maymuncuq5
profili

  • arkadaş olunmak istenen dizi karakterleri

    dexter valla, kendisine ölümüne kaynak sağlardım.

    dexter yavrum bırak mexican drugcıları gel kardeş burda sübyancı var. tecavüzcü var. tüm dalyarakları bir temizle annem.

  • balık yiyenlerde görülen cehape seviciliği

    omeganın etkisidir o. malum zihne faydası var

  • erkekler neye aşık olur

    yanında kendini en iyi hissettiği kadına. adamın ne hissetmek istediğine bağlı aslında. özgüven mi, daha erkeksi hissetmek mi, anaçlık mı? bunun için eksikliğini yaşadığı şeyi bulmanız gerek önce. sonra o eksikliği belirli dozlarda kapamak ve unutmadan arada dozu azaltmak.

  • zeka arttıkça memenin küçülmesi

    lakin o memesi olan kadınların anlattıklarıyla ilgilenmemenizden de olabilir. hiç dinlediniz mi kadın ne söylüyor?

  • 30 yaşında bekar kadın

    hayatının en güzel 10 yıllık dönemine başlamışsındır. sarkmıştır vs denmiş ancak o 45te başlar çocuklar. önünüzdeki 10 yıllık dönem hala güzel, üstüne üstlük akıllı ve deneyimli olduğunuz dönemdir. yalnızlık keyif verir. hayatını bir adamın vasat ev arkadaşlığı ile geçirmek yerine kendi iç huzurunla veya taş gibi bir danimarkalının mükemmel vücudunu izleyerek geçirmek istersin. psikolojisi bozuk bir ırkın tedavisi için uğraşmaz, götüne tekmeyi koyuverirsin kolayca. bilirsin ki en önemlisi senin güzel bir hayat deneyimi yaşamandır. ne yanındaki adamın, ne de o adamdan gelecek spermin derdi seni gerer. her kadının bu hayatı tatmasını temenni ederim. çünkü kadın olarak hayatı deneyimlemek mükemmel. o güzel beyninin içerisinde günlerce harika vakit geçirebilirsin. yalnızlık bir lütuf, kendini ve hayatını keşfetmek için bir başlangıç. ileri geri konuşanlar bastırılmış özgürlüğünden içten içe rahatsız olan, toplum baskısına boyun eğip özgürlüklerini devlet kodamanının kağıt ve mürekkebine teslim etmiş olanlar. ama yalnız kadın sizi anlar gencolar, çünkü yalnızım, 30'um, ve hayatım hiç olmadığı kadar heyecanlı ve güzel. içinde büyüdüğünüz baskıyı yenemiyorsanız, yenebileni yermeyin, saygı duymayı deneyin.

    hiç kimse yalnız uçağa atlayıp dünyayı köşe bucak gezme ve canı kimi isterse onunla sevişebilme özgürlüğü olan bir hayata kötü diyemez. derse, komik olur.