sexpert12
profili

  • tff'nin kulüplere seyircisiz oynama daveti

    seyircisiz tribünler, dinleyicisiz konserler, öğrencisiz sınıflar, geleceksiz gençler, evsiz insanlar, kimsesiz mezarlar ve adaletsiz ülkeler...
    (bkz: saçma sapan davettir)

  • 28 ocak 2023 habertürk osurma vakası

    artık bi sıçın da, siz de rahatlayın biz de arkadaş.

    ahaha bir de öksürükle bastırmaya çalışması yok mu beni benden aldı.
    bunlar yayına osurmayanı almıyorlar sanırım. bu kaçıncı osurma vakası sayamadım. stüdyoyu bok götürecek bi gün az kaldı.

  • 19 ocak 2022 hala kar ve yağmur yağmaması

    hava şuan sivas'ta 12 derece. bakın sivas'ta diyorum! daha yere kar bile değmedi ve bahar havası var burda.

    edit : şuan, arabayı camı açık kullanıyorum ve üstümde mont da yok. arabanın sıcaklık göstergesi de 18 derece gösteriyor. ağustos akşamı bile donan insanlardık biz, geldiğimiz hale bak. durum çok vahim, gerçekten çok vahim.

  • bisküvili pasta yapan kadının varoş olması

    varoş kadınlardan hoşlandığımı öğrendiğim başlıktır.

  • fransa'da bacak arası hırsızlığı rekoru kırılması

    görüntüdekiler kesin arap'tır diye girdim ve şaşırmadım.
    yurt dışında hem müslüman hemde arap bir toplum olarak gözüktüğümüz için, bu ibneler yüzünden biz de damga yiyoruz.

  • insanı bir otomobilden soğutan nedenler

    (bkz: vergi)
    (bkz: akaryakıt fiyatları)
    (bkz: sanayi)
    (bkz: bozuk yollar)
    (bkz: trafik kurallarına uyulmayan toplum)

  • yunanistan'a f-35 satışının onaylanması

    bu konu biden görüşmesinde dile gelmemiştir çok şükür.

    edit : hamdolsun yazacaksın çok şükür değil die dm atan çok bilmişler, ben kendi cümlemi yazdım amk oraya başkasının lafını değil.

  • erkeklerin artık beraber yaşamayı bile istememesi

    nolacak ya memleketin %90'ı burnu havada her gün yeni bi istekle gelen, ne istediğini de bilmeyen, eşten sevgiliden çok batak arkadaşı olacak kezbanlarla dolu. en ufak şeyde trip atsın, havadan nem kapıp sorun çıkarsın hayatı zindan etsin sonrada senden özür beklesin.

    edit büdüt : lan kaltak ve ibneler %90'ı demişim entryde kendinizi %10'luk dilime sokabilmek yerine nie laf atıyorsunuz bik bik bik die, oturun dildonuzla oynayın siz.

    debe için bonus : melancholy man

  • çalışılan pozisyonlar ve maaşları

    yine asgari ücretli yazar yok maşallah maşallah.

  • ekşi itiraf

    şu hayatta seni en çok ne yordu? diye sorsalar, hiç düşünmeden hayatımın sikileceğini önceden bildiğim halde hiçbir şey yapamamak derdim.

  • ekşi itiraf

    bugün iki kez bitirme durumuna geldiğim evliliğimi sonlandırma kararı aldım. evlenmeden tanıyamıyormuşsun gerçekten bazı insanları nerden bilebilirdim bir ruh hastası ile evlendiğimi. hayatım mahvoldu sözlük neşe dolu hayat dolu bir insanken bi şeyin farkına vardım artık yolda yürürken kafam hiç kalkmıyor hep yere bakarak düşünerek yürüyorum. çözüm üretememekten, bir anlayış görememekten yoruldum. karşımda her zaman haklı, her zaman sinirli bağıran çağıran, her zaman kin besleyen bir kadın var. tartışınca konuşsam kavga büyüyor, çekip evden gidiyorum olay uzuyor, konuşmuyorum en bugün üstüme de saldırdı cevap ver bana diye. nasıl bir insansın sen ne yapmamı istiyorsun söyle bende bileyim. artık hayatımı cehenneme çevirdiği yeterli kanser olan parçayı atmam gerekiyor yoksa tüm vücuduma yayılacak ve bu hayatıma son verecek ızdırapla hayat boyu yaşamak zorunda kalacam. siz siz olun bir insana fazla taviz vermeyin her zaman iyi niyetli olmayın bunun sonu yok. mutlu olmak isteyen insan her zaman mutlu olmak için neden arar bazıları da böyle psikopat çıkar ota boka hayatı zindan eder size.

  • az kişinin bildiği muhteşem kahvaltılıklar

    vay amk bir ben domates ekmekle kahvaltı yapıyormuşum amkun entelleri.