batuhank11
profili

  • m.s 2023 modern batı sisteminin çöküşü

    batının iki yüzlülüğü bugün ortaya çıkmış bir durum değil. yani ortada çöken bir şey yok.

    ayrıca sadece batıyı da iki yüzlülükle suçlamak da olmaz. o zaman adama sorarlar sen necisin? yemen'de binler ölürken sesin neden çıkmıyor? doğu türkistan'da yapılanlara neden tepki göstermiyorsun? afrika'da kıtır kıtır insanlar kesilirken neden umrunda bile olmadı?

    veya

    senin için insan hakları veya barış sadece gayrimüslimler müslümanlara saldırınca mı geçerli derler adama...

  • chp üyesinin reddit'teki itirafları

    seçim bitti, hezimetle hem meclis hem cb kaybedildi. geçin artık bu çakma goebbels palavralarını. eşekler bile biliyor anlatılanların doğruluğunu.

  • yeşil sol parti m. vekili adayının pkk'lı çıkması

    ümit özdağ'ın espri yaptığını kim söyledi?

    adamlar bas bas bağırıyor biz arkamızı pkk'ya ypg'ye dayadık diye. gerçekten daha ne yapmaları gerekiyor? hadi birçoğunun kandildeki pozları bir yana gerçekten ne yapsınlar? ellerine keleşi alıp kameralar önünde sağa sola tarasınlar mı?

    dünyada teröristin terörist olmadığını inandırmaya çalışan bu kadar akıllının yaşadığı başka ülke yoktur herhalde.

  • çamlıca kulesi akp'ye oy verdiren dalga iddiası

    sözcü sitesinde böyle bir haber yok, haber görselindeki üst menü ile web sitesindeki üst menü başka, haberlerin tasarımı başka.

    buna ne deniyor şimdi?

  • uk'nin kaçakları 10 bin km öteye göndermesi

    işte büyük ülke böyle olunuyor, bol keseden sıkmakla değil.

  • serenay sarıkaya'lı akbank reklamı

    yıl olmuş 2021, hala bazı süper zekalılar! böyle aptalca reklamlarla müşteri etkileyeceklerini zannediyor.

    herhangi bir ünlünün reklamlarda hoplayıp zıplaması mevcut müşteri olsun potansiyonel müşteri olsun kimsenin umrunda değil. banka müşterisini verilen hizmet ilgilendirir.

    sen koca şubede bir kişi çalıştırdıktan sonra reklamında ingiltere kraliçesini hoplatsan ne olur...

    ülkedeki herşey gibi reklamcılık da giderek kalitesizleşiyor.

  • milli muharip uçak 2023'te motor çalıştıracak

    tam bunlar gerçekten birşey yapıyor galiba, en azından savunma sanayisinde ümitlendirecek gelişmeler var diyoruz ki ardından yine işin kenar köşesinde bir badem bıyıklı çıkıyor ve aslında olayların bir seçim çalışması olduğunu görüyoruz.

    bir de bunların şakşakçıları var. daha ülkeyi iki hafta kapatacakken neyi nasıl yapacaklarını bile bilmeyen, beceremeyen adamların bizi süper güç falan yapacağını zannediyorlar. insanları bedava patates dağıtılırken birbirini ezecek seviyede fakirleştirenlerin, kendi partisinden değil diye belediyelerin yardımlarını engelleyenlerin, daha aşı işini bile adam akıllı beceremeyip arada komisyonculara para kazandırmak için işi uzattıkça uzatanların gerçekten bu sallanan şeyleri yapabileceğini zannediyorlar.

    alkol yasaklandıkça bu kadar kafası güzelleşen başka bir insan grubu yoktur herhalde.

  • iş çıkışı markete uğrayınca ceza yazan polis

    üniformayı giyince kendini devletin sahibi zanneden sıradan bir polis hareketi daha.

  • 7 ekim 2019 ispanya ordusu tweeti

    aslında çok benzer sayılırız ispanya ile

    avrupa'nın en dindar ülkesi, farklı dinlere inansak da inanç olarak benzer yapıdayız, ispanya denizden de olsa az gelişmiş ülkelerle sınır ve sürekli mülteci problemi yaşıyor, bir dönemin osmanlı benzeri büyük bir gücü ancak osmanlıya da gücünü kaybettiren ingiltere fransa gibi güçler tarafından ispanya da aynı şekilde güçsüzleştirildi, hala ingiltere ile problemli, biz özümüzü kaybetmeye başlasak da aslında iki ülke de temelde sanayi değil tarım ülkesi, zaten avrupa'nın tarım ihtiyacının çoğunu ispanya karşılıyor, kültürel benzerlikler de tarihinden kaynaklı olarak mevcut, üstüne ülkesinde ayrılıkçılarla problem yaşıyor ve bu problemleri her zaman abd ingiltere gibi emperyalist ülkeler kaşıyor, bunların da farkındalar, üstelik ispanya'ya en büyük yıkımı yaşatanlar da bugün ortağı gibi gözüken o büyük ülkeler

    bu yüzden ispanyolların bize böylesi bir konuda destek olması çok normal

  • recep gürkan'ın 15 temmuz darbe gecesi görüntüsü

    şerefine içelim demiyor, iyi oldu demiyor, daha önce belki de en büyük mağduriyeti yaşadıkları ve chp yi tamamen güçten düşüren 80 darbesinin bir eşi olduğunu söylüyor

    olaydan tamamen uzak biri olarak bir nevi dalgaya alıyor daha ne olduğunu bilmeden görmeden

    peki direk bu girişimle ilişkili olanlar, zemini hazırlayanlar, soyu sopu bu işin içinden olan, finans desteğini sağlayan, yargıya orduya adamları sokan ancak şu an aktif siyasette olan veya rahatça dolaşanlar ne olacak?

    pişkinlikte her geçen saniye daha da ileri seviyeye erişiyor bu oksijen israfları

    kafası basmayanlar için ek açıklama:

    amerika güdümüyle yapılan 80 darbesi sonucunda en büyük hasarı alan soldu yani bir nevi chp'ydi, hayatı kayanların ve ölenlerin çoğu solcu denen insanlardı, 80 darbesi sonrası güç chp dışı partiler ve yeni sağ oluşumlar arasında dağıldı, 15 temmuzun yine bir amerika hamlesi olduğu konusu açıkça ortaya konmuş bir durum, bu darbe veya hareketi başlatanlar yargı ve finans tarafında destek sağlayanlar da herkesin bildiği gibi siyasal islamcı denen grup, solla uzaktan yakından bir alakası yok , 36 yıl önce kurbanlık koyun muamelesi görmüş adamların çıkıp da benzer bir durumu destekliyor olduğunu iddia etmek en basit tabirle saflıktır

  • türkiye'nin brunson'a karşılık abd'den aldıkları

    ne aldığını herkes biliyor da işte dillendirince problem olabilir diye çok söylenemiyor