alexander the bread7
profili

  • kız arkadaşından yeni ayrılan erkeklere tavsiye

    karşı taraf ne denli çirkinleşirse çirkinleşsin, canınızı ne kadar yakarsa yaksın karakterinizden ödün vermeyin. olmadığınız bir kişiymişçesine o kişiye karşı sırf can yakmak için laflar etmeyin, eylemlerde bulunmayın.

    canınızı bu denli yakacak kadar size değer vermemiş insanların sizde açtığı tahribatların hesabını sizi gerçekten sevebilecek kimselerden çıkarmayın.

  • babanın ölümünü sosyal medyada paylaşmak

    yakın zamanda annesini kaybeden birisi olarak çok ikilemde kaldığım durumdur.

    hastalık sürecinde kimseye haber vermek istemeyen, hasta olduğunu pek yakınları hariç hiç kimseyle paylaşmayan annem için yapmayı düşünüp, vazgeçmiştim.

    tek derdim, insanların haberi olmasıydı.

    sizin gibi insanlar olduğu sürece insan vefat etmiş bir yakınıyla 2-3 yıl sonra özel bir gün kutlaması adı altında fotoğraf atamıyor. paylaşımda bulunamıyor. aman birisi çıkar da ilgi orospusu der, tadımız kaçar diye.

    ne diyeyim...

  • 2020 f1 istanbul gp bilet fiyatlarının açıklanması

    3 günlük formula 1 heyecanı = 10 dolar.

    daha ne olması gerekiyor? bedava olsa uzak, ulaşım için 2 aktarma yapacağız akbil parasına yazık dersiniz.

    ayrıyeten formula 1 sadece bir seyir sporu değildir. arabaların yakınında olmak, yarışçıları görebilmek, tifosolar ile beraber eğlenmek için gayet de verilir. konsere de gitmeyin o zaman, youtube'da videoları var. niye salak gibi 250 tl veriyorsunuz ki?

    edit: 120 liraya bugün beşiktaş'ın en boktan tribününden bilet alınamıyor...

  • tatile gitmek lüks mü ihtiyaç mı sorunsalı

    ülkemizde lüks haline getirilmiş bir ihtiyaçtır.

  • ayakkabı numarası 37.5'tan büyük olan kadın

    ulan şu başlığı görünce bu yaşına kadar kadının ne çektiğini tahmin edebiliyorum ha. annemdir *mına koyyim, ayağı da 42dir. laf edenin de tepesine insin.

  • şenol güneş

    koskoca beşiktaş'ın bu adamı arayacağını söyleyen, beşiktaş sanki kendisinden önce 1-2 şampiyonluk yaşamış bir takımmış gibi sağda solda dolanan gerzeklerin artık gözlerini açması gerekiyor.

    bu adam, kırmızı kart yediği avrupa maçından sonra(hani bizi elettiği) ilk lig maçında taraftarla dalga geçer gibi quaresma'yı oynatan bir adam.

    bu adam, tribünde bir avuç gerizekalı protesto adı altında takımla taşşak geçerken, yıllardır bu takıma iyi/kötü katkı veren oğuzhan'ı ıslıklattıran adam.

    bu adam, adam kayırma hususunda ustalaşmış birisi olarak, televizyonun önünde itin götüne sokup gitmesine yol açtığı alvaro negredo için, bir maç sonra gitmemeliydi, bize lazımdı diye açıklama yapan bir adam.

    bu adam, milli takım diye bir şey yok olursa söylerim diye ortalıkta gezinip, milli takıma sezon ortasında imza atan bir adam.

    bugün kulüp binasından def edilmezse, yazıklar olsun. umarım beşiktaş jk kulübü başkanı, görevinin sadece 15-16 yaşındaki çocuklara sataşmak olmadığının bilincindedir...

  • yılmaz özdil

    keriz silkeleyecidir.

    bu adam var ya, kemal kılıçdaroğlu'ndan, devlet bahçeli'den daha büyük akp ajanıdır yemin ediyorum. sözcü gazetesi ve halk tv, bu salağı örnek alarak a-haber seviyesine geldi. öyle bir durum oluştu ki, adamlar kalkıp siz de halk tv izliyorsunuz diyebiliyorlar. bu adam her seçim öncesi televizyonlara çıkıp, biiiz izmirlilerrrr kadınlarımızı severizzz, balkonumuzda rakı içerizzz, balık yaparızzz diye atıp tutup tayyip erdoğan'dan daha büyük ayrıştırıcılık yapmıştır. bakın bundan 10 sene evvelki bir seçimde ak partiyi destekleyeceğini açıklasa, adamlar iktidar olamazdı anasını satayım.

    kendisine, kazandığı ''helal'' paralar ile mutluluklar diliyorum. buraya gelip de, bu kitabın gelirleri bağışlanacak diye savunmaya çalışacak çaresiz bizim kesimin çomarına da allah kolaylık versin diyorum. zira kolay değil, hangi fikre sahip olursan ol, çomar olmak.