kendiniressamsananfirca12
profili

  • ilk kez bir kızla yemeğe çıkacak erkeğe tavsiyeler

    ''kız terazi burcuysa özellikle beyniniz kaliteli olsun''

    şu cümlenin kalitesine bak be. burçlar ve beyin he mi? bir de kalite yani? oldu teyzecim.

    yenilecek bir yemek için bile bu kadar hesap kitap yapan insanla o akşam geçmez beyler, hadi belki verir umuduyla o akşam geçse de ertesi sabah hayatta geçmez. o yüzden asıl tavsiyeyi vereyim ben size; eğlenmeye bakın sadece. senin enerjin karşıya da yansırsa sohbet akar gider, ne zıkkımlandığının da pek bir önemi kalmaz.

  • elleri güzel erkekler

    herif elinin fotoğrafını atmış ya la başlığa... bu el ne yokluklar gördü bir bilseniz mi demek istiyon kardeş asdfghjk

    şu hareketi bi kadın yapsa ne orospuluğu kalır ne aranması, yolluluğu, kaşarlığı... yoklukta beyninize kan gitmiyor olabilir ama 2 dk adam olun lan. erkeğin kezbanı da bir başka oluyor arkadaş, evlerden ırak.

    edit: atmaya da devam ediyorlar, koca koca adamlar lan. vay arkadaş, cidden hayatı sorgulattı bana bu başlık. yer yarılsa da yere soksanız keşke olm. valla bak.

  • 24 kasım 2021 beşiktaş ajax maçı

    şimdi onurcum beştaş bu ligin çok üzerinde top oynuyor. dortmund'u yendi diyelim, gitti ajax'a yenildi sorun yok onurcum. içerde dışarda lizbon'u yendi, 9 yaptı di mi? içerde ajax'la berabere kaldı. kalırsın yauv ne var? ajax bu ya, büyütmeyin bu kadar gözünüzde. içinden geçeriz ajax'ın. ben sana bi şey söylüm mü? beştaş çok iyi takım onurcum. 10 puan etti mi? dortmund beştaş'ı yendi hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın bu gruptan. şunu da yapabilirsin, içerde ajax'ı da yenebilirsin onurcum...

    siki tuttuk onurcum. elimize verdiler onurcum. gelen geçen saplıyor, tersten çıktık gruptan, 0 çekip şl'de bir kez daha tarih yazacağız onurcum. ama sana bi şey söylüm mü? beştaş çok iyi takım onurcum. dilim damağım kurudu, iki fırt tiner uzat şurdan onurcum...

    `tanım:` averaj takımının bir başka sikko mücadelesi.

  • 16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı

    3 ihtimalli bir maçmış. sağol kardeş, kafamda 8 ihtimal vardı sayende 3e indi aq. mallık bende ki ekşi de maç analizi okuyorum.

  • 13 nisan 2021 psg bayern münih maçı

    psg tam tamına 6 saniyede kontra atağı tamamlıyor. bakın çıkıyor demiyorum, tamamlıyor. yani gol yapıyor. am görmüş ekşici gibi koşuyorlar. top kendi kalendeyken nasıl saniyeler içinde atak başlatıp skor üretebilirsin lan? mbappe ve neymar'ın olunca üretiyon demek ki aga.

    bayern'i özetlemek ise daha basit. adamlar ilk maç kendi evinde 3 yedi, ama bu maçın favorisi yine onlar. anlatabiliyor muyum? yine çiğ et yiyip çıkacaklar sahaya, psg'yi harcayacaklar matmazel.

  • bira içmelik arkadaş veritabanı

    biri birmingham’da diğeri çorlu’da karı arıyor. hayat işte lan...

    çorlu’daki kardeşime başarılar diliyorum, ben hep garipten yanayım. yakarsa dünyayı garipler yakar! ama birmingham’daki sığıra diyecek laf yok. nasıl bir asosyalliktir aq yerinde ya çık bir sokakta gez ulan her yer teenager kaynıyor.

    edit: birmingham’daki suser entarisini silip kaçmış. sözüme kulak verip sokağa çıkmış olabilir.* çorlu’daki suser ise alınmış yazdıklarıma, kötü bi şey dememiştim aslında. coğrafya farkına dikkat çekmek istemiştim sadece. gel seninle de içelim dostum ayıpsın demiş. sağolsun, ama uzağız. ben istanbuldayım. 27cmdamarlı@gmail.ahahaha şaka şaka.

    afiyetler olsun efenim.

  • 2 kasım 2019 ömür boyu nafakanın kalkması

    kolay para avcısı feminist sülükleri derinden üzecek haber.

    edit: eski kocalarının derisine yapıştıkları gibi mesaj kutuma da yapıştılar. bi salın lan, gidin ötede ağlayın.

    edit: hanımlar, harbiden bi siktiriniz gidiniz efendim. bu ne lan ciyak ciyak teyzelerin altın gününe döndürdünüz ortalığı.

    edit: ama bunu yazmam lazım. bakın bir tanesi şöyle buyurmuş, kopyala yapıştır yapıyorum;
    ‘’loser. her yeri ortadoğu mu sanıyorsunuz? feministler dünyaya egemen olacak, siz erkeklerde ayağımızın altında inleyeceksiniz.’’

    ahahaq ya. hani noldu kadın erkek eşitliğine? daha savunduğu ideolojiden haberi yok salağın. bu zekayla bırak dünyayı bizim köye egemen olamazsınız lan.

    işinize gelince eşitlikçi olur kafa sikersiniz, ama nafaka denilince hepsi sus pus. siz artık sevmediğiniz, anlaşamayıp ayrıldığınız eski eşinizin derisine yapışan kenelersiniz. havadan beleş para gelince ideoloji falan da kalmıyor tabii, paraya taptığınız kadar sizi siz yapan değerler için çabalarsanız belki bir bok olur sizden. aksi halde yazının en başındaki cümleyi tekrar okuyun.

    edit: ana bacı edebiyatı yapanlar, benim anne babam da boşandı. bilin bakalım ne oldu? annem 5 kuruş dahi nafaka talep etmedi. idolü şeyma olan kaşarlar anlamaz ama hayatta paradan daha değerli şeyler de var; haysiyet gibi, onur ve gurur gibi. siz bilmezsiniz bunları. siz yeter ki bu gibi konularla atlayın kucağıma, bende hepinize yetecek cümle var. lafı bir tarafınıza sokup gönderirim merak etmeyin.

    edit: kadın düşmanı değilim, çıkarcı, kurnaz, fitne fesat karılara katlanamıyorum sadece. siz de onlardan biri iseniz gönül rahatlığıyla üzerinize alınabilirsiniz yazdıklarımı. iki gram aklıyla feminizm çığırtkanlığı yapan aptallara ise akşam güneşinde göt izleyen esnaf gibi bakıyorum öylece, derin, anlamsız...

  • yapıp pişman olmak vs yapmayıp pişman olmak

    yapıp pişman olursanız ders alırsınız, yapmayıp pişman olursanız içinizde kalır. o yüzden 3 günlük dünyada oyumu koy götüne yap gitsin olarak kullanıyorum.

  • kayseri gece hayatı

    adamlar uykuyu gece hayatından sayıyor aq.

  • ceo mu daha mutludur yoksa çoban mı sorunsalı

    koyun diyerek noktayı koyuyorum.

  • kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması

  • bedelli askerlik

    ya tamam kardeşim, siz kahramansınız. benim ne şehit ne de kahraman olmaya niyetim yok. 21 gün şınav mekik çekip gelcem. aynen ben ılık götlüyüm, siz cesur yüreksiniz. vatan millet sakarya tamam.

    bir durum söz konusu iki bilgi alalım diye giriyoruz amın feryatları türklük, erkeklik dersi veriyor. göt oğlanları bunu da klavye başından yapıyor. sabah sabah ya...