay, kutu cola, tadım kuruyemiş ve dimes meyve suyu koyan arkadaş; sen olayı yanlış anladın sanırım.

  • saadet partisi'nin simit hesabı videosu

    saadet partisi genel başkanı sayın temel karamollaoğlu'nun paylaştığı arşivler asla affetmez önermeli simit hesabı videosudur.
    https://twitter.com/…glu/status/1118616418914906113

  • fetö'yü kurumlarımızdan tamamen temizleyemedik

    gerçekten temizlemeye niyetiniz olsaydı mecliste fetö bağlantıları araştırılsın içerikli tüm önergelere hayır reddediyorum demezdiniz.
    edit: şayet bu kurumu suçlayacaksanız sağ taraftaki yüzlerden başlamanız gerekir.

  • 29 mart 2019 avrasya yerel seçim anket sonuçları

    yahu anlamıyorum arkadaş şu anda resmi olarak ysk'ya göre ;
    oy verme gününden önceki 10 gün içinde yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayın araçları ile kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi ve iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla bir siyasi partinin veya adayın lehinde veya aleyhinde ya da vatandaşın oyunu etkileyecek biçimde yayın yapılması ve herhangi bir surette dağıtılması yasak olacak.

    kaç gündür böyle ama her gün 3-4 anket açıklanıyor bir kimse'de çıkıp demiyor ki anket sonucu açıklamak yasak diye.

  • neden chp'ye oy vermiyorum

    tespitler: chp kibirli , chp nefret dili kullanıyor , yargı- askeriye-sağlık chp'nin elinde ve kadrolaşmışlar, chp yargı ile korkutuyor vs vs.

    tek bir sorum var : malı arap faik'den mi aldın?

  • 24 mart 2019 imamoğlu habertürk canlı yayını

    istanbul seçimini yapacak bir tarafta fikrim hür vicdanım hür diyen ekrem imamoğlu mu? yoksa bugünkü mitingde olduğu gibi ben sözü fazla uzatmadan sayın cumhurbaşkanına vereyim, projelerimizi açıklasın diyen binali yıldırım mı?