intihar abidesi7
profili

  • en düşük emekli maaşının 7500 tl olması

    babam 10bin gün civarı prim ödeyerek emekli oldu. annemi ise bir kısmını isteğe bağlı ödeyerek 3600 günden zar zor emekli ettik. annem ilk maaşı aldığında babamla aralarında 2.5 kat maaş farkı vardı. şimdi aynı maaşı alacaklar. bu nasıl adalet?

  • ehliyet sınavında çıkmış geçiş önceliği sorusu

    cevabının 2-3-1 olduğunu düşündüğüm sorudur.

    edit: trafik kurallarına yalnızca uyun, onları değiştirmeye, yeniden yazmaya çalışmayın. yazdığınız kurallara beni özel mesajla ikna etmeye çalışmayın.

    cevabın açıklaması da burda yazılmış. #144189488

    edit2: başlık sahibi sorunun cevabını ve cevap anahtarını paylaşmış, yetmemiş doğrulayan kaynakları da paylaşmış ama bunlara ikna olmayıp bana hala özelden kendi kafasındaki kuralları anlatan lağım ağızlı tipler var.

  • vites değiştirmek için en uygun devir

    olmayan devir.

    arabanın motoruna,şanzımanına, yüküne, hızına, yolun eğimine, yağış durumuna ve şu an aklıma gelmeyen pek çok şeye göre değişkenlik göstereceğinden böyle bir devir söylemek mümkün değil.

  • peker'in yüzünü değiştirdiği iddiası

    yüzünü değiştirse bile o yayık konuşması kendisini ele verecektir.

  • çalışma muafiyet izin belgesi

    kafası çalışmayan adamların yönettiği ülkede yaşamak harbiden zulüm ya. ne güzel hes uygulaması geliştirdin, bu uygulamaya bir sekme daha ekle o da yasak muafiyet barkodu olsun. polis amcalara gösterildiğinde çalışma saatleri, işyeri ve ev ikameti şakkadanak çıksın. ofis çalışanı ve ofis dışı çalışan diye de ayır ki ofis çalışanı iznim var diye alakasız yerlere gidip gezemesin.

    edit: imla

  • bir daha alırsam beni siksinler dedirten ürünler

    girilen entrylerde şöyle bir göz gezdirdim.

    kimileri için ürün bahane sanki.

  • mine tugay'ın estetiksiz hali

    estetisyen bildiğin allah’a şirk koşmuş.