joujou10
profili

  • atatürk düşmanlarının ortak özellikleri

    ya vatan hainidir ya da aptaldır. ikisinden biri olmayan bir atatürk düşmanı gördünüz mü hiç?

  • temizliğe gelen kadına öğlen yemeği verilir mi

    abes bir soru. 1992-2021 yılları arasında aynı yardımcı ile çalıştım. evimin anahtarını verecek kadar güvendiğim biridir. 1 kere bile ayrı yemek yemedik. öğle olduğunda evdeysem, beraber dolapta ne varsa yerdik. evde olmadığım zamanlarda ise börek sevdiği için dolapta börek bulundururdum.

    diğer yandan kendisini bir iş arkadaşıma önerdim. öğle olduğunda iş arkadaşım çekmiş, annesine gitmiş yemek yemeye. bizim kızı da aç bir şekilde evde öylece bırakmış. haklı olarak bir daha o eve temizliğe gitmek istemedi bu insanlık dışı tavır karşısında. ben de bir daha o kişi ile selam-sabahtan öteye gitmedim.

    birlikte çalıştığınız insanlara davranışınız, karakterinizi simgeler.

  • kriz varken fakirler neden akparti'ye oy veriyor

    çünkü en tepede oturan kendilerinden. onlardan biri. onlar gibi biri. bu sebeple oy veriyorlar. bu "onlar gibi"nin altını din, siyaset, ahlak, eğitim, görgü, kültür, vs. neyle isterseniz doldurun. isterse günlerce aç kalsın. yine döner, akp'ye oy verir. isterse ülke işgal edilsin, oyu akp'yedir. bu ülke rte'nin götünün kılı olmak isteyen, karısını-kızını ona feda etmek isteyen, en son olarak da ayakkabısını yalayarak temizlemek isteyenleri gördü. şaşırmayın yani. ama bir gün fakir bir akp fanatiği "aaa yetti ama! borç gırtlakta. yiyecek ekmeğim yok. size de oy falan yok. yaşasın emekçilerin kardeşliği!" diye bağırıp işçi partisi'ne oy verirse, şaşırma hakkınızı o gün kullanın.

  • ankapark hayvanat bahçesi yapılsın istemi

    vizyonsuzluk örneğidir. hayvanat bahçesi isteyenleri 1 gün boyunca bir kafeste ağırlamak isterim. arada fıstık atıp, kuru bir dalla dürtmeyi falan düşünüyorum.

    biraz vicdanı olan herkes "hayvanat bahçeleri kapatılsın" diye düşünüp, konuşurken, bu fikrin kimlerden çıktığını çok merak ediyorum. pes arkadaş! umarım bu abb tarafından bir seçenek olarak görülmez.

  • insanın başı sıkışınca arayacağı dizi karakteri

    (bkz: lucifer morningstar) tabii ki. hem eğlenceli, hem kafa zehir gibi, hem de doğa üstü güçleri var. daha ne olsun?!

  • 31 mart 2021 tbmm'de yaşanan oylama krizi

    maaşını aldığın işi yapmayı unutmak. şaşırdım mı? hayır. akepeli ya da mehepeli bir vekilden iş ahlakı sahibi olmasını beklemiyorum. aslında meclisteki vekillerin önemli bir çoğunluğundan bunu beklemiyorum. ekinlere dadanan süne zararlıları gibisiniz. zerrece hayrınız yok şu ülkeye. oturduğunuz yerden kanımızı sömürüp cebinizi dolduruyorsunuz. maaşlarınıza zam gelmesi içim kanun çıkarmaya sıra geldiğinde gecenin 3'ünde bile koşa koşa gidiyorsunuz ama meclise, değil mi? yatacak yeriniz yok!

  • masada erkek varken garsonla muhatap olan kadın

    garson da insan olduğu ve işini yaptığı için, normal davranmış olan kadındır. ne demek garsonla muhatap olmamak? şu kullandığınız kelimelere bir dikkat edin. bu platformda her meslekten insan var. kimse birbirinden üstün değil. bunu anlayın, öyle konuşun. tek başına yemek yerken garsonla iletişim kuran kadın, masada erkek varken neden kurmasın? sizin sapık ortadoğulu zihniyetinizi seveyim.

  • acil olarak tv'ye geri gelmesi gereken programlar

    susam sokağı.

    susam sokağı aslında harika bir eğitim projesiydi. yıllar önce konuyla ilgili bir makale okumuştum. hangi hedeflerle üretildiği, nasıl tepkiler alındığı üzerine. az önce taradım, makaleyi bulamadım ama kısmen de olsa o konuyu anlatan bir kaynak buldum.

    ayrıca gülümsemek isteyenler için de şu videoyu buraya bırakıyorum :)

  • ebrar karakurt

    şu videodaki 4.44'te görüleceği üzere, saatte 96.4 km hızla servis atıp ace yapabilen genç oyuncumuzdur. bu akşamki türkiye - polonya maçında da motivasyonu düşen takımını enerjisiyle tekrar ateşlemeyi başarmıştır. sabırla işlenmesi gereken genç bir yetenek kendisi. dilerim ki çok başarılı olur.

  • m. kemal'in büyük taarruzda kaçarken attan düşmesi

    attan düşen birini biliyorum ve onun mustafa kemal atatürk olmadığından çok eminim.

    tanım: başlıkları engellenmesi gereken troll zırvası