apacinindovmelisi8
profili

  • cumhuriyet sucukları alıyoruz kampanyası

    nasıl başlık açılmaz, böyle başlık açılmaz işte. bu ne usengeclik yav. entry'i okuyan birisinin olayı anlama imkanı 0, ne kaynak var ne görsel var.

    olay şurada

    bu da cumhuriyet'in açıklaması

  • masterchef türkiye

    eray'ın bugünkü tabağı özgül'den kötü olabilir, bilmiyorum ancak özgül'den daha iyi bir şef olduğu kesin. haksızlık bence, yazık oldu.

    eray elenirken, mehmet şef dedi ki; memleketimden senin kadar saygılı vs biri çıktığı için mutluyum. yani eray mi saygili mehmet şef yapma. şu programa 21 kişi geldi, en saygısız olanı eray'dı. anlamıyorum cidden bu yorumları.

  • masterchef türkiye

    bu yarışma hakkında sadece şunu söylemek istiyorum.

    yaklaşık 3 gün önceki bölümde bir yarışmacı isyan edip "ben bu yemeği bilmiyorum" dedi. somer de, kimse bilmiyor diyip herkese sordu siz biliyor musunuz bu yemeği yapmayı diye, hepsi bilmiyorum dedi. sonra da şunu dedi: ne yapmayı bekliyorsun, gözleme mi? böyle yemekler yapacaksınız, burası masterchef dedi. 2 gün sonraki elemede de diğer yarışmacılar tost yaptı. entry bu kadar. inanmayan açıp bölümleri izleyebilir.

  • garanti bankası'nın 7.75 tl eft ücreti alması

    başlıkta belirttiğim olaydır. daha önceki halini merak edenler için (bkz: garanti bankası'nın 6.75 tl eft ücreti alması)

    bu tarz işler için enpara kullanıyorum (reklam değil, bu bankalar varken kullanmak zorundayım)

    işim bir seferliğine garantiye düştü ve görünce işlem ücreti kısmına uzun uzun baktım. 2020 yılında eft, havale ücreti ödemek bir yana, 7.75 tl ödemek insana koyuyor.

    ekran görüntüsü

  • xiaomi kullanıcılarının pinti ve varoş olması

    dandik çin malı dediği marka:

    dünyaca kabul görmüş snapdragon işlemcileri kullanıyor
    depolaması samsung'un ürettiği depolamalar
    ram de samsung'dan
    kameralar sony ve samsung'tan

    xiaomi'ye kalan tek şey cihazın kasasını üretmek ve montajlamak. bunu da yapıp cihazı çok çok ucuza satıyorlar. ama pahalı olunca kaliteli cihaz alıyorum sanan salak kesim xiaomi kullananlara laf atıyor. * evet salak dedim.

  • trabzon uzungöl'de kürdistan atkısıyla gezmek

    samimiyetsiz bir tepki. kürdistan atkısı takanı döv ama onlarla işbirliği yapana oy ver. atatürk havalimanına bunların bayrağı asılmadı mı? asıldı. akp terör örgütü ile masaya oturdu mu? oturdu. akp kürdistan kelimesini kullandı mı? kullandı. sevgili trabzon halkı siz neden böylesiniz o zaman? ya çok zekisiniz ya da ultra gerizekalısınız. bence ikincisi.

  • boğaz kesen suriyelilerin serbest bırakılması

    sözlükte başlığı açıldı mı bilmiyorum, aradım bulamadım. açıldıysa bile gündem olmadığı için yeniden açmam gerekiyor.

    2018 aralık ayında evinin önünde tartıştığı suriyeliler tarafından boğazından ağır yaralanan necati bağcı hayatını kaybetmişti. onu öldüren grubun yargılanmasına bugün başlanmış.

    duruşmaya izleyici olarak katılan avukat tuğba abacı 10 avukatın suriyelileri savunduğunu, karşı tarafta ise bir (1) avukatın olduğunu söyledi. (onu da valilik görevlendirmiş)

    saldırıyı yapan grubun yarısının tahliye edildiğini söylüyor avukat hanım.

    bu olayı gündeme getirmeye çalışan tek kişi sanırım ümit özdağ attığı tweet

    avukatın attığı tweet

    haber kaynağı

  • erdoğan'ın fetö ve pkk'yı bitirme projesi olması

    ilk 2 cümleyi okuyalım. feto ve pkk hiç olmadığı kadar bozguna uğratıldı. peki bitme noktasına gelen pkk nasıl birden güçlendi? 2003ten sonra nasıl başardı bunu. çözüm süreci, serbest kalan kck'lilar. feto bitirilmiş. ülkede darbe yapabilecek potansiyelde bir örgütü ben mi yerleştirdim oralara? ben bu başlığı açan yazarın ağzını burnunu kırsam, sonra hastaneye götürsem. bana da diyebilecek misin benim için uğraşıyor bu adam, helal olsun diye?