hiphopotam14
profili

  • sevgilisini aldatan kızlar

    hepsiyle 33 yaşında yeniden röportaj yapılmalıdır... görün o evet aldattım eki eki eki yapan porsük götlülerin "ya iyi erkekler nerde yhaa" hallerini.

  • ulusal kan stoklarımız azaldı

    normaldir.

    insanlar o kadar nefret etti ki kızılaydan, kan vermeyi bile güvenli bulmuyorlar.

    ben düzenli kan bağışçısıyım, hala gidip kan veriyorum. vermek istemeyen arkadaşları ikna etmeye çalıştığımda bana "ben kan versem o kadar ihtiyaç sahibinden önce akp'li bir kalantorun akrabasına gider, daha kötüsü, katar'a satmayacaklarını nereden bileceğim" cevabı aldım.
    hak veriyor muyum? evet... kan ihtiyacının öneminin de farkındayım. ama kurumu rezil rüsva etmeseydiniz, kurumu birilerinin para kaçakçılığına alet etmeseydiniz bunlar olmazdı.

    beter olun diyeceğim de, size bir şey olmuyor. olan ihtiyaç sahibine oluyor. kızılay'ı bari temiz bıraksaydınız. orayı da kirletip lekelediniz. elinizin değdiği ve pislenmeyen tek bir şey yok.

    edit: bir yazar şunu attı.
    (bkz: kızılay'ın topladığı kanların yurtdışına satılması)
    kaynak

    yazıklar olsun.

  • zehra özbek

    izmir marşı'nı söyleyen öğrencilerin kilitlenmesi başlığını mahkeme kararıyla uçuran şahıstır kendisi... okul müdiresiymiş... görevden tazminatsız şutlanana kadar peşini bırakmayacağım şahıs oldu artık. bu iktidarın sonunda kendisiyle çok yakinen ilgileneceğim hukuki anlamda...

    unutulmazlara girdin zehracım, kutlarım...

    o görevden alınıp, aldığın maaşları bile geri ödetecek kadar ağır bir hukuki dosya hazırlatmazsam, yaptığın en ufak hukuksuzluğa kadar ilmek ilmek bulmak için didinmezsem, en ufak bir fotokopi parası isteğini bile bulup çıkartmaya çalışmazsam bana da adam demesinler... iktidarınız bitti, uzatmalarda... sıra sizin yediğiniz yetim hakkını kanınızla birlikte kusturmaya geldi.

    sıfatını görün ki unutmayın...
    kaynak

    edit:

    nasıl bir korku ki entryi gören bir sürü kişi var, başlığa yazan 1 kişi yok... bu iktidar sizi götünüzden assa az mq.

    edit 2:
    ilk editi yazınca millete bi gaz geldi başlığa döşenmişler... 15 fav vardı tek bir entry yoktu başta. illa birinin dürtmesi lazım sizi di mi? bi korkmamayı öğrenemediniz diye bu çarıklılar başımıza bela oldu zaten.

  • tehditler gelirse türk askerini çağıracağım

    türk askeri babasının uşağı değil, türk yurdunun evladı...

    suriye'de, libya'da, varavara diyarlarında olacağına türk yurdunda türk'ün askeri yer alır. bunda tek bir beis yok.

    rahatsız olanlar yallah suriye'ye...

    özal denen lolipop zamanında mezhep farkı gözetmese bu işler bu noktaya zaten varmazdı. bizim askerimizin oraya yıllar yıllar önce gitmesi gerekiyordu.

  • türklerin avrupa'ya vizesiz girememe nedeni

    avrupa'nın istememesinden çok bizim istemiyor oluşumuzla alakalı. bundan "yha biz istemiyoz kanka anlıyo musun ehe ehe" sonucu çıkmıyor. politik tavır değil politik duruş ile alakalı... gerçekten istesek ve bastırsak bir şekilde elde ederiz.

    fakat size sorarım, akp değil, herhangi bir türkiye iktidarı bunu göze alır mı?
    18 yaşındasınız, pasaport aldınız, vizesiz gidebiliyorsunuz x ülkeye...

    gittiniz, dünya'nın bir kısmını, gelir dağılımını, stabiliteyi gördünüz. yabancı dil edindiniz, kültür birikimini siktir et, dünya'ya bakışınızı değiştirecek sosyal birikim edindiniz.

    ülkenizin olduğu halde kalmasına izin vermezsiniz.

    bu durum yığın kontrolüdür arkadaşlar... sikindirik gürcistan'ın hele ki tam bir false state olan brezilya'nın elde edebildiğini türkiye çok kolay elde eder emin olun.
    lakin sonuçlarına katlanmaya cesareti olabilen bir iktidar söz konusu değil ve bunun akp ile direkt alakası yok. bir başka iktidar da bunu göze alamaz.

    kapalı kutu sosyal kitle, kapalı kutu ekonomi türkiye'nin yönetilmesini ve gençlerin apolitik / kolay manipüle edilebilir kılmasını kolaylaştırıyor.

    edit: düzeltme için 10adımda12adum nick'li arkadaşa teşekkürler

    edit 2: gelen 3-4 mesaja ek olarak.
    türkler avrupa'da taciz, tecavüz, saldırı, uyuşturucu, cihadist eylemler, terör eylemlerine en az karışan toplumlardan. araplar ya da afrikalılar gibi değiliz. hatta orada pkk mensupları dahi toplum refahını bozabilecek eylemler yaparken türklerin yaptığı kargalaşar düğün sırasında sokak kapatmak ya da bir mevzuya fiziksel dalmak gibi şeyler. (elbette bunları olağanlaştırmıyorum ama illegal tavırda dahi bir farklılık mevcut, bunu ifade ediyorum)
    buraya gelip remove kebap kafasında entryler döşeyenler görüyorum. dostum bu kafayla sadece kendine ve toplumuna zarar verirsin. ötesi olmaz... ha şunu da söylemeden edemeyeceğim. elbette sütten çıkma ak kaşık değiliz fakat avrupa'da suç işleyince türk, güzel bir şey yapınca kürt olanlardan tek bir farkınız yok.

    türkiye her ne kadar bir çok alanda zayıflatılmış olsa dahi bu alanda net bir tavır ve bu yolda ajanda oluşturmuş olsa bunu elde eder... ama başınızda batı bloğuna şöyle hafif yanlamasına duran ve yan gözle bakan, götü yese sırtını çevirebilecek olan ama götü zerrece yemeyen bir iktidarınız var. o yüzden bu hayal.

    başka bir iktidar, başka bir ajanda, başka bir siyasi tavır ile biz bunu gayet alabilecek bir ülkeyiz.
    entrylerimi kontrol edin, aktroll olmadığımı da net görürsünüz. her anlayamadığınız entrye oktorool diye bağırıyorsunuz komik oluyor.

  • diyarbakır il müftü yardımcısının virüs yorumu

    birisi şu beyinsiz gerizekalıya mikroskop versin diye cevap verilesi haber.

  • insan yapsa kızılacak kedi davranışları

    yanınızda bir insan sabaha kadar "beni sikin... beni sikiiiiiiiin... yok mu beni sikecek biri ayh.... azdım beni bi sikin!!" diye bağırsa... bir düşünün.

    kısırlaştırmadığınız kedinizle sabaha kadar tatlı dakikalara hoş geldiniz.

  • 17 haziran 2019 imamoğlu ordu vip yeni görüntüleri

    velev ki dedi...
    israil dölü diyen, ananı al da git diyen adama oy verenler rahatsız olmamışken biz niye rahatsız olalım.
    hadi başka kapıya, hadi naş.

    aranan mayzah nick'li dostuma teşekkürlerimle edit:
    afedersin ama ermeni
    cemevi cumbus evidir
    kiz midir kadin midir bilemem
    iki ayyas
    israil dolu
    zillet ittifaki
    vs vs vs

    tabii halka terorist de dediler..

  • eşin teyzesiyle bayramlaşmaya gitmek

    buna laf söyleyecek dümbük zaten evlenmesin.

    senin amcanla ilişkin zayıftır, gitmezsin! ama eşin (kadın erkek fark etmez) x akrabası ile güçlü ilişkisi var ise, ziyaret etmek istiyor ise sike sike gideceksin. istersen ateistin kuyruklusu ol fark etmez!..

    evlenmek demeyelim de, aile olmak böyle bir şey.
    aile olmayacaksanız ne yarrak yemeye evlenirsiniz? merak konusu...
    ha yok bu gibi aile mevzuları bana ters diyorsan yine soruyorum ne yarrak yemeye evlendiniz? yine merak konusu...

    hayat paylaşıyorsunuz diyeceğim de, evliliği "ev kirası bölüşmek + düzenli seks" olarak gören insanlara ne anlatsan laf değil.

    ha bir de, bundan boşanma sohbeti çıkartacak eşin ben sülalesini sikeyim, anasının amına kadar gidebilir. o kadar kolay boşanma diyebilen insan zaten eş olma materyali taşımıyordur.

    aile kuruyorsun amq, fuck buddynle eve çıkmıyorsun!

    edit:
    mesaj atanlara yetişemiyorum, bu kadar mesaj atılacağını tahmin etmemekle beraber bu kadar hak verenin olacağını da zannetmemiştim.

    her birinize tek tek teşekkür ederim dostlar.
    mesaj atanların bir kısmı zannedersem aynı tavırdan ötürü sıkıntı yaşayanlar. sizlere de geçmiş olsun arkadaşlar ne diyebilirim bilmiyorum. böyle eş olunmaz.

  • aşı karşıtlarına uygulanan faşizm

    ilk entrysinden tek satırı dahi zerrece okumadığım başlık.

    siz cahil bok olarak yaşamaktan keyif alabilirsiniz, bu benim ve hayatımdakilerin hayatını tehlikeye atabilirsiniz anlamına gelmiyor.

    ha keza bunların kendi kümeslerinden çıkması dahi tehlike iken sokakta rahat rahat yürüyorlar... bir de faşizm narası atıyorlar.

    özgürlük, başka insanın özgürlüğü ve haklarının başladığı yerde biter
    hadsiz ve cahilsiniz. ötesi değil...

  • türk kızları gitsin koreli kızlar gelsin

    türk kızlarından daha şımarık, daha paragöz, daha doyumsuz, daha arsız, daha aç gözlü...

    hepsini geçtim, karakter olarak türk kızının yanına bile yaklaşamayacak olan koreliler mi? almayalım kalsın.

    2 gün dayanamazsınız. ben size söyleyim de, siz yine de bi deneyin çok istiyorsanız.

  • 6 şubat 2019 maltepe'de bina çökmesi

    dışarıdaki cahil bok böceklerini birinin uyarması lazım, oraya toplanıp sohbet ediyor oluşları yıkıntı altında ses vermeye çalışan bir insan varsa bunun duyulmasını engelleyecektir.

    ama bizim insan temaşa gördümü çok sever toplanmayı... kafasına sıçtığımın öküzleri.

  • celal şengör'ün insanları gömmek aptalca demesi

    ben celal şengör'e şaşıranlara ve atar yapanlara şaşırıyorum asıl.
    millet istiyor ki herkes kendisi gibi sinik ve fikrini söylemekten çekinen, mahallesinin baskısını o kadar içselleştirmiş ki artık mahallesinin fikri haricinde hiç bir fikri kalmamış hayvanlardan biri olsun...

    ayrıca celal şengör'e atar yapan ve şok şok şok ne dediiii? bak duydun mu bunu dediiiii diye böğüren basın ve sosyal medyayı da seviyorum. zira celal hocanın sesini amplifiye ediyorlar. adamın genç kesimde tanınırlığı ve kabul oranı artıyor. yurdum deizme / ateizme kayan gençliği tepki ateisti olmanın yanı sıra kendine takip edebileceği bir yol gösterici görüyor devamlı ekranlarda...

    her dediği doğru değil lakin yine doğru laf söylemiş canımın içi sevimli tonton.

  • mert bakandı

    duyarcı sikik gelmiş bir de diyor ki insan boktan espri yaptı diye hayatı kaydırılır mı?
    anası bile sikilir... ne demek lan? gencecik bir asistan kopya yakaladı diye öldürülecek, sonra orospunun sıçtığı insan formunda bir bok gidip bununla dalga geçecek! sonra da hiç bir problem yaşamadan hayatına devam edecek öyle mi?

    bu karakter yoksunu boka duyar kasan kim varsa en sevdikleri psikopat birisi tarafından pisi pisine öldürülsün, sonrasında da bununla dalga geçilsin. siz de "yea hayatını mı karartıcaz yea" gevşkliğinde durun da görelim götünüzü amına kodumun empati yoksunu habeş maymunları.

    böyle bir nesil yetişiyor gerçekten. ne bok yerse yesin "yeaa bunun için hayatını mı karartıcaklar yeaa" gevşekliğinde... oğlum bu kafayla o plazanızdan çıkmayın bak. sizi 2 kere kesip dikerler haberiniz olmaz.

    edit: böyle biri gidip kendini bir yerden atsa üzüleceğimizi zannedenler var. ulan aramızda yaşayacağına toprağın altında yatsın köpek!... bir an üzülürsem vicdanımı sikeyim. dünyada üzülecek şey mi kalmadı!

    bir tane kurabiye götlü de erdoğan'a laf edebilecek insan değilsiniz demiş. benim entrylerimde erdoğan'a yazdıklarımı siz yalnız başına söylemeye cesaret edemezsiniz amq!

    katilin başlığında bu kadar entry yok diyenlerin farkında olmadığı şey hiç kimse o katil için duyar kasmıyor ama bu sikiği hala savunabilecek şuursuz pezevenkler var. dolayısıyla tepki alıyor!
    en ufak hatada hayatın kayar inşallah diye mesaj atan sikikler! hata istemsizce yapılır. bilinçsizce yapılır. bu pezevengin evladının yaptığı şey hata değil!

    en yakınınız pisi pisine geberir de birileri dalga geçer inşallah!