frenkymerlin6
profili

  • hafize gaye erkan

    tipik babasının kızı. bu tipler hep böyledir. golden child olmanın sonucunda kağıt üzerinde başarılı gözükseler bile asla kendi seçimlerini kendileri yapamazlar, aldıkları hiç bir karar asla kendi kararları değildir. kezban ivy league’de de okusa kezbandır. hiç şaşmaz. kesin kocasını bile biricik babası kendi eliyle seçmiştir. çünkü bu tür ebeveynler golden child'ı eninde sonunda golden cow'a dönüştürür. bu evrensel bir gerçektir.

    hayatındaki hiç bir kararı kendi almamış/alamamış, 13 yaşındaki sıradan amerikalı bir kız çocuğun bile bireysellik seviyesine erişmemiş birini bu garabet ihvancılar türkiye'nin en önemli finansal kurumuna başkan diye getirdiller. çokomel seks oyuncağı sever damattan sonra ilaç gibi gelmiş bazılarına çünkü.

    hem de bunu abd'deki first republic bank'i batırdıktan hemen sonra yaptılar. siz bakmayın banka batmadan ayrıldı dediklerine. hanımefendi abd'de devam eden sayısız davada birinci dereceden sanık. davayı açanlar bankayı kimin batırdığını sizden daha iyi biliyor. city of hollywood police offıcers’ retirement system bile emeklilik fonunu batırdı diye dava açtı. kaynak: [#1] [#2] [#3]

    başlık altında ha bire cv’si şöyle iş geçmişi böyle diye parlatmaya çalışıyor bazı etiketçiler. kadın 30 milyar dolarlık bankayı batırdı da geldi.

    bu mu şimdi sizin gaye'nizin o muhteşem cv'si? gerçekten başarılı, temiz bir insan ihvancılarla iş tutar mı? hiç ihvancılarla iş tutan birinin düzgün olduğu görülmüş mü?

    bu cv'ciler zannediyorlar ki bu şaşkın geldiği için tcmb faizlerini arttırdı. yok öyle bir şey. hepsi ipteki cambaza bak hikayesini devam ettirmek için. ülke kritik sınırı geçeli çok oldu. daha önce yaptıkları gibi yine düşük profilli birini getirdi ve her kesimin ağzına bir bal çaldı ihvancıbaşı. daha önce dediği gibi şahsı ekonomist sonuçta. başka birinin aklına fikrine ihtiyacı mı var?

    ülke böyle acınacak halde işte. sağcısıyla solcusuyla kafayı yemiş, aklı gitmiş herkesin. dünyaya kendi penceresinden bakıp kendi doğrularını evrensel doğru zannetmek aptallıktır. bunun bedeli ağır olur.

  • dilan polat

    dilan polat kim yeea, bu kadını devamlı konuşmayın yeea diye sayıklayan zavallılar sanırım bu olayların finlandiya sınırları içerisinde olduğunu sanıyor galiba.

    lan aptal oğlu aptallar, türkiye gibi 3ncü dünya ülkelerinde adalet sadece toplumsal ayaklanma ve baskı ile yerini bulur. diğer türlü zaten gerekli yerlere rüşvetini verir hakim karşısına bile geçmez böyleleri.

    böyle kolay yoldan para kazanıp herkese gider yapan toplum asalaklarının devamlı gündemde tutulması ve ifşa edilmesi şart. bağımsız basın diye bir yer olmadığı için bunun tek olabileceği yerde sosyal medya. başka yolu yok.

  • şenol güneş'in soyunma odasına gidiş videosu

    futbol tanrilari kan istiyor

  • bitcoin

    "bitcoinin ponzi oldugunu düşünüyorum ve elimde bitcoin var. "

    o zaman sen bana ver basini belaya sokma, kardes

  • ağlayarak hayır diyen ak parti'li teyze

    " benim yanimda kimse tayyip erdogan hakkinda bir sey soyleyemezdi"

    iste bu yuzden oglun icerde be annem..

  • kürdistan bayrağının saçtığı asil ışık

    olsa olsa batidaki turklerden alinan parayla karsilanan kacak elektrigin isigidir.

    * * *