gezite10
profili

  • görülmüş en etkileyici tarihi yapı

    şanlıurfa'nın harran ilçesinde 15 temmuz anıtında yer alan ve hafız esad'a benzetilen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın heykeli .

    fotoğraf +18.

  • imkanı olduğu halde ülkesini terk etmeyen insan

    biz bu ülkeden şikayetçi değiliz, mevcut iktidar sahipleri gaflet ve dalalet içinde olduğu gibi aynı zamanda ihanet içindedir. bu topraklar bu insanlardan ve fikirlerinden kurtulunca cennet olacaktır. bunun için mücadele ediyoruz.

  • öğrenci profili en düşük bölüm

    türbanlı öğrencilerin istila ettiği, sosyoloji, psikoloji ve felsefe bölümleri midemi bulandırıyor. bir de o bilmiş tavırları yok mu? ulan marx'a dinsiz diyen akademisyenden ders alıyorsun havan kime.

    edit: "marx dinsiz değel mi yeah" diyen arkadaşlar siz geri zekâlı mısınız? ben "marx dinsiz" diyerek onu aşağılamaya çalışan akademisyenlerden bahsediyorum. marx düşmanı bölüm başkanlarından, darwinizm pkk'nın resmi ideolojisidir diyen profesörlerden bahsediyorum. bakın çok ciddi söylüyorum dünya düzdür diyen adamlar özellikle felsefe bölümlerine atanıyor. siyasal islam sorgulayan bireyden nefret eder.

  • 11 şubat 2019 tanzim satış yerinde çıkan tartışma

    gözlüklü, türbanlı kadın siyasal islamın özetidir. amca da solun çaresizliğinin özeti olmuş. ben vatandaşım diyor garibim, napsın.

  • cumhurbaşkanlığı spor

    sloganı, "şerefsizce oyna, haksızca kazan!" olan güzide kulübümüz.

  • ahsen tv muhabirinin feministlerle kavgası

    (bkz: kadınla doğru konuş sikerim belanı) diyen kadına aşık oldum.

  • loris karius

    hatırlayanlar bilir truva'nın çorum versiyonunda sarıların sülo vardır. bir yerde "sikim ağrıyo ya, nası siktiysem karıyı" diyordu. oradaki bitmişliğin, tükenmişliğin, yorgunluğun aynısı bugün karius efendide var.

    toparlan yiğidim, şu amlara paspas çekme işine biraz ara ver. anladık aklın hâlâ o şampiyonlar ligi finalinde ama unut artık. behzat ç. gibi ileride kafayı yiyeceksin böyle devam edersen.

  • rize'nin üstünü kapatacağım

    rize'nin üstü cehaletle kapalı zaten.

  • 1453'ten sözlük başlıkları

    -fatih sultan mehmet (632)
    -29 mayıs 1453 bin yıllık devleti haşat etmemiz (571)
    -orta çağ'ı görmüş efsane nesil (31)
    -bizans kadınının türk kadınına bin basması (22)
    -29 mayıs 1453 yurtiçi kargo rezaleti (20)
    -yeni çağ'ın aslında pek de yeni olmaması (5)

  • lise ders kitabındaki gezi parkı konusu

    gezi direnişi bu ülkede cumhuriyet'in ilanından sonraki en güzel şeydir. cumhuriyet'ten rahatsız olanların bunları yazması gayet normaldir.